Gość: Siostra Bożenka IP: 94.75.124.* 06.02.10, 08:13 :))) Wszyscy są tragiczni i sztuczni,ale typujmy ulubieńca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kia Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:11 dokładnie wszyscy są tragiczni, ale przebija wszystkich Bogusław Kudłek jako Bartek. No nie mogę go znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Najgorszy aktor w Majce 06.02.10, 14:40 ja wspomniałam wpoprzednim wątku, Andrzej Deskur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 21:58 panna Rossati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 22:06 Ten Deskur kogo gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 22:11 > ja wspomniałam wpoprzednim wątku, Andrzej Deskur popieram w całej rozciągłości. Wiktor jest tra-gi-czny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonai Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.aster.pl 06.02.10, 23:39 Deskur wcale nie jest najgorszy, tylko fizjonomię ma taką, że zawsze gra wyjątkowo wredne typy, dla mnie filmowy mąż Marietty jest aktorsko jakiś mdły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.chello.pl 07.02.10, 16:59 matka Majki- psychopatyczna, zimna co nawet jak się uśmiecha to robi to z takim wrednym wyrazem twarzy brrrrrr Każda jej wypowidź w tym samym monotonnym tonie z lekkim podirytowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: Najgorszy aktor w Majce 07.02.10, 18:45 Aktorka grająca przyjaciółkę Majki - mega drewno, Ciachorowski - Paszczurowwski, przy nim Ridge to aktor genialny :-), no i jeszcze Wera R. no zero sexapilu, rozczarownie totalne. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Najgorszy aktor w Majce 07.02.10, 19:48 Andrzej Deskur i Bartosz Waga. Nie cierpię tych dwóch aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:52 zukowska Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Najgorszy aktor w Majce 08.02.10, 13:17 Weronika Rosati aka Dagmara- bardzo słaba postać.. Ciachorowski jest strasznie bezpłciowy, ale przy "Brzyduli" miałam podobne odczucia co do Filipa Bobka... może się przyzwyczaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 13:22 tyle ze Bobek to profesjnalny aktor i moze tak po prostu zagral takeigo owsiak Ciachorowski to take mydełko Fa w dodatku w płynie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najgorszy aktor w Majce IP: *.ats.pl 08.02.10, 14:18 Wszyscy są beznadziejni, ale najgorsza Żukowska i Rossati Odpowiedz Link Zgłoś