Dodaj do ulubionych

Chata Bogny i Leszka - Klan

30.11.10, 18:42
Wydaje mi się, że oni mieszkali w jakimś maleńkim mieszkanku a teraz mają pałac. Jakieś schody w górę, poddasze, przeprowadzli się?
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka_poranka Re: Chata Bogny i Leszka - Klan IP: *.net.stream.pl 30.11.10, 20:38
      w Klanie wszyscy zmieniaja mieszkania , jak rękawiczki

ale i mnie się wydaje, że Bogna mieszkała na parterze(kiedyś Leszek siedział w samochodzie i odglądał ją),a już na pewno nie mieszkali w "piętrówce"
      • pipi43 Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 30.11.10, 20:42
        Z tydzień (może dwa) temu Miłka przyniosła Bognie info, że powinna się przeprowadzić.
        Bogna, znaczy się ;) I się przeprowadziła.
        • Gość: karl Re: Chata Bogny i Leszka - Klan IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.10, 21:16
          No tak, miała się przeprowadzić bo coś im groziło. Ale jak po wszystkim to nie wracają do siebie? Wątpię by każdy były i skruszony zbir dostawał takie chaty...
          • krzakoska Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 30.11.10, 21:39
            Tak, to jest jakiś zastępczy dom na czas trwania akcji z Palnikiem (cudna ksywa swoją drogą), policja zleciła Bognie się tam przenieść ze względów bezpieczeństwa. Dziwne że jak dziś Miłka przyszła się pożegnać nie wspomniała nic o ich powrocie do swojego domu.
            Najbardziej w tym domu (tymczasowym) podoba mi się kij do piwa jak w pubie, który jest w kuchni na blacie. Bogna z tym swoim uciekaniem w picie z nerwów mogła sobie podpiąć beczkę piwa zamiast kitrać małpki po szafkach.
    • kelle1986 Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 30.11.10, 23:45
      Hahahaha zaloze sie ze juz w tym domu zostana. Kto tam zwraca uwage na takie szczegoly, scenarzysci maja to gdzies:]
      • Gość: aga Re: Chata Bogny i Leszka - Klan IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 10:57
        I nawet Leszek się nie zdziwił jak wszedł do tego domu. Tak jakby to było już ich. Też myślę, że autorzy licząc na slabą pamięć widzów już ich tam zostawią.
    • z_plus_z "Klan" czy "Przeprowadzki"? 01.12.10, 11:38
      Ależ roszady lokalowe w tym "Klanie"! I Kinga z Oskahem, i Boreccy, i Bogna, Michałek, Donata, Karolina, Cesia&Daro a nawet i Norbi - wszyscy jak jeden mąż zmienili miejsce zamieszkania ostatnio.
      • Gość: abc Re: "Klan" czy "Przeprowadzki"? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 14:46
        Teraz pewnie Profesor zamieni się z Rysiami na chaty (i to pewnie za gratis, w dowód wdzięczności dla Graży). Został sam to po co mu taki metraż? A Rysiom się przyda, nie mogą przecież mieszkać gorzej niż cała familia. I pewnie jeszcze zostawi im gosposię.
    • zavsze_usmiechnieta Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 03.12.10, 21:23
      Odnośnie roszad lokalowych to jeszcze wcześniej Mariola Kaczorek z prof. Deptułą po urodzeniu dziecka się przeprowadzili do jakiejś większej chaty :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka