Gość: kochamcie IP: *.home.aster.pl 09.03.11, 08:15 We wczorajszym (wtorek) odcinku Marysia na cmentarzu mowi do Pawla, ze zostanie, bo maz z corka maja po nia przyjechac. W kolejnej scenie wysiada sama z taksowki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lila Re: mjm-znowu niescislosc IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 10:48 kolejną niescisłością jest to że marysia mówi grażynie ze jedzie na dłuższy spacer do grabiny a ta bez obciachu z uśmiechem - POZDRÓW RODZICÓW - jakby nigdy nic, a oczywiście marysia na to z głębokim usmiechem - OCZYWISCIE POZDRWIE .... no cholera juz tak na odczep sie kreca te odcinki??? Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: mjm-znowu niescislosc 09.03.11, 11:17 a dla mnie hitem była a raczej były tablice rejestracyjne w Octavii, którą jechała Marysia w poniedziałkowym odcinku... Podjeżdżając pod dom, w którym teraz mieszka stryj Budzyński w przodu rejestracja WPI.... a z tyły WN. no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: mjm-znowu niescislosc 12.03.11, 21:16 Zamiast skupiać się na rejestracjach samochodów skupiajcie się na akcji serialu, chyba że macie osobliwe hobby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: mjm-znowu niescislosc IP: *.icpnet.pl 10.03.11, 00:00 hehe, miałam ubaw z tych pozdrowień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: mjm-znowu niescislosc IP: *.183.234.76.dsl.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 11:32 To samo pomyślałam oglądając te 2 sceny :/ Odpowiedz Link Zgłoś