Dodaj do ulubionych

Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 15:53
Ktorych aktorów z seriali nie lubisz i dlaczego?Uzasadnijcie krótko.
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 17.03.11, 16:10
      A nie jesteś przypadkiem z Gołańczy?
      • spinka0001 Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 17.03.11, 16:16
        to w końcu których lubię czy których nie lubię, bo w temacie jest lubisz a w poscie nie lubisz
    • Gość: Maja Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 16:18
      Ktorych lubisz:)

O nielubianych jest inny temat,przepraszam,źle wpisałam
    • maitresse.d.un.francais Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 17.03.11, 17:08
      1. żadnych
      2. bo są drewniani

• Gość: xd Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:10
        1.kube wesolowskiego-bo jest utalentowany i przystojny

2.monike krzywkowska-piekna i utalentowana

• Gość: marta Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:03
          1.kube wesolowskiego-bo jest utalentowany i przystojny
          >
          > 2.monike krzywkowska-piekna i utalentowana

te dwa zbiory sie wzajemnie wykluczają ;) może rozgraniczmy, czy chodzi o aktorów, czy "statystów, którzy mówią" (sam siebie nazwał tak kiedyś bodajże serialowy Kamil z "Na Wspólnej" ;-) a wątek niepotrzebny, doprowadzi zapewne do kłótni...
          • railly Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 18.03.11, 10:34
            1. Magdalena Popławska i Marcin Perchuć - w "Usta Usta" sa najlepsi z całej szóstki, genialnie i przekonująco rysuja swoje postaci. Ona obrazowo pokazuje charakter Agnieszki i jej rozterki, a on genialnie gra dużego chłopca.
            2. Wojciech Mecwaldowski - jest sympatyczny, zabawny samym sobą i ekspresyjny mimiką we wszystkim, zawsze miło mi się go ogląda.

• Gość: xd Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:22
            kuba jest swietny!amator ale ma prawdziwy talent!!do tego przystojny!!jest najlepszym aktorem swojego pokolenia(obok zakoscielnego)
            • Gość: R Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:38
              teraz to na bank widac, ze pod "xd" ukrywa sie "sz". To samo uwielbienie wesolowskiego i "samego zycia". Slabo sie maskujesz.
            • Gość: marta Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:10
              > kuba jest swietny!amator ale ma prawdziwy talent!!do tego przystojny!!jest najl
              > epszym aktorem swojego pokolenia(obok zakoscielnego)

talent, aż w zębach trzeszczy... ;-) po każdym jego kolejnym "tak" na końcu zdania 'wzrasta' moja świadomość artystyczna... ale dobra kończę już, bo o panu Wesołowskim mogę długo za długo... ;)
            • dona.a Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 18.03.11, 20:02
              Gość portalu: xd napisał(a):

> kuba jest swietny!amator ale ma prawdziwy talent!!do tego przystojny!!jest najl
              > epszym aktorem swojego pokolenia(obok zakoscielnego)

Aktorstwo Wesołowskiego kojarzy mi się a z ktorstwem Cichopek czy Herbuś, no po prostu "ikona";)
        • Gość: pir2 lubię : IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 15:53
          1. BUKOWSKI Marek - najprzystojniejszy i trochę niedoceniony polski aktor

2. kolejność przypadkowa:
          Anna Czartoryska
          Lesław Żurek
          Jakub Wesołowski
          Dorota Kolak ( szkoda, że mało doceniana)
          Grzegorz Małecki - miły jest :)
          Piotr Grabowski
          Jacek Lenartowicz
          Olga Bołądź
          Viola Arlak - bardzo dobra w rolach komediowych !
          Wrocławski Bronisław - przystojny, uniwersalny
          Sonia Bohosiewicz (tylko niech nie promuje swojej siostry Mai, bo tej drugiej daleko...)
          Andrzej Młynarczyk

• gazeta_mi_placi Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 18.03.11, 22:34
      Tego co gra Kostka w "Barwach Szczęścia" oraz młodszego Królikowskiego, bo lubię czarne charaktery.
      • spinka0001 Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? 19.03.11, 15:42
        Marcin Dorociński, Agnieszka Popławska, Lesław Żurek
    • Gość: gość Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.gdynia.mm.pl 19.03.11, 16:11
      Olga Bołądź, Kamil Kula, Magda Cielecka - za naturalność, lekkość gry
      • Gość: wianka Re: Ktorych aktorów z seriali lubisz i dlaczego? IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 20:37
        Troszkę ich sie ich znajdzie, ale numer 1 - Ilona Wrońska, mało znana aktorka, głównie ze Wspólnej, nie zawsze jej tam ta rola wychodzi, ale jak zobaczyłam ją na deskach teatru to padłam. Przy tym to kobieta niesamowicie sympatyczna(tym u mnie zyskała)

Z reszty to Żurka, Cielecką, Sochę(ale tylko za rolę Violki w Brzyduli)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka