iza232 17.01.11, 22:11 Uważam, że to najlepszy wątek od dłuższego czasu w tym przenudnym tasiemcu. A postać Burzyńskiego jest REWELACYJNA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: gangster Burzyński NW IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 22:28 Moim zdaniem w ogóle NW ma ostatnio niezłe pomysły. Tylko nie mam pojęcia, jak się wątek gangsterski potoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada Re: gangster Burzyński NW 18.01.11, 00:53 tak, ten wątek jest kapitalny - a ten gościu, co gra "Miecia" po prostu wymiata :D rewelacyjny jest :D aż miło się ogląda, powoduje szczery uśmiech na twarzy - jak opowiadał tę historię o kocie Bolku, który bił Lolka (czy tam odwrotnie) to wymiękłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Bo tak się składa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 01:03 że p.Jan Jankowski dobrym aktorem jest. W filmach pokazuje się rzadko, za to w teatrze mozna zobaczyc skalę jego możliwości. Ostatnio widziałam go w "Akompaniatorze" - to w zasadzie jest komedia, ale on gra w niej nieszcześliwie (psychopatycznie?) zakochanego w diwie operowej. Kiedy mówił o swoich uczuciach, miałam ciarki na plecach. Z przerażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: gangster Burzyński NW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.11, 01:08 Wkurzało mnie trochę, że Jankowski gra niemal w każdym serialu, ale nie da się ukryć, że jest niezłym aktorem a tutaj w NW jest rzeczywiście świetny. Ja też się uśmiałam jak opowiadał te swoje historie nachylając się do dyktafonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: gangster Burzyński NW 18.01.11, 10:08 mnie też się podoba, a jak stresuje genialnie literata, majstersztyk Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: gangster Burzyński NW 18.01.11, 10:13 I czy np. genialny Jankowski, ktory w sumie malo sie wysilajac nie wypada rewelacyjnie w zestawieniu z takim drewniano-betonowym Wesolowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: gangster Burzyński NW 18.01.11, 12:52 bonnie75 napisała: > I czy np. genialny Jankowski, ktory w sumie malo sie wysilajac nie wypada rewel > acyjnie w zestawieniu z takim drewniano-betonowym Wesolowskim? O tak tak! Bo to jest AKTOR a te wszystkie mroczko - cichopko - wesołowskie muchy to tylko GWIAZDY ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: gangster Burzyński NW 18.01.11, 13:07 Jakie tam GWIAZDY!!!!! To CELEBRYTY (dokladnie tak pisane) sa!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: gangster Burzyński NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 10:15 a ja lubię pana Jankowskiego, ale tutaj mi wybitnie nie pasuje... jak próbuje być ostry i stanowczy to strasznie zalatuje mi moim ulubionym Zygą z dawnych czasów "Samego życia" :) i tak jakoś przestawić się nie mogę, a sam wątek ma być humorystyczny z tego co zauważyłam, a mnie jakoś kompletnie nie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: gangster Burzyński NW 18.01.11, 13:47 Jankowski jest swietny. Pamietam go jeszcze z "W labiryncie". W ubieglym roku widzialam go na zywo w Teatrze Komedia - naprawde dobry aktor. Przykuwa uwage widza, potrafi zainteresowac. Kiedy moim ulubiencem w NW byl Grzesiek, teraz Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: gangster Burzyński NW IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 14:25 A ja go tylko kojarzę z awantury o Basię ;) bardzo fajnie zagrał... Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: gangster Burzyński NW 19.01.11, 12:08 gra też w "Pierwszej miłości" na Polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: gangster Burzyński NW 19.01.11, 15:29 Scena jak objechał Jurka za chłam pisarski i potem jak wkroczyła narzeczona z interwencją - genialna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: gangster Burzyński NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 22:47 Aż go sobie obejrzalam i musze powiedziec ze zaskoczyl mnie na plus. mysle, ze po tej roli dostani liczne nowe propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stjopa Jankowski IP: *.pppoepub.vspace.pl 21.01.11, 01:44 W dzisiejszym odcinku był najlepszy dowcip jak Burzyński przeglądal z Izabela swój album i kazał jej odgadnąć gdzie jest na zdjęciu sprzed lat. Izabela pokazała ze tu a Burzyński "e nie to nie ja to taki Jankowski". Buahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jankowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.11, 02:17 "..to Jankowski.. świrus taki.." Odpadłam jak to usłyszałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Jankowski 21.01.11, 14:17 To nie było "szmirus"? Też lubię ten wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś