Dodaj do ulubionych

NDINZ chata Burskich

26.11.10, 21:40
miałam przerwę sporą w oglądaniu, teraz włączam i widzę, że Zosia w jakimś mieszkanku pomieszkuje. Co się stało z ich wielgachną chatą?
Obserwuj wątek
    • Gość: kropelka Re: NDINZ chata Burskich IP: 77.236.26.* 26.11.10, 21:59
      wiesz,nie wiem czy mówimy o tym samym momencie serialu, bo nie oglądałam w całości, ale pamiętam,że była dziś u Leny, więc może to Latoszków mieszkanie widzialaś?
      • lejdimakbet Re: NDINZ chata Burskich 26.11.10, 22:39
        nie miałam na myśli najnowszego odcinka, w jakimś kilka tygodni temu widziałam :)
        • lejdimakbet Re: NDINZ chata Burskich 26.11.10, 22:43
          ale jeszcze jedno mi się nasunęło: ta młoda i ambitna dr (Wiktoria?), jakiś czas temu widziałam jakiś odcinek to miałą dziecko chore, samotnie je wychowywała. A co teraz? Dziecka nie ma, biega po szpitalu i ciągle kombinuje z operowaniem, doktorka wyrywa
          • lilith76 Re: NDINZ chata Burskich 26.11.10, 23:10
            Burscy dom wynajęli i się przenieśli. Nie mam pojęcia po co im kasa była potrzebna, chyba na rehabilitację Agaty, którą potrącił młody Burski.
            Wiktoria nastolatką będąc zaciążyła, dziecko przysposobili jej rodzice, a ona oddała się temu co jej rówieśnice - nauce, karierze, itp. Dziecko zjechało do PL bo chore na wątrobę było (rodzina jest w Hiszpanii), szukała jej ojca do przeszczepu. Teraz mała wróciła w rodzinne pielesze, bo z Wiktorii lepsza siostra na odległość niż matka. Taki skrót.
            • czekolada72 Re: NDINZ chata Burskich 27.11.10, 09:35
              lilith76 napisała:

> Burscy dom wynajęli i się przenieśli. Nie mam pojęcia po co im kasa była potrze
              > bna, chyba na rehabilitację Agaty, którą potrącił młody Burski.

I nadal wynajmuja?
              Bo byl odcinek, kiedy okazało sie, ze jest tam jakies oszustwo z wynajeciem, a oni moga w sumie zaprzestac juz wynajmu; policja była, kogos aresztowano, sceneria zimowa. I ucichło.
              • Gość: R Re: NDINZ chata Burskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 09:55
                Po prostu oddali ten dom zlym ludziom, o tak. Im domy i inne rzeczy sa niepotrzebne. Zyja tylko miloscia i z lekarskiego powolania.
    • raszefka Re: NDINZ chata Burskich 27.11.10, 10:26
      A co ze specjalizacją Agaty? Oglądam serial dość z doskoku i niedawno usłyszałam, jak Zosia kusiła Agatę anestezjologią, a przecież Agata była rezydentką na internie, o ile dobrze pamiętam? Co się stało z tą rezydenturą? Jeśli jej nie ma, to co dr Agata robi jeszcze w Leśnej Górze?
      • Gość: R Re: NDINZ chata Burskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 11:02
        Agata cos przebakiwala ostatnio, ze chce robic specjalizacje z gastrologii. A ta dopiero jest mozliwa po spec z interny. Interna sama trwa 5 lat, a Agatki to w tym serialu nie ma jeszcze chyba nawet 2 lata...
      • klawiatura_zablokowana Re: NDINZ chata Burskich 29.11.10, 11:54
        Agata będzie robić diagnostykę medyczną i dostanie własny gabinet jak dr House :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka