hotally 27.09.10, 20:41 Kto ogląda nowy, siódmy sezon Desperatek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiira_korpi Re: Bree time!! 27.09.10, 20:48 Ja ja ja! A kiedy zaczyna się 7. seria i dlaczego ja jeszcze nie mam tego odcinka?;). Ale cholerka, ja teraz jestem mocno w True Blood wciągnięta, dziś oglądałam do 4. w nocy. No nic, jeszcze desperatki się gdzieś upchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Bree time!! 27.09.10, 20:52 sciagnij ode Mnie z bloga- przedostatni wpis ;] wlasnie siadam wygodnie w fotelu, otwieram zakazane czekoladki i ZACZYNAM :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Bree time!! 27.09.10, 21:10 A tak a propos Bree czyli Marcii Cross, ja zdaję sobie sprawę, że tam chirurg musiał niezłą robótkę zrobić, ale mimo wszystko przez całą ostatnią serię (a może nawet 2 ostatnie) oczu nie mogłam od niej oderwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Bree time!! 27.09.10, 21:17 No czyż ona nie jest doskonała? [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/md/cf/negb/bIpGyaL5cx3BH461uX.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mojra86 Re: Bree time!! 27.09.10, 21:29 Mój tata: "jakbym ją spotkał w ciemnym zaułku to bym uciekał z przerażenia". Czasem ogląda ze mną Desperatki, ale jak mówi, jej widoku nie jest w stanie znieść... Mój R. podziela jego awersję:/ nie wiem o co chodzi:] Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Bree time!! 27.09.10, 21:42 ja ostatnio to nawet nie wiem jak wygląda telewizor :) ale jakoś tu nudno Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: jest inny Carlos!! 27.09.10, 22:25 ten sam, tylko jakiś schudnięty, albo zliftingowany Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jest inny Carlos!! 27.09.10, 22:29 no nie wierze........ wlasnie sie doczytalam na forum DH, ze to ten sam tylko bez brody i schudł... ale ciacho!!(chociaż wolalam starego Carlosa:D) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: jest inny Carlos!! 27.09.10, 22:31 miss.yossarian napisała: > ten sam, tylko jakiś schudnięty, albo zliftingowany już wiem! za wikipedią: "He also is clean-shaven, for the first time since the series started." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Bree time!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 18:27 Gdzie można obejrzeć 7 sezon w necie? Na shows.pl jest 1 odcinek ale niestety niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Re: Bree time!! 29.09.10, 18:57 Nooo kobieto, dobrze że tu napisałaś, bo bym zapomniała że już wrzesień i Desperatki wracają! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś