IP: *.acn.waw.pl 30.09.10, 11:31
W poniedziałek widziałam zajawkę jak Renata wchodzi dodomu "gwiazdy" i widzi swojego Sławka na podłodze z jakimś gościem, dziś ogladam powtórkę i znów na tym samym kończy się odcinek, czy w czwartek pokażą już wkońcu z kim on się bije?
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: NW 30.09.10, 12:16
      Ja chciałam też zapytać - czy daniej zmienił zamki w drzwiach? I jeśli tak to skąd miał na nowe zamki pieniądze, bo wkładki do drzwi antywłamaniowych są badzo drogie. Czy tak zostawił ten sam zamek do którego klucze maja złodzeije?

Ponadto skąd on wie dokładnie co ukradziono, jak sobie wyobraża zwrot rzeczy - zrobił ciotce dokładny przegląd zawartości szafek, szuflad, bizuterii, ma jakiś spis płyt, które zniknęły?
      • em.haa Re: NW 30.09.10, 15:16
        Nie pokażą, będą nas tak nęcić jeszcze tydzień :D
        Nic innego poza tym wątkiem w sumie nie ma.
        • nioma Re: NW 30.09.10, 15:19
          o,
          poprosze cos wiecej nt wlamania
          • em.haa Re: NW 30.09.10, 15:22
            No właśnie nic nie wiadomo, dwa razy widzieliśmy bandytę i nic poza tym.
            Stawiam na byłego męża tej gwiazdy który:
            a) sam ją strzegł i zobaczył mężczyznę w środku (Sławka)
            b) mścił się za rozpad małżeństwa
            c) wpadł w odwiedziny :D
            • em.haa Re: NW 30.09.10, 18:38
              Oja myślałam że o Sławka chodzi :(
      • argentea Re: NW 30.09.10, 15:47
        Może zostawi ciotce pieniądze, żeby sobie sama odkupiła co tam jej zginęło :-)
      • lilith76 Re: NW 30.09.10, 18:34
        Danielowi pewnie chodzi o am fakt, że zarobił i honorowo odkupił, ale fakt - sam nie wie co zostało pokradzione.
      • em.haa Daniel to w ogóle dał d... 30.09.10, 19:03
        Stawiałam że zrobi dziecko OLI a nie że da się okraść pod nieobecność cioteczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka