Dodaj do ulubionych

MjM-Agnieszka

IP: *.doplaty.gov.pl 16.02.11, 12:28
Różne rzeczy mnie dziwią (albo i nie dziwią;)) w tym serialu, ale wczoraj powaliło mnie, jak Agnieszka, po nocy, w trybie natychmiastowym wezwała Tomka, żeby oznajmić mu, że nie mogą się prywatnie spotykać... słów brak
Obserwuj wątek
    • Gość: kemot97 Re: MjM-Agnieszka IP: 195.224.9.* 16.02.11, 12:50
      czyli jak Nataszka i Zarowa - ona za kazdym razem tez mowi ze nie moga sie spotkac. Moze chodzi o to ze nie moga sie spotykac miedzy spotkaniami? ;)
      • Gość: mozambique Re: MjM-Agnieszka IP: 148.81.254.* 16.02.11, 14:18
        zreszta dziwne ze obecnie dorosła juz kobieta w rozmowie ze swoim bylym kochankeim zachowuje sie jak dziewica przezd pierwsza rozbierana randką - te usmieszki , te powłóczyste spojrzenia, to wstrzymywanie oddechu , te wzdraganie sie po przypadkowym dotyku , to obciąganie bluzki lub sukienki , te spłoszone spojrzenia i ten wstydliwy rumieneic na policzku itp

w koncu wszelkei zakamarki jej ciala Tomek zna na wylot , że tak powiem , a ta zachwouje sie jak na pierwszej randce
    • Gość: mozambique Re: MjM-Agnieszka IP: 148.81.254.* 16.02.11, 14:26
      i jeszcze jedno

"halo, dzwonie do ciebei zeby ci powiedziec ze nie moge z toba rozmawiac"

z czego to cytat ?
      • bakali Re: MjM-Agnieszka 16.02.11, 14:31
        Z Misia :)
        • Gość: mozambique Re: MjM-Agnieszka IP: 148.81.254.* 16.02.11, 14:34
          braaawo !
          • Gość: mozambique Re: MjM-Agnieszka IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 21:35
            ciag dlaszy jest jeszce lepszy

mhhm...poniewaz nie powinnismy sie juz wiecej spotykac wiec sie spotkajmy dzis po poludniu ...nie ma sparwy , bardzo chetnei ...... bardzo sie ciesze ze sie ze mna spotkales... a chcialam sie z toba spotkac zeby ci powiedziec nie ze nie powinnisymi sie spotykac ... ale ze nie mozemy sie spotykac.... tez tak mysle i ciesze sie ze sie ze mna chcialas spotkac zeby mi powiedziec ze sie nie mozemy spotykac ...

bomba !
            • Gość: ida Re: MjM-Agnieszka IP: *.icpnet.pl 22.02.11, 23:12
              dokładnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka