Dodaj do ulubionych

Lubiczowie a konkurs tanca

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 12:01
nie ma sie co dziwic, ze przegrali - toz to manekiny lepiej tancza;) i
naturalnie podklad muzyczny wiecznie ten sam...
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 12:33
      Obie pary tańczyły jak na balu zombie :)
      • deczko Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 12:58
        Sedziowie, albo dostali pelen pakiet w elmedzie, albo jechali na
        ziolkach doktor Edyty, bo nie wiem jak oni wytypowali ich do finalu?

A co na koniec Kryska powiedziala do Edyty, ze ta zrobila taka mine?
        • quba Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:04
          Edyta zaproponowała, zeby poszli wszyscy razem na kolacje, na co
          Kryśka powiedziała, "ale ja nie jestem głodna" z miną, jakby jej
          Edyta kazała zjeśc np. wlasną rękę
        • aga_ata Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:11
          Edzia się spytała, czy nie pójdą może we czwórkę na kolację.
          a Krysia odrzekła, że głodna nie jest.

• wredna.suka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 15:33
        Dziwie się, że Ci aktorzy robią z siebie takich debili.
      • Gość: JK Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.aster.pl 21.05.10, 19:30
        lilith76 napisała:
        > Obie pary tańczyły jak na balu zombie :)
        >
        Dokładnie! To była 'Noc żywych trupów 16'.
      • zuchtor Re: Lubiczowie a konkurs tanca 29.05.10, 15:43
        Zmieńcie podkład muzyczny w końcu!! Bo i Lubiczowie i Bożenka tańczą przy tym
        samym:P
    • lady_haha Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:05
      Taaa, podkład jest nie do zdarcia. Tango Lubicz będzie nam towarzyszyć przez
      następne 957 odcinków.
    • dfgfdg Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:12
      Ta scena byla na maksa zenujaca. I po co w ogole zostal wprowadzony ten watek?
      Chyba li tylko na fali popularnosci Obsranca z gwiazdami i innych badziewi tego
      typu.
      • Gość: Anka Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 13:33
        i tak sie jeszcze zastanawialam, po kiego diabla do takiej sceny cala sale
        wynajmowali - przeciez to mozna bylo jakos zamarkowac. a tu pustki na konkursie...
        • deczko Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:54
          A widzieliscie ile tam bylo pucharow?
    • bella_cwir Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 14:41
      Widziałam !! Pucharów było chyba z 50 !!
      A par biorących udział w konkursie zaledwie 5-10 !!
      hehe :D
      • renatka_1 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 15:31
        czy mi się wydawało czy te puchary były identyczne? a na widowni garstka osób:/
        toż to nawet jurorów było tylu samo co par:p
        • renatka_1 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 15:33
          a może to były puchary dla publiczności, że wytrzymali?
          • Gość: ja Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.home.aster.pl 21.05.10, 17:17
            Niezły kwas, ten konkurs!! A Kotulanka i Stockinger, odpowiedni
            dystans jak zwykle, zachować musieli!! Teraz dopiero Edyta utrze
            nosa Kryśce! :]
            • myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 01:12
              Przecież to zwykła intrygantka! szczerze wspołczuję
              Krystynie...jeszcze dziennikarze zrobili z niej wyniosłą panią
              Dziekan:(...to chyba jakies hieny zamówione przez Edytę??...Co niby
              miała jej odpowiedzieć?..przyjaźni kretynka z nią szuka czy
              zaczepki?...moze sama by się jakos opowiedziała?....
              • Gość: Aga Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.chello.pl 22.05.10, 10:27
                Oddychaj głęboko, to tylko słaby serial ;)
                • Gość: fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 13:41
                  A ten sam instruktor ćwiczy naszą Bożenkę, jedna Warszawa- jedna szkoła tańca...tam wszystko jest w liczbie jednej
                  • myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 16:43
                    Bożenka prowadzi juz te swoje lekcje?...zgubiłam ten wątek...
                    • fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 17:51
                      nie jestem na bieżąco, gdyż opuściłam trzy odcinki;-)

ale wątek pewnie wygaśnie zanim się na dobre rozwinie, no bo co niby Bożena musiałaby robić? tańczyć na rurze w jakimś podrzędnym seksklubie w Hiszpanii lub innej Germanii, wśród sliniących się upoconych "staruchów" po 20 tce?
                      • myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 19:23
                        Dla mnie w ogóle ten watek byl podejrzany i dziwiłam sie, że jej
                        rodzice tego nie widzą...
                        • Gość: monika Re: pani dziekan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 19:40
                          a mnie to w ogóle ubawiło, że jakakolwiek gazeta zajmuje się jakimś
                          tam konkursikiem tańca i jeszcze opisuje ze szczególami panią
                          dziekan ( której nikt nie zna) i jej wypowiedzi. Rozumiem, gdyby
                          Krysia Lubicz była celebrytką, ale na Boga kto zna Panią dziekan ???
                          • Gość: ja Re: pani dziekan IP: *.chello.pl 22.05.10, 19:53
                            Redaktor brukowej to znajomy męża Edyty i to Edyta zmanipulowała
                            artykuł.
                            • Gość: monika Re: pani dziekan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 22:18
                              Sorry, ale pracuję w prasie i nie jest to możliwe. Żadna panna
                              znikąd nie zmanipuluje artykułu. A nad dziennikarzem są redaktorzy
                              wydań, szefowie działów i naczelny.
                            • z_plus_z Re: pani dziekan 23.05.10, 00:46
                              > Redaktor brukowej to znajomy męża Edyty i to Edyta zmanipulowała
                              > artykuł.

Akurat artykuł w klanowej gazecie opisywał fakty. :) I to jak szczegółowo, nawet
                              zacytowali słowo w słowo kwestię Pani Dziekan.
                        • z_plus_z Re: Lubiczowie a konkurs tanca 23.05.10, 00:43
                          > Dla mnie w ogóle ten watek byl podejrzany i dziwiłam sie, że jej
                          > rodzice tego nie widzą...

Był podejrzany, bo w tle każdej sceny grała "straszna muzyka". Gdyby zamiast jej
                          dawali motyw "śmieszna puenta Rysia" albo "żart dra Lubicza", nie miałabyś
                          takich odczuć. ;>
                          • lilith76 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 23.05.10, 09:09
                            Ale ten wątek - wg mnie jest podejrzany - choćby dlatego, że gdyby moja 17
                            letnia córka przyszła i powiedziała, że będzie gdzieś tam udzielać lekcji tańca,
                            to najpierw bym to miejsce i organizatorów obejrzała. Bo potem bym została
                            polską matka Geimer, co to doskonale wiedziała gdzie i po co córeńkę posyła ;)
                            Rysiowie mają spięte pośladki w sytuacjach bardziej trywialnych, a tu żadnej
                            dyskusji. Wali się ta rodzina, oj wali.
                            • Gość: fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 11:06
                              jak mają się dziećmi przejmować, jak mamusia całymi dniami martwi się profesokiem i jego zonką, a potem czytuje romansidła po nocach, a tatuś zajęty pichceniem obiadków
                            • Gość: moherowy beret Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:44
                              lilith76 - urodzilas dziecko w wieku 17 lat?
                              • lilith76 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 15:29
                                Gdyby moja hipotetyczna 17 letnia córka.
                                Gdyby moja realna córka za 16 lat.
                                Itd.
    • imasumak Re: Lubiczowie a konkurs tanca 25.05.10, 14:20
      Podkładu muzycznego nie mogli zmienić, bo doktorostwo zgubiliby rytm ;)
      • fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 25.05.10, 16:42
        no i samo stwierdzenie na koniec, że mają nadzieję, że ich znajomi tej gazety nie czytaja- obawiam się, że TO wydanie kupi cała Warszawka, a na pewno cały uniwerek i wydział Pani Dziekan Krystyny Lubicz
        • Gość: ja Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.home.aster.pl 25.05.10, 16:55
          Czy pani dziekan Lubicz nie ma większych problemów? Niech zakończą
          już te tańce, może przestanie chodzić wiecznie nabzdyczona, bo już
          się przykra robi!!
          • myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 12:03
            Czemu nabzdyczona?....ja jak zawsze podziwiam jej opanowanie...i
            chyba dobrze, ze taka jest bo pewnie nic nie da się zrobic temu
            dziennikarzowi nawet jesli zostal przez Edyte kupiony.Najwazniejsze,
            że mąż ją wspiera- jak Edyta sie dalej posunie to moze zadziała...a
            ze nie jest typem pieniacza to moze skutecznie...

Co do nakladu...wiadomo, ze na uczelni wszyscy przeczytają a co
            sobie pomyslą, pewnie zalezy od znajomosci sprawy i Pani Dziekan...
            • qpiska Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 14:17
              cały ten wątek ze szkołą tańca, konkursem jest jak dla mnie b e z n
              a d z i e j n y...
              • fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 16:54
                doktor dziekan Lubicz najadłszy sie wstydu sama zrezygnuje z kursu i wezmie się za dorobek naukowy
            • Gość: ja Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.home.aster.pl 27.05.10, 16:57
              Wg mnie, Kotulanka jest ostatnio ciągle nabzdyczona, a nie
              opanowana! Nie mówiąc już o dystansie, który zachowuje w stosunku do
              Stockingera...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka