Gość: julia IP: *.home.aster.pl 01.03.11, 13:40 ja stawiam na bylego meza/wspolnika Mirki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imasumak Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) 01.03.11, 22:12 Scenarzyści mają nas za debili ;). Ja już od momentu gdy Kinga weszła do domu i się wkurzyła na Piotra, że nie zamknął drzwi byłam pewna, że ktoś tam był, a tutaj proszę, groza sytuacji została dopiero podkreślona odpowiednią muzyką, gdy Piotrek powiedział do Pawła, że będzie musiał kupić Kini kwiaty po powrocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) 01.03.11, 22:32 Na 100% Kisiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjm Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 23:10 Henio Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) 01.03.11, 23:43 a moze stafan powrocil i podglada? przeciez on byl kochliwy jak mackow kot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: *.CNet.Gawex.PL 02.03.11, 09:17 Wuj Tadeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: *.26.euro-lan.pl 02.03.11, 19:16 To przecież Radosz. Najpierw prześladował Marysię, teraz jej piękną synową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_accidental Re: IP: *.toya.net.pl 02.03.11, 20:18 Nieee, Radosz teraz jest okulistą w Klanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: IP: *.19.165.124.osk.enformatic.pl 02.03.11, 20:30 a ja stawiam że będzie porwanie, przetrzymywanie i poszukiwanie Kingi. i fajnie, będzie groza z muzyczką, jęczący chochoł i żałość ;] potem jak ją odnajdą ona będzie zarzucać Piotrkowi że nic nie robił, nie szukał i będzie kryzys. i nowy amant ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 16:51 tego sie juz nie da ogldadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 18:07 Swoją drogą Radosz to niezłe ciacho,jak na swoje lata. Szkoda, że Maria wybrała tego mydłakowatego Arturka...ble! Odpowiedz Link Zgłoś
cari24 Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) 12.04.11, 09:45 Po wczorajszym odcinku, coś mi mówi, że to może być ten facert, który wykupił tą całą randkownię. Jakos dziwnie na Kinię patrzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.11, 10:09 cóż jak wielu innych poprostu zobaczył Kinie i od razu się w niej zadurzył ... To chyba zupełnie normalne u przedstawicielek Mostowiaków (i okolic) z MJM. Choć ten pomysł z zakochanym milionerem brzmi bardzo przekonywująco .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: *.152.129.131.dsl.dynamic.eranet.pl 12.04.11, 11:05 oooo to to, tak może być :) a teraz będzie jej szefem :D a potem wyjadą na jakieś szkolenie razem, hotelik i te sprawy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzia Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: 193.201.167.* 12.04.11, 13:11 Jak zadzwonil do Mirki to glos wydawal mi sie taki sam jak u Kini adoratora, wiec tez typuje ze to nowy wlasciciel a Kinga bedzie u niego zapewne dyrektorowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: typujemy podgladacza Kingi (MjM) IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.11, 13:57 to co może romansik się szykuje ... Podglądacz/milioner oczaruje tą bidną bezradną Kinią, bo cóż ona - słomiana wdowa (porzucona przez opętanego rządzą kariery, światowej sławy prawnika) , która walczy samotnie z prozą życia i krnąbrnym wywozem śmieci w takiej sytuacji oprzeć się nie będzie mogła ... mam nadzieję :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 otwarte drzwi 12.04.11, 15:31 mieszka sama z dzieckiem w lesie, wie, że ktoś ją prześladuje i ma drzwi otwarte i każdy może sobie wejść. "Podobało mi się" też jak okrzyczała Mirke, że ta śmie zlikwidować biuro. No tak,dość, że ta ją zatrudnia, płaci jej wypłatę i opłaca ZUS, to Kinia jeszcze jej rozkazuje, czy może, czy nie może sprzedać firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: otwarte drzwi 12.04.11, 18:46 ja tez obstawiam, ze to nowy wlasciciel agencji. mial nawet blyszczyk w tym samym kolorze co kinga ;). Odpowiedz Link Zgłoś