jas123456789 09.11.09, 21:17 Babcia Mostowiakowa lepsza od policji,w Gromie sluzyla na bank,policjanci stali jak wryci ,a ona "odbiła" wnusia.To jest miłość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baaasiiia Re: ale jaja 09.11.09, 21:24 Ochrona stała, bo Artur ich wstrzymał. W takich sytuacjach zawsze najważniejsze jest dobro dziecka - nie zrobiliby brawurowej akcji odbijania zakładnika, bo ryzyko za duże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ale jaja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.09, 21:25 ja chyba jakaś mało rozgarnięta jestem bo nie mam zielonego pojęcia dlaczego artur stał razem z tymi straznikami jak wryty i nawet ich trzymal zeby czasem nie polecieli za porywaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: ale jaja 09.11.09, 21:27 Gość portalu: aga napisał(a): > ja chyba jakaś mało rozgarnięta jestem bo nie mam zielonego pojęcia dlaczego > artur stał razem z tymi straznikami jak wryty i nawet ich trzymal zeby czasem > nie polecieli za porywaczem? To dobrze, że nie jestem jedyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teraz_ja Re: ale jaja IP: *.chello.pl 09.11.09, 21:29 Mostowiakowa, to jest ta co to już może jeść chrupiące wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
dupsztalka Re: ale jaja 09.11.09, 21:32 Szczerze mówiąc ja też nie wiem czemu Artur zatrzymywał ochroniarzy czy tam policjantów. Babkę też chciał zatrzymać, ale się mu wyrwała. Basia-Rambo :) Swoją drogą to śmieszne. Zdesperowany Radosz porywa dziecko, Mostowiakowa uroniła łzę, powiedziała mu coś na ucho, ten się wzruszył i dobrowolnie oddał. Hehe !! Absurd :) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: ale jaja 10.11.09, 21:31 i pomyslec ze ja ogladam csi kiedy w polskich serialach napiecie siega zenitu... chyba sobie nie wybacze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachullcia Re: ale jaja IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 21:42 tak tak, ani chybi jak nową asystentką Horatio zostanie Barbra from Poland... Odpowiedz Link Zgłoś