rodzynia 14.12.10, 00:46 Wreszcie dobry odcinek. Ciekawy pomysł Paula na zemstę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanmovinia Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 14.12.10, 11:20 tak, mocne zakonczenie sezonu, podobnie jak poprzednio. Za pare m-cy dopiero sie dowiemy, czy..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 14.12.10, 22:07 vanmovinia napisała: > tak, mocne zakonczenie sezonu, podobnie jak poprzednio. Za pare m-cy dopiero si > e dowiemy, czy..... ;) czy to juz zakonczenie sezonu? Podawali, ze siodmy ma miec 24 odcinki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 14.12.10, 23:09 vanmovinia napisała: > tak, mocne zakonczenie sezonu, podobnie jak poprzednio. Za pare m-cy dopiero si > e dowiemy, czy..... ;) Następny odcinke 2 stycznia a koniec sezonu w maju. Wiec widać komuś udzieliła się panika z ostatnich minut odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 16.12.10, 11:18 oj tam od razu panika. Czyste skojarzenie z zakonczeniem kazdego sezonu, dosc spektakularnym. No i grudzien, czyli wiele seriali robi sobie przerwe. Zatem skoro nie koniec to git. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 16.12.10, 16:25 Czy ktos moze mi powiedziec, kim byli ci mieszkancy ktorzy przyszli na pomoc? Najpierw myslalam ze ten ktory zaproponowal pomoc Lynette to jakis platny gangster ... , potem ze oszukal Lynette bo byl na uslugach Paula. Kiedy zrobilo sie zamiesznie, to juz przestalam calkiem rozumiec ;) W niedziele bedzie powtorzenie tego odcinka (w szwedzkiej telewizji), a potem przerwa ... nie wiadomo do kiedy, bo tu potrafia robic dluuuuuugie przerwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 16.12.10, 17:22 ja zrozumiałam, że to był koleś ( i jego ekipa) z jakiejś sąsiedniej dzielnicy, który miał jakąś podobną sytuację - z niechcianą siedzibą czegoś tam i zaproponował jej pomoc, na początku Lynette nie chciała, bo wiedziała, że oni tam preferują rozwiązania siłowe, ale w końcu się zdecydowała nie przyszło mi do głowy, że go mógł wynająć Paul, ale kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 17.12.10, 01:40 Zrozumialam tak samo na poczatku ... ale ja czasem niepotrzebnie czytam miedzy wierszami ;) Po zaakceptowaniu oferty przez Lynette mezczyzna zrobil tak dziwna mine, ze wydalo mi sie to podejrzane ... A juz wyrazu twarzy Paula zupelnie nie potrafilam odczytac ... kiedy w ostatniej scenie wyszedl przed dom usmiechniety, triumfujacy ... jak zwyciezca ... Myslalam, ze przerwana niespodziewanie kampania wyborcza burmistrza pokrzyzowala jego plany... i nie mial sie z czego cieszyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 17.12.10, 11:55 Ja myślę, że jego celem głównym było skłócenie sąsiadów, co mu się udało dzięki pomocy planowanej (lub nie) ludzi z tej innej dzielnicy. Chyba od początku wiedział, że tak się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica19840605 Re: 7x10 Down the Block There's a Riot 11.01.11, 15:59 Strasznie mi sie podobal ten odcinek! Piaty i szosty sezaon uwazalam za bardzo bardzo slaby! ale na szczescie poki co siódmy trzyma poziom. nie lubilam Paula w sezonach 1-2 ale teraz jest wspanialy! mam nadzieje ze sezon 7 dalej bedzie trzymal klase bo ja jestem nim zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś