Gość: fanka_poranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 20:28 Na Hallmarku leci powtórka, uwielbiam ten serial. Fajnie mi się ogląda te angielskie uliczki i domki, tym bardziej że trochę tam mieszkałam. Chyba teraz zaczynam tęsknić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleee Re: Morderstwa w Midsomer IP: *.spray.net.pl 16.10.09, 18:54 Dla wielbicieli tego serialu a ja takim obłędnym wielbicielem jestem: powtórki starych odcinków codziennie o 8.00 i 13.00 a nowe odcinki /z tego roku/ - niedziela o 18.00!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Morderstwa w Midsomer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:42 Też uwielbiam! :) Oglądam od paru lat, jak jeszcze był Troy ze swoją nażelowaną fryzurą ;) Pamietacie? Wczoraj o 20.00 zasadziłam się do oglądania nowego odcinka a tu niespodzianka - powtórka z ub tyg. Nie mogę się przezwyczaic do nowego dnia nadawania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Morderstwa w Midsomer IP: 193.0.66.* 18.10.09, 11:35 Troy jest moim ulubionym sierżantem (?) w tym serialu :) I w ogóle sam serial bardzo zacny, szkoda, że na dvd tylko dwie serie wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Morderstwa w Midsomer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 12:36 też z checią chciałabym mieć go w swojej domowej filmotece, tych sezonów jest chyba z 8??? Z checią obejrzałabym jeszcze powtórkę "Bergerac'a" z Nettles'em w roli głównej, acz dużo młodszym. Lubię stare angielskie seriale kryminalne, mają swoją atmosferę i miło się je ogląda. Może telewizja publiczna pokusiłaby się o ich powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Morderstwa w Midsomer IP: *.spray.net.pl 18.10.09, 14:51 A ja najbardziej lubię tego ostatniego pomocnika czyli sierżanta Jonesa choć Troy był też niezły! Istotnie fryzury miał różne: raz krótkie raz dłuższe, żel też był tam obecny! A "Bergerac" - marzę o powtórce tego serialu, John Nettles szczuplutki, urodziwy i obarczony nałogiem.... No i wyspa Jersey! Odpowiedz Link Zgłoś