Gość: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 19:50 sms 10 zł, kpina mam nadzieję, że wszystkie najnowsze odcinki będą w sieci i nie zarobią na naiwnych widzach co za cwaniactwo, ciągle im mało i mało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sz Re: no i vod płatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 21:52 ale z was zal... wszystko chcielibyscie za darmo...a niby z jakiej racji?jak chcecie za darmo to ogladajcie w tv!jak mnie wk... takie cos;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: no i vod płatne 29.03.10, 23:37 Pewnie że w telewizji obejrzę włącznie z powtórką:) I kupię jak wyjdzie na dvd. Taka jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: no i vod płatne 29.03.10, 23:51 W telewizji nie za darmo tylko z blokiem reklamowym i na vod.onet też blokiem reklamowym tylko krótszym. A za darmo to masz powietrze i miłość mamusi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: no i vod płatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 09:34 no szkoda akurat na usta usta najbardziej mi zalezało..ale wczoraj odkryłam inne fajne pozycje bezpłatne na vod, m.in cykl reportazy pt. Zawody Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: no i vod płatne 30.03.10, 09:55 No i jest west wing czyli prezydencki poker:) Odpowiedz Link Zgłoś