Gość: 39ipół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 23:15 ostatnia scena super, pełna dramaturgii, tylko kazika szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: no i po kaziku 18.11.09, 00:14 Prawda, szkoda Kazika. Znam podobną historię z życia, młody chłopak wyszedł od dziewczyny, która powiedziała mu, że zrywa i z marszu wyskoczyła na klatce przez okno, nie przeżył:(. Po Patryku było widać, że coś kombinuje i, że to nic dobrego, smutno się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: no i po kaziku 18.11.09, 00:41 Patryk pojechał Kazikiem do Zielonej Góry prosić Martę, żeby do niego wróciła, w odpowiedzi usłyszał, że dziecko nie jest jego. Jechał samochodem z Amandą i Zielem, gdy oni na chwilę wysiedli zrobić zakupy ruszył i z impetem uderzył w drzewo, skasował cały przód Kazika, tak się skończył odcinek, nie pokazali co się stało Patrykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: no i po kaziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 08:02 no szkoda.Ale scena tandetna Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Re: no i po kaziku 18.11.09, 09:50 nioma napisała: > o jakim serialu mowa? heheh o Czterech pancernych:))) NO o 39,5. Kazik to ten duży fiat z płomieniami? na masce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: no i po kaziku IP: *.ilabs.pl 18.11.09, 18:00 A ja myslalam, ze Kazik to jakis humanid. Fajktycznie szkoda Kazika, a ten Patryk to burak, bo Kazika nie uszanowal. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: no i po kaziku 18.11.09, 19:03 Gość portalu: Hanka napisał(a): > A ja myslalam, ze Kazik to jakis humanid. Fajktycznie szkoda Kazika, a ten > Patryk to burak, bo Kazika nie uszanowal. Zaraz burak, raczej w gorącej wodzie kąpany, Kazik to oczko w głowie Darka, a nie Patryka, Patryk poczuł się opuszczony, oszukany i zamiast policzyć do dziesięciu wcisnął pedał gazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: no i po kaziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:35 ten serial juz jest tak zalosny ze nie wiadomo czy siasc i plakac czy sie smiac.. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: no i po kaziku 19.11.09, 09:38 Nie szkoda wam czasu na te szmirę? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: no i po kaziku 19.11.09, 17:12 mnie się podoba takie mieszanie gatunków. Lubię śmiech, który grzęźnie w gardle. Ten serial zmierza właśnie w tym kierunku. Po kiepskiej 2 serii ta jest znowu doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś