Gość: Ania IP: *.ilabs.pl 25.02.11, 18:06 Wreszcie ktos z normalnym podejsciem do namietnosci mlodych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.4web.pl 25.02.11, 18:10 Nareszcie! Nareszcie ktoś się przyznał, że uprawia seks. Kamila i Błażej wyzwoleni seksualnie. Nawet ciocia Stasia powspominała pierwsze bzykanka na wschodzie. Do tego Kamila radząca Bożenie przeczyścić kanały! Surmaczowa ze stanikiem pierwsza klasa! I Edyta "nie ta opcja" Herbuś na dokładkę. Czy to naprawdę jest Klan?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.home.aster.pl 25.02.11, 18:14 Dobre, dobre! :) Teraz czekam, aż scenarzyści pokażą, że po 50tsce też można uprawiać seks i że może to być piękne!! :) (Tylko nie w wykonaniu Moni i Feliego!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.4web.pl 25.02.11, 18:22 Oj któryś odcinek się kończył grą wstępną Moni i Feli. Bardziej bym się obawiał Eli i Jurka w maszynce do oddychania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 09:52 O nie, jeśli w klanie mają pokazać dojrzały seks to tylko nie na przykładzie Moniki i Feliksa! Niedobrze mi się robi jak widzę ich w scenach "łóżkowych"! Myślę, że najlepiej zagraliby to koniakowie! W końcu są jedynym tak udanym i dopasowanym małżeństwem w serialu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 15:12 seks po 50 piekny???np w wykonaniu krychy z wielkim brzuchem i pawla???fuuuujj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 17:03 Widzisz dziecko, miłość jest piękna w każdym wieku. Ty na pewno też nie będziesz idealna po 50tce i co, z tego tylko powodu nie będziesz uprawiać seksu?! Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: rewolucja seksualna w Klanie! 26.02.11, 18:19 Masz rację. Jak powszechnie wiadomo, seks uprawiają tylko ludzie młodzi (do lat 25) i szczupli (do 50 kg). Każde przekroczenie tych norm powinno być karane dożywotnim obozem pracy za obrazę uczuć estetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rewolucja seksualna w Klanie! IP: *.bialystok.vectranet.pl 25.02.11, 19:13 Scenarzyści "pomysłowo" wybrnęli z wątku wyuzdanej nastolatki-ciocia S.jak była młodsza od niej to uprawiała seks z komsomolcem Kostią, i wsio w pariadkie, szoook Odpowiedz Link Zgłoś
lejdimakbet Re: pani Surmacz rzadzii 25.02.11, 19:00 Anna Surmacz dała czadu! gdyby takie było podejście w rozmowach rodziców z dziećmi to te nie musiałyby swej wiedzy opierać na rubrykach bravo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karl Re: pani Surmacz rzadzii IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.11, 19:24 No kurde... Opiszcie dokładnie co Suermaczowa mówiła Błażejowi. Była absolutnie za seksem czy przeciw? Taki odcinek i człowiek go nie widział... Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: pani Surmacz rzadzii IP: *.alfanet24.pl 25.02.11, 19:30 Nie była za, tylko ostrzegała Balzeja przed konsekwencjami. A ten na to z grubej rury: Ciociu, zabezpieczamy się! hahahaha, czy to aby Klan!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: pani Surmacz rzadzii IP: *.4web.pl 25.02.11, 21:06 A jak Błażejek myślał że zamydli oczy ciotuni, że stanik pewnie jej to mu odburknęła, że na nią byłby za ciasny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_accidental Re: IP: *.toya.net.pl 25.02.11, 19:39 Surmaczowa była super!! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pani Surmacz rzadzii 25.02.11, 21:38 Ja czekam aż padnie słowo seks/kochać się, a nie "te sprawy", lesbijka a nie "no wiesz". Może ja z patologii wyszłam, ale z rówieśnicami 1,5 dekady temu potrafiłyśmy wyartykułować takie słowa. I Kamila przyznaje, że to trochę przereklamowane, żeby nie było, że młodzież zachęca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: pani Surmacz rzadzii 26.02.11, 07:54 Koniak ostatnio powiedzial SEKS, ale lesbijka, gej chyba w tym serialu nikomu przez usta nie przejdzie. Mam nadzieje, ze Herbus to ukryta lesbijka! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pani Surmacz rzadzii 26.02.11, 17:43 Z tym seksem to mi się podobało. -Jemu chodzi o jej cztery litery: SEKS, a nie o jej intelekt -Ależ mnie nie obchodza jej cztery litery, chodzi mi o uratowanie literatury od zagłady! Nie wiem, moze na Mazowszu "cztery litery", to znaczy SEKS. U nas "cztery litery" mówi się na D.UPĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: pani Surmacz rzadzii 26.02.11, 10:26 Ja też czekam na nazwanie rzeczy po imieniu. Fajnie, ze podjęto sam temat, ale te niedopowiedzenia i aluzyjki wypadają żałośnie. Jak się okazuje, Kazachstan sprzed półwiecza był bardziej postępowy niż współczesna Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś