Dodaj do ulubionych

Hanka ma problemy!!!

01.02.11, 21:02
Normalnie mnie dziś zwalił na podłogę i nie pozwolił wstać tekst dyrektora szkoły do Kamizeli ..."Nie chciałem dzwonić do Hanki, bo ona ma swoje problemy".
Noszzz Kurde, a co ona ma za problemy??Teściowa sama tyra z jej dziećmi, teść oporządza mieszkanko, a ona ma problemy??Jakie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 21:37
      Hania przezywa werterowski "Weltschmerz" polegający na ciągłym umartwianiem się i robieniem smutnej minki. Teraz to taka święta, a popatrzcie na pierwsze odcinki tej szmiry - jaka wtedy była harda i sukowata. :)
    • aga_ata Re: Hanka ma problemy!!! 01.02.11, 21:38
      Ten wątek jest paranoidalny...
      Rozwaliło mnięu także, skoro już w kwestii Hanki - podrzucenie listu pod drzwi i cała afera pt. strach się bać Tamary Arciuch.

Nosz....!
      • Gość: Aga Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 21:48
        Zwłaszcza że Hanka wie, że to było przekroczenie granic obrony koniecznej. Skoro kobieta zabija swego męża w ramach obrony koniecznej - hm, można mniej więcej domyślić się, dlaczego i czy trzeba z nagła się jej tak bardzo bać.
      • quba Re: Hanka ma problemy!!! 01.02.11, 21:52
        • imasumak Re: Hanka ma problemy!!! 01.02.11, 23:05
          quba napisał:
          jakoś nie mogę pojąć, że rzekomo inteligentna sędzia, wykształcona, a jest tak rozwalona faktem, ze przez parę miesięcy nie wytwarzają jej jajniki jajeczek, toż to chwilowe jest, a lekarz jej tego nie powiedział? To jakiś konował straszny,i niedouk!

Wyczerpana rezerwa jajnikowa to akurat nie jest chwilowa przypadłość.

A ten tekst Andrzeja wczoraj "kocham Cie bo masz piękne ciało, a kiedy się zestarzejesz, już cie nie będę kochał"!

A gdzieś Ty to usłyszała? On jej powiedział: "Co Ty myślisz, że ja Cię kocham tylko dlatego, że masz piękne ciało, a jak się zestarzejesz to przestanę?"
          > ********
          > Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
          > pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
          • quba Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 09:56

- nie chodziło mi o to, że on jej powiedział, że ją rzuci, albo nie rzuci, tylko, że jej powiedział, że ma piękne ciało
            - chodziło mi o postawę sędzi - czy znasz jakąś sędzie?
            I co ? jest taka durna i ograniczona jak Marta?
            - czy w ogóle znasz jakąś wykształconą kobietę, na stanowisku, która byłaby taka durna i bezpłciowa jak Marta?

Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
            pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
            • imasumak Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 10:10
              Marta jest bezpłciowa, ograniczona, a jej chrząkanie doprowadza do szału.
              Jednak słusznie się martwi wyczerpaną rezerwą jajnikową, skoro miała nadzieję jeszcze na dziecko ;)
              • zuzanka79 Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 15:11
                imasumak napisała:

> Marta jest bezpłciowa, ograniczona, a jej chrząkanie doprowadza do szału.
                > Jednak słusznie się martwi wyczerpaną rezerwą jajnikową, skoro miała nadzieję j
                > eszcze na dziecko ;)

A po kij Marcie jeszcze jedno dziecko?
                Panie Mostowiakowe to chyba coś a'la "dzieci niczyje" chcą u babci założyć :P
                Jakieś takie, no niczyje te Mostowiakowe dzieci są.
                • majaa Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 20:34
                  zuzanka79 napisała:

>
                  > A po kij Marcie jeszcze jedno dziecko?
                  > Panie Mostowiakowe to chyba coś a'la "dzieci niczyje" chcą u babci założyć :P
                  > Jakieś takie, no niczyje te Mostowiakowe dzieci są.

No otóż to! Wkurza mnie ta "jajnikowa"rozpacz Marty. Co ona sobie kurczę myślała, że do 60-tki będzie Andrzejkowi potomków wiła? Poza tym praktycznie nie zajmuje się tymi dziećmi, które już ma, a myśli o następnym. Ciekawe, kto by je wychowywał, bo Henio to zdaje się swoją rodzinę planuje i chyba u licha nie będzie z żoną mieszkać u Marty. No, chyba że pani sędzia myśli uszczęśliwić tym obowiązkiem swoją starą matkę, jakby jeszcze jej było mało wnuków do doglądania. Wzięłaby się lepiej pozbierała do kupy i pojechała do tej Brukseli...Chociaż sądząc po dotychczasowych wymysłach scenarzystów to pewnie się okaże, że jakieś jedno jajeczko jednak się uchowało i nastąpi cudowne zapłodnienie, a Martusia zachrząka się ze szczęścia...
                  • Gość: Zenia Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.versanet.de 04.02.11, 23:09
                    Majaa, oplulam monitor! :D
                • ilekobietamalat Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 23:05
                  > A po kij Marcie jeszcze jedno dziecko?

ile marta ma lat?
    • imasumak Włąśnie chciałąm założyc identyczny wątek ;) 01.02.11, 22:55
      Normalnie dostaliśmy z mężem ataku śmiechu :D
    • Gość: anka Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.ats.pl 02.02.11, 08:50
      Bo Hanka to mimoza..Dlatego wszyscy podzielili się jej obowiązkami, by ona mogła zająć się sobą.
      Dzieci wychowuje babcia i dyrektor szkoły,teść smaży umordowanej pracą i życiem synowej-naleśniczki na kolację.Tylko pozazdrościć !
    • bonnie75 Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 09:14
      Ja mam wrazenie, ze oni w ten sposob pragna wynagrodzic jej zdrade Zaczesa, a ta egoistka skonczona to smialo wykorzystuje i realizuje sie jako singielka w stolicy. Nie rozumiem tylko, czemu jakies kompetentne wladze adopcyjne tu nie wkraczaja? Bo czy to normalne, ze ktos adoptuje dwoje dzieci, po czym zostawia je na pastwe prawie 80 babki i bez skrupulow wybywa sobie?
      • Gość: Mo Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.subscribers.sferia.net 02.02.11, 09:23
        Wiadomo dla matki (w tym przypadku potrójnej) problemy dzieci przecież nie są istotne, są ważniejsze sprawy ... Generalnie idea posiadania dzieci w MJM jest taka by ładnie wychodziły na zdjęciach w czółowce i zajmowały się sobą grzecznie i nie przeszkadzały, kiedy rodzice mają istotne problemy.
        • lejdimakbet Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 22:20
          ja padłam jak usłyszałam tekst, że Hania cieszy się, że Lucek u niej koczuje, bo nie jest sama itp. Kurde, czy tam nikt nie pomyśli najprościej i najlogiczniej? Jak ta Kamizela ma dawać radę sama z chałupą, obejściem i wychowaniem 3 dzieci? czy oni wszyscy z byka spadli?
    • iza232 Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 15:01
      Naprawdę taka była akcja??? Muszę obejrzeć powórkę, bo normalnie nie wierzę ;)
      A co do Marty, to spokojnie.... zawsze przecież można zaadoptować. Hanna mogła dwoje, Gocha jedno to i Marcie przyznają. To świetny rodzinny interes.
      • aga_ata Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 15:09
        Może Gabi zaciąży? I wtedy w sam raz. Ani się Marta nie napracuje przy ciąży i porodzie, a niemowlak gotowy!

Ciekawa jestem, jak Hanka ma teraz zamiar kontaktować się z Arciuch. Bo zachowuje się jak wariatka, myślałam, że jak zadzwoniła do drzwi to Hanka weźmie sztylet albo nóż kuchenny i zza pleców będzie gotowa na cios tej okrutnej morrrrrrrderrrrrrczyni.
        • Gość: spychacz Re: Hanka ma problemy!!! IP: 80.50.4.* 05.02.11, 11:04
          aga_ata napisała:

> Może Gabi zaciąży? I wtedy w sam raz. Ani się Marta nie napracuje przy ciąży i
          > porodzie, a niemowlak gotowy!
          >

Zgoda, ale to musi być dzidzior Budzyna, bo przecież to przez niego całe halo. Niech uwiedzie Gabi na boku, wszyscy zamieszkają razem. Taka wielka, nowoczesna rodzina z zatartymi tradycyjnymi rolami. Tata jest jednocześnie dziadkiem, mama ciocią itd.
      • imasumak Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 20:31
        iza232 napisała:

Naprawdę taka była akcja??? Muszę obejrzeć powórkę, bo normalnie nie wierzę ;)

Serio, serio, było dokładnie tak, jako Majutek prawi - dyrektor Nowacki poszedł do Kamizeli, bo nie chciał do Hanusi dzwonić, gdyż albowiem ma ona swoje własne problemy ;))
        Się uchachaliśmy z mężem zdrowo ;)
    • Gość: jak-kania-dzdzu Re: Hanka ma problemy!!! IP: 89.230.88.* 02.02.11, 17:00
      Tak wiem, że to tylko serial, fikcja i głupota, rzadko oglądam, ale jak wczorajszy odc widziałam, to normalnie pie*dolnęłabym z ochotą scenarzystom w te durne łby za takie konstruowanie wątku z Hanką i dziećmi. Po prostu patrzeć nie mogę na tę łajzę Hankę, niech jej skonstruują w scenariuszu udane samobójstwo jak tak ciągle "ból istnienia" przeżywa, spokój będzie.
      • zmija_koralowa Re: Hanka ma problemy!!! 02.02.11, 17:23
        Gość portalu: jak-kania-dzdzu napisał(a):

> normalnie pie*dolnęłabym z ochotą scenarzystom w te durne
        > łby za takie konstruowanie wątku z Hanką i dziećmi. Po prostu patrzeć nie mogę
        > na tę łajzę Hankę, niech jej skonstruują w scenariuszu udane samobójstwo jak t
        > ak ciągle "ból istnienia" przeżywa, spokój będzie.

Zwięźle, treściwie i dosadnie w jednym zdaniu. Nic dodać nic ująć. :D
      • Gość: anka Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.ats.pl 02.02.11, 21:02
        nie mogą .Ona jest jak Matka Teresa i ma jeszcze wiele misji do wypełnienia w życiu. Teraz bedzie zbłąkaną owieczkę Arciuchową, naprowadzać na drogę uczciwości , praworządności.
        Dzieciom z domu dziecka juz "pomogła" , teraz dalszy ciąg zbawiania świata
        • Gość: jak-kania-dzdzu Re: Hanka ma problemy!!! IP: 89.230.88.* 02.02.11, 21:22
          Racja, tyle jeszcze zła w świecie do naprawienia! I z pewnością Hanuś zabierze złą siostrę Kopciuszka na rekonwalescencję psychiczną do Grabiny, Kamizela da się jakoś przekonać, żeby przyjąć kolejną zbłąkaną na łono Mostowiaków, a Kopciuszek wróci do Warszawy aby robić karierę w oświacie i brać na swoje barki wszelkie problemy okolicznej ludności.
    • Gość: lala Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 17:18
      Hania leczy się po zdradzie męża a to wymaga czasu aby stanąć na nogi z derpresji i oto takie ma właśnie problemy ...
      • Gość: anka Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.ats.pl 04.02.11, 17:58
        nie przesadzaj, bo to nie powód ,żeby zostawić trójkę dzieci i leczyć się z depressji w z dala od domu.Ładnie by ten świat wyglądał , gdyby tak zachowywały sie wszystkie zdradzone kobiety.
        Zresztą myślę ,żę nie masz racji z tym lizaniem ran , bo ona w stolicy świetnie się bawi
      • majutek1980 Re: Hanka ma problemy!!! 04.02.11, 20:43
        Całkiem nieźle wygląda i zachowuje się będąc w tak głębokiej depresji,że własne dzieci zostawiła niemłodej już teściowej.
        • Gość: a Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 21:56
          a w czyim mieszkaniu mieszka teraz Hanuś, bo chyba nie wynajmuje?bo niby za co?
          i czy ona gdzieś teraz pracuje?z czego zyje?
          i czy Lucek ma jeszcze owce i krowę?i kto koło tego wszsytkiego chodzi?Kamizela?
          • Gość: aśka Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.ats.pl 05.02.11, 22:14
            w swoim mieszkaniu.A czego żyje? , może to wydaje się dziwne , ale z pensji nauczycielskiej
            • Gość: lena Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.play-internet.pl 06.02.11, 12:14
              Ale przecież z tego co pamiętam, mówione było, że dzieci pójdą od września do szkoły w Warszawie, żeby być razem z Hanką. Chyba,że plany zmienili a mi to umknęło....
              • Gość: a Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.play-internet.pl 06.02.11, 20:24
                jak to w swoim mieszkaniu?a skąd ona je nagle ma skoro cały czas mieszkała w Grabinie i nagle ma mieszkanie z pięknym trasem i to z pensji nauczycielskiej?
                co za bzdura
                • Gość: ./. Re: Hanka ma problemy!!! IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.11, 20:44
                  sprzedała nad morzem apartament po jaroszym i za to kupiła mieszkanie w warszawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka