Dodaj do ulubionych

Elżunia z Klanu działa mi na nerwy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 19:57
Kto tej aktorce dał dyplom szkoły aktorskiej??? Nic nie jest tak
wkurwiające w tym serialu jak Elżunia. Stara baba pieszcząca się,
infantylna, przesłodzona do wyrzygania postać. A jej scenki z Jerzym
to normalnie mistrzostwo świata, jerzy gdyby mógł to by jej stopy
wylizał taki dobry i kochany mężuś się zrobił:) przecież to
nienormalne, które małżeństwo po tylu latach tak sobie pije z
dzióbków i wali tyle lukru?? A do tego Elżunia wyrasta na kobietę
mającą największe powodzenie w Klanie- Pan Janusz zachwycony, pan
pułkownik zachwycony, no cholera IDEAŁ CHODZĄCY.
Obserwuj wątek
    • bonnie75 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 28.04.10, 20:34
      A odczep Ty sie, babo od Elzuni! Bardzo pozytywna, ciepla postac.
      Pewnie wolisz zolzowata, chimeryczna Moni?
    • lilith76 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 28.04.10, 21:14
      Oddziel aktorkę od granej przez nią postaci.
      Odczepić mi się od Bursztynowicz.
      • Gość: Alina Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 21:23
        Oddzielam. Tez nie lubię Elżuni. Trudno, im bardziej ktoś jest slodki,
        tym bardziej mu nie ufam, a ta postac jest wybitnie przesłodzona i
        sztuczna. I po co ona sie pcha do każdego z łapami ? Blee
        • Gość: Grażyna Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:13
          Ona nie jest ciepła, ona jest sztucznie przesłodzona, ociekająca
          lukrem i mizdrząca się do każdego, widocznie aktorka nie potrafiła
          stworzyć prawdziwie " ciepłej postaci".
          • lilith76 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 28.04.10, 22:30
            Ktoś pamięta - w pierwszych sezonach "Klanu" to była inna kobieta: rozedrgana,
            marudząca, przytłoczona życiem, ciągle niezadowolona.
            Klimakterium dobrze jej robi ;)
            • Gość: Majka Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.home.aster.pl 28.04.10, 23:25
              Ja wolę Elżunię i ich małżeństwo po tylu przejsciach, potrafiące
              okazywać sobie uczucia, niż ten niby idealny związek Krystyny i
              Pawła, którzy są dla siebie tak oschli,że patrzeć już na nich nie
              mogę!! Kiedyś byli moimi ulubieńcami, a teraz mnie wkurzają!
    • Gość: kia Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:28
      Jolka, prosiłabym cię żebyś się nie wyrażała o kobietach w Eli wieku "stara
      baba". Po pierwsze ona nie jest stara a po drugie można po prostu powiedzieć
      kobieta.
    • Gość: facet Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 00:00
      Jolka, to ty jesteś babą, zołzą, ordynarną i zgorzkniałą. Elżunia to piękna,
      ciepła i pełna wdzięku dojrzała kobieta. Tak o jakiej marzą mężczyźni i jaką
      można kochać i uwielbiać niezależnie od wieku.
    • Gość: wilma Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 07:26
      > pułkownik zachwycony, no cholera IDEAŁ CHODZĄCY.
      zazdroscisz?
      Ela jest sympatyczna kobieta. Sto razy sympatyczniejsza niz jej
      niewydarzony synus na przyklad.
      • Gość: Maja Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.home.aster.pl 29.04.10, 10:07
        Przesymptyczna p. Bursztynowicz jest właśnie w dzien dobry tvn.
        Ciepła, miła i ładna kobieta!
    • bonnie75 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 29.04.10, 12:13
      jolka s. = Alina = Grazyna

Mniemam, ze te trzy osoby w tym watku to roztrojenie jazni jednej osoby. Tak
      bywa ze zgorzknialymi kobietami, pelnymi komplekow i frustracji...czesto gadaja
      same ze soba, ba! popieraja sie wzajemnie, by sie dowartosciowac.
    • Gość: anty-jolka Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 13:59
      zazdrościsz jej?
    • Gość: swietoczka mosc Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.chello.pl 29.04.10, 17:24
      Zgłupieliście??? Elżunia jest ohydna przecież :-D A najgorzej jak tak przeciąga samogoski: "Miiiiiiichaaaaaaał", nóz się w kieszeni otwiera. Swoją drogą Jurek i jego żarciki też wymiatają! :-DDD
      • bonnie75 [...] 29.04.10, 18:23
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: swietoczka mosc Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.chello.pl 29.04.10, 18:39
          Ale z Ciebie plebejuszka, nie naskakuję na nikogo, a tu taki wulgarny tekst. I to w imię czego? A fe.
          • bonnie75 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 29.04.10, 19:41
            >Zgłupieliście??? Elżunia jest ohydna przecież

Alez skad! Na nikogo nie naskakujesz. Tak sobie tylko pleciesz, zeby plesc.
            • Gość: sonieczka mosc Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.chello.pl 29.04.10, 22:16
              No tak, ale sama rozumiesz, że jest to tekst całkiem innego kalibru :-/ Po prostu zadałam cios rapierem, a Ty odpowiedziałaś toporem. Szczerze, to mnie wmurowało, chociaż wiadomo, że w necie ludzie sie nie cackają. Tak, życie to nie "Klan" :-)
              • Gość: aaa Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:40
                Faktycznie, aktorka jest fajna, ladnie wyglada itp.

Ale dyskusja dotyczy Elzuni, a nie B. Bursztynowicz. Ela jest slodka i idealna
                do wyrzygania, nie ma takich ludzi. Ona jest pelna milosci dla wszystkich ludzi,
                nawet gdyby jej ktos plul w twarz, to ona i tak jest slodka. Blech
              • Gość: gosh Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 09:50
                Sonieczko-Swietoczko, twój "rapier" to niestety zwykły rzeźnicki topór;))
    • Gość: MARS to nie ogladaj babo. IP: 85.219.196.* 30.04.10, 08:50
      Jak sie nie podoba.Prostszej odpowiedzi nie mozna juz udzielic.Ale
      sposob na leczenie kompleksow dobry.
    • Gość: gaza a mi się podoba IP: *.access.telenet.be 01.05.10, 17:44
      jest ładna zgrabna powabna i ponętna
      jednym słowem jest sexi
      • madzialenka_live Re: a mi się podoba 21.10.10, 19:55
        Za bardzo przesłodzona, stanowczo. Pieści się jak dzieciak, dla mnie typowy przykład infantylnej dzidzi-piernik. Dzisiejsza scena przy wieszaniu firanek i jej słodziutko- memrzący głosik- " jeeerzy zapomniałeś o jednej żabce".
        Irytująca postać, wolę Kryśkę-przynajmniej naturalna, sympatyczna, kontaktowa- ale naturalna. Widać Kotulanka jest dobrą aktorką, a Bursztynowicz nie.
        • Gość: agatka Re: a mi się podoba IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.10, 21:05
          Też mnie wnerwia kiedy tak się mizdrzy do Jeeeeeerzego
        • mmk9 Re: a mi się podoba 22.10.10, 09:07
          madzialenka_live napisała:
          > Irytująca postać, wolę Kryśkę-przynajmniej naturalna, sympatyczna, kontaktowa-
          > ale naturalna. Widać Kotulanka jest dobrą aktorką, a Bursztynowicz nie.

co do postaci, pelna zgoda, co do umiejętności aktorskich - trzeba by wiedzieć, jak na codzien zachowuje się p.Bursztynowicz. Czy tez jest taka slodka i memrząca, czy tylko gra dzidzie-piernik.
          • Gość: me Re: a mi się podoba IP: *.home.aster.pl 22.10.10, 16:56
            Bardzo dobre spostrzeżenie! Może właśnie taka postać Eli ma być i dlatego Bursztynowicz tak ją odgrywa?!

Co do Kotulanki, świetna z niej aktorka. Prywatnie zupełne przeciwieństwo Krystyny.
      • gazeta_mi_placi Re: a mi się podoba 24.10.10, 20:18
        Owszem.
    • monia515 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 22.10.10, 08:59
      Gość portalu: jolka s. napisał(a):

> Kto tej aktorce dał dyplom szkoły aktorskiej??? Nic nie jest tak
      > wku...ające w tym serialu jak Elżunia. Stara baba pieszcząca się,
      > infantylna, przesłodzona do wyrzygania postać. A jej scenki z Jerzym
      > to normalnie mistrzostwo świata, jerzy gdyby mógł to by jej stopy
      > wylizał taki dobry i kochany mężuś się zrobił:) przecież to
      > nienormalne, które małżeństwo po tylu latach tak sobie pije z
      > dzióbków i wali tyle lukru?? A do tego Elżunia wyrasta na kobietę
      > mającą największe powodzenie w Klanie- Pan Janusz zachwycony, pan
      > pułkownik zachwycony, no cholera IDEAŁ CHODZĄCY.

Rozumiem, że postać może ci się nie podobać, ale dlaczego ubliżasz p. Bursztynowicz?
      Widziałaś ją na scenie?
      • Gość: kubek Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 23.10.10, 09:37
        a w jaki sposób ubliża? Stwierdzeniem,że jest kiepską aktorką?
    • Gość: kia Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 01:00
      po pierwsze nie "stara baba". nienawidzę gdy o kobiecie mówi się star baba . dla mnie kobieta bez względu na wiek jest po prostu kobietą.
      co do jej postaci jest rzeczywiście cholernie przesłodzona, ale zam wile takich koniet lubiących się przytulać do każdego i wszędzie. a ta miłość jak u nastolatków też nie jest zbyt realna. rozumiem gdyby dopiero co się poznali, ale po kilkudziesięciu latach razem...
      • Gość: ikarr Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy IP: *.as.kn.pl 23.10.10, 08:26
        Dlatego niepojęte dla mnie jest, jak przy takiej ciepłej matce i bardzo bezpośrednim ojcu mogła wyrosnąć Beata - zimna, nieprzystępna, zasadnicza i kontrolująca swoje emocje oraz reakcje przez 24 godziny na dobę. Tak myślę, że jedyną ujmującą cechą Beaty jest jej wygląd, w tym piękne włosy.
        • gazeta_mi_placi Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 24.10.10, 20:14
          Na początku "Klanu" taka nie była :-)
      • gazeta_mi_placi Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 24.10.10, 20:16
        >a ta miłość jak u nastolatków też nie jest zbyt realna. rozumiem gdyby dopiero co się poznali, ale po kilkudziesięciu latach razem...

Ale w międzyczasie było rozstanie i rozwód (nie oglądam już "Klanu" ktoś wie na jaki czas?),więc po pewnym okresie rozłąki ludzie faktycznie mogą się zachowywać jak świeżo zakochani gdy po rozstaniu na powrót się zejdą.
    • ira_07 Re: Elżunia z Klanu działa mi na nerwy 23.10.10, 18:04
      A co ma wspólnego aktorka i jej dyplom z postacią jaką gra?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka