Gość: Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 15:53 Ktorych aktorów z seriali nie lubisz i dlaczego?Uzasadnijcie krótko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 17.03.11, 16:10 A nie jesteś przypadkiem z Gołańczy? Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 17.03.11, 16:16 to w końcu których lubię czy których nie lubię, bo w temacie jest lubisz a w poscie nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 16:18 Ktorych lubisz:) O nielubianych jest inny temat,przepraszam,źle wpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 17.03.11, 17:08 1. żadnych 2. bo są drewniani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:10 1.kube wesolowskiego-bo jest utalentowany i przystojny 2.monike krzywkowska-piekna i utalentowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:03 1.kube wesolowskiego-bo jest utalentowany i przystojny > > 2.monike krzywkowska-piekna i utalentowana te dwa zbiory sie wzajemnie wykluczają ;) może rozgraniczmy, czy chodzi o aktorów, czy "statystów, którzy mówią" (sam siebie nazwał tak kiedyś bodajże serialowy Kamil z "Na Wspólnej" ;-) a wątek niepotrzebny, doprowadzi zapewne do kłótni... Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 18.03.11, 10:34 1. Magdalena Popławska i Marcin Perchuć - w "Usta Usta" sa najlepsi z całej szóstki, genialnie i przekonująco rysuja swoje postaci. Ona obrazowo pokazuje charakter Agnieszki i jej rozterki, a on genialnie gra dużego chłopca. 2. Wojciech Mecwaldowski - jest sympatyczny, zabawny samym sobą i ekspresyjny mimiką we wszystkim, zawsze miło mi się go ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:22 kuba jest swietny!amator ale ma prawdziwy talent!!do tego przystojny!!jest najlepszym aktorem swojego pokolenia(obok zakoscielnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:38 teraz to na bank widac, ze pod "xd" ukrywa sie "sz". To samo uwielbienie wesolowskiego i "samego zycia". Slabo sie maskujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:10 > kuba jest swietny!amator ale ma prawdziwy talent!!do tego przystojny!!jest najl > epszym aktorem swojego pokolenia(obok zakoscielnego) talent, aż w zębach trzeszczy... ;-) po każdym jego kolejnym "tak" na końcu zdania 'wzrasta' moja świadomość artystyczna... ale dobra kończę już, bo o panu Wesołowskim mogę długo za długo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 18.03.11, 20:02 Gość portalu: xd napisał(a): > kuba jest swietny!amator ale ma prawdziwy talent!!do tego przystojny!!jest najl > epszym aktorem swojego pokolenia(obok zakoscielnego) Aktorstwo Wesołowskiego kojarzy mi się a z ktorstwem Cichopek czy Herbuś, no po prostu "ikona";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pir2 lubię : IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 15:53 1. BUKOWSKI Marek - najprzystojniejszy i trochę niedoceniony polski aktor 2. kolejność przypadkowa: Anna Czartoryska Lesław Żurek Jakub Wesołowski Dorota Kolak ( szkoda, że mało doceniana) Grzegorz Małecki - miły jest :) Piotr Grabowski Jacek Lenartowicz Olga Bołądź Viola Arlak - bardzo dobra w rolach komediowych ! Wrocławski Bronisław - przystojny, uniwersalny Sonia Bohosiewicz (tylko niech nie promuje swojej siostry Mai, bo tej drugiej daleko...) Andrzej Młynarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 18.03.11, 22:34 Tego co gra Kostka w "Barwach Szczęścia" oraz młodszego Królikowskiego, bo lubię czarne charaktery. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 19.03.11, 15:42 Marcin Dorociński, Agnieszka Popławska, Lesław Żurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.gdynia.mm.pl 19.03.11, 16:11 Olga Bołądź, Kamil Kula, Magda Cielecka - za naturalność, lekkość gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wianka Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 20:37 Troszkę ich sie ich znajdzie, ale numer 1 - Ilona Wrońska, mało znana aktorka, głównie ze Wspólnej, nie zawsze jej tam ta rola wychodzi, ale jak zobaczyłam ją na deskach teatru to padłam. Przy tym to kobieta niesamowicie sympatyczna(tym u mnie zyskała) Z reszty to Żurka, Cielecką, Sochę(ale tylko za rolę Violki w Brzyduli) Odpowiedz Link Zgłoś