iza232 30.11.10, 18:42 Wydaje mi się, że oni mieszkali w jakimś maleńkim mieszkanku a teraz mają pałac. Jakieś schody w górę, poddasze, przeprowadzli się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka_poranka Re: Chata Bogny i Leszka - Klan IP: *.net.stream.pl 30.11.10, 20:38 w Klanie wszyscy zmieniaja mieszkania , jak rękawiczki ale i mnie się wydaje, że Bogna mieszkała na parterze(kiedyś Leszek siedział w samochodzie i odglądał ją),a już na pewno nie mieszkali w "piętrówce" Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 30.11.10, 20:42 Z tydzień (może dwa) temu Miłka przyniosła Bognie info, że powinna się przeprowadzić. Bogna, znaczy się ;) I się przeprowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karl Re: Chata Bogny i Leszka - Klan IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.10, 21:16 No tak, miała się przeprowadzić bo coś im groziło. Ale jak po wszystkim to nie wracają do siebie? Wątpię by każdy były i skruszony zbir dostawał takie chaty... Odpowiedz Link Zgłoś
krzakoska Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 30.11.10, 21:39 Tak, to jest jakiś zastępczy dom na czas trwania akcji z Palnikiem (cudna ksywa swoją drogą), policja zleciła Bognie się tam przenieść ze względów bezpieczeństwa. Dziwne że jak dziś Miłka przyszła się pożegnać nie wspomniała nic o ich powrocie do swojego domu. Najbardziej w tym domu (tymczasowym) podoba mi się kij do piwa jak w pubie, który jest w kuchni na blacie. Bogna z tym swoim uciekaniem w picie z nerwów mogła sobie podpiąć beczkę piwa zamiast kitrać małpki po szafkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 30.11.10, 23:45 Hahahaha zaloze sie ze juz w tym domu zostana. Kto tam zwraca uwage na takie szczegoly, scenarzysci maja to gdzies:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Chata Bogny i Leszka - Klan IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 10:57 I nawet Leszek się nie zdziwił jak wszedł do tego domu. Tak jakby to było już ich. Też myślę, że autorzy licząc na slabą pamięć widzów już ich tam zostawią. Odpowiedz Link Zgłoś
z_plus_z "Klan" czy "Przeprowadzki"? 01.12.10, 11:38 Ależ roszady lokalowe w tym "Klanie"! I Kinga z Oskahem, i Boreccy, i Bogna, Michałek, Donata, Karolina, Cesia&Daro a nawet i Norbi - wszyscy jak jeden mąż zmienili miejsce zamieszkania ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: "Klan" czy "Przeprowadzki"? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 14:46 Teraz pewnie Profesor zamieni się z Rysiami na chaty (i to pewnie za gratis, w dowód wdzięczności dla Graży). Został sam to po co mu taki metraż? A Rysiom się przyda, nie mogą przecież mieszkać gorzej niż cała familia. I pewnie jeszcze zostawi im gosposię. Odpowiedz Link Zgłoś
zavsze_usmiechnieta Re: Chata Bogny i Leszka - Klan 03.12.10, 21:23 Odnośnie roszad lokalowych to jeszcze wcześniej Mariola Kaczorek z prof. Deptułą po urodzeniu dziecka się przeprowadzili do jakiejś większej chaty :) Odpowiedz Link Zgłoś