Dodaj do ulubionych

Budzynski w NDiNZ

IP: 212.183.128.* 01.02.11, 08:10
nie trawie tego aktora ktory gra Budzynskiego w MjM teraz pojawil sie w NDINZ jakos kolejny lovelas. Ponadto gra w Plebanii, Czas Honoru i Apetyt na zycie czy cos takiego. Czy nie ma juz innych aktorow w Polsce - czy ten Budzynski po prostu sypie sie z wszystkimi producentami serialow TVP? Albo ma jakis kosmiczny kredyt hipoteczny do splaty i lgnie wszedzie byle tylko ciulac kase???

Pomijam juz fakt ze w kazdym serialu gra identycznie - czy to zolnierza, ksiedza czy playboya. Zenujacy poziom aktorstwa
Obserwuj wątek
    • Gość: bbb Re: Budzynski w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 09:16
      Zgadza się. Do tego to typ "kamiennej twarzy", która nie wyraża emocji, czy jest zły, zdenerwowany, zamyślony, szczęśliwy - zawsze ten sam wyraz twarzy.
      • mozambique Re: Budzynski w NDiNZ 01.02.11, 09:42
        Krystian Wieczorek lapei chyab wszytkei propozycje

a chlopak jest w tym moemncie gdzie powinien pozowli sie zastanawiac nad swoją zawodową przyszlpscią
        ma warunki, ma mozliwosci, jest popularny, jakos tam ceniony wiec jesli nie chce na zawsze zozstac serialową mordą to chyab juz czas zaczac rozsądneij dobierac propozycje

kredyty kredytami ale z takim podejsciem do zawodu drugim GAjosem nie zostanie
        • Gość: Alina Re: Budzynski w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 16:26
          Mogliby mu chociaz peruki jakieś zakladać albo srebrne zęby
    • zmija_koralowa Re: Budzynski w NDiNZ 02.02.11, 10:33
      Przystojny jest, choć moim zdaniem nieprzesadnie. Natomiast aktorsko kiepski, niestety, Drewniany. Jeśli nie poprawi warsztatu, propozycji grania może być coraz mniej.
      Inni aktorzy i celebryci doprowadzają się do niemożności wyrażania twarzą uczuć za pomocą botoksu, a on to potrafi bez botoksu ;)
      • Gość: Zenia Re: Budzynski w NDiNZ IP: *.versanet.de 04.02.11, 21:26
        Z tym kosmicznym kredytem czy innym ciulaniem kasy to calkiem prawodopodobne, bo jakis czas temu widzialam go w gdanskich outletach i to o zgrozo mega wyprzedaze byly czyli oszczedzac musi hehe ;)
    • zuzanka79 Re: Budzynski w NDiNZ 04.02.11, 21:49
      Gość portalu: kemot97 napisał(a):

> nie trawie tego aktora ktory gra Budzynskiego w MjM teraz pojawil sie w NDINZ
      > jakos kolejny lovelas. Ponadto gra w Plebanii, Czas Honoru i Apetyt na zycie cz
      > y cos takiego. Czy nie ma juz innych aktorow w Polsce

Aż strach otwierać lodówkę, a nuż tam też będzie Budzyń :P
    • frise Re: Budzynski w NDiNZ 07.02.11, 15:44
      Az sobie zajrzalam, o kim mowa. :)
      pl.wikipedia.org/wiki/Krystian_Wieczorek
      No, faktycznie to musi byc beztalencie, skoro ma w dorobku nie tak malo rol teatralnych, a co wiecej - o zgrozo! - zbiera za nie jakies nagrody.
      • nioma Re: Budzynski w NDiNZ 07.02.11, 15:54
        a mi sie podoba ostatnio coraz bardziej.
        moze jego gra w serialach to nie jakies wysokie loty ale umowmy sie, ze serial telewizyjny odgornie nie wymaga umiejetnosci aktorskich wyzszych niz mierne.
        co do rol teatrlanych sie nie wypowiadam bo nie widzialam.
        natomiast zarzut, ze facet duzo pracuje jest kretynski. Bo musialby byc idiota, zeby nie przyjmowac propozycji pracy jesli mu sie pojawiaja. Nie sadze, zeby uczestnicy forum zrobili zrzutkę :) Po to jest aktorem, zeby grac.
      • zmija_koralowa Re: Budzynski w NDiNZ 07.02.11, 16:16
        Może teatralnie jest lepszy niż serialowo, ale nie widziałam go w żadnym spektaklu bo nie mieszkam w żadnym z tych miast, w których grał. Natomiast co do gry serialowej zdania nie moge zmienić, przynajmniej na razie.
        A nagrody??? Widocznie rzeczywiście lepszy jest na deskach niż przed kamerą :) Z tym, że na razie nie są to nagrody na miarę Oscara czy innego Złotego Globu. Ale wszystko przed nim, młody jeszcze jest :)
        • Gość: kemot97 Re: Budzynski w NDiNZ IP: 195.224.9.* 07.02.11, 16:44
          zapewne zakonczy kariere na Telekamerach
      • imasumak Re: Budzynski w NDiNZ 07.02.11, 17:36
        Rysiek z Klanu w wykonaniu P. Cyrwusa też jest strasznie drewniany, a przecież do świetny aktor teatralny.
        • zmija_koralowa Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 10:16
          imasumak napisała:

> Rysiek z Klanu w wykonaniu P. Cyrwusa też jest strasznie drewniany, a przecież
          > do świetny aktor teatralny.

No właśnie, to dziwne, przecież deski teatru wymagają od aktora wiekszej ekspresjii niż kamera 8:/
          • olylejdi_1 Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 10:47
            No właśnie, ja czytałam, że aktor teatralny nie może dobrze zagrać przed kamerą, bo w teatrze operuje się innymi srodkami wyrazu -przez co przed kamerą wydaje się sztuczny i przejaskrawiony.
            • zmija_koralowa Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 16:02
              olylejdi_1 napisała:

> No właśnie, ja czytałam, że aktor teatralny nie może dobrze zagrać przed kamerą
              > , bo w teatrze operuje się innymi srodkami wyrazu -przez co przed kamerą wydaje
              > się sztuczny i przejaskrawiony.

Ale Wieczorek nie jest przed kamerą przejaskrawiony, tylko drewniany... Wot, zagwozdka :)
              • imasumak Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 22:27
                zmija_koralowa napisała:
                Ale Wieczorek nie jest przed kamerą przejaskrawiony, tylko drewniany... Wot, zagwozdka :)

Bo na siłę stara się powściągnąć środki wyrazu, żeby nie wypaść zbyt ekspresyjnie i przez to wychodzi na drewniaka ;)
    • Gość: lolo Re: Budzynski w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 17:26
      no i co w zwiazku z tym? zawód aktora jest bardzo niestabilny..raz dzwonai telefony, pozniej przez kilka miesiecy czy lat nie zadzwoni nikt..tak wiec nic dziwnego ze facet sie łapie wszystkiego co mozliwe, skoro z tego ma pieniadze..ty pewnie tez bys tak robil/a
      • nioma Re: Budzynski w NDiNZ 07.02.11, 19:24
        Jeszcze mi sie Piotr Szwedes przy okazji przypomnial: drewno az strach a jak go zobaczylam na deskach Teatru Komedia to bylam zachwycona: rewelacyjny aktor
        • annie_laurie_starr Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 01:15
          A ja ogladalam Apetyt na zycie tylko ze wzgledu na tego aktora - bo tylko on tam fajnie gral. W NDiNZ niepotrzebnie zagral - za to w Plebanii juz jest ciekawiej. Jak dla mnie calkiem OK.
          • deczko Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 09:26
            Taki z niego ksiadz w tej plebanii, jak ze mnie papiez. On gra na jedno kopyto, moze i aktor teatralny z niego dobry, ale serialowy kiepski. Jest to przystojny facet, ale im dluzej go ogladam tym wydaje mi sie byc jakis taki zmanierowany.

Mozna grac w kilku serialach, nie zakladac peruki i zagrac zupelna inna postac, ale to naprawde wymaga aktorskiego kunsztu, ten aktor go niestety nie ma.
            • baabeczka Re: Budzynski w NDiNZ 08.02.11, 14:22
              Rysiek z Klanu siedzi w jednym seriali i jest ok natomiast KW jest juz chyba w kazdym brrrrr
              i wszedzie "gra" tak samo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka