Dodaj do ulubionych

kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 00:13
w czwartek -instynkt,zaraz po -przelaczam na szpilki i znowu jego szpetna facjata i tluste kudły.kto i dlaczego go tak lansuje?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) 27.03.11, 00:18
      Ale który? Rafał?
      • Gość: xd Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 05:33
        nie,rafal(tez jest wszedzie) ale jest fajny

chodzi o pawla.
        • bursztyn9 Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) 27.03.11, 09:33
          po 'Ranczo" juz go lubię !
          • Gość: marta Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 09:37
            Rafał fajny? rzecz gustu, teraz w "Usta usta" i gra mizernie, na jednym wdechu, uważam, że Paweł aktorsko radzi sobie lepiej, choć też nie w każdej produkcji...
            • Gość: b Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.spray.net.pl 27.03.11, 09:42
              A ja lubię Pawła Królikowskiego, oczywiście nie w każdej produkcji! W "Ranczo" jest świetny, w "Instynkcie" dobry, "Szpilek" nie oglądam! Ma teraz swój czas i życzę mu aby go dobrze wykorzystał! Natomiast jego braciszka Rafała nie trawię!
        • gazeta_mi_placi Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) 27.03.11, 13:32
          Też go nie lubię, wszędzie wtyka swoje dzieci i żonę.
    • dona.a Łepkowska ma rację 27.03.11, 11:20
      Przychylam się do tego co powiedziała pani Łepkowska, kometując nową rolę Kożuchowskiej w Rodzince, że błędem w sztuce jest to, że aktor w poniedziałek jest w jedny serialu iksińskim(ską), we wtorek ygrekowskim(ską), a w środę jeszcze kimś innym, mnie też się to nie podoba i nie wiem, czy aktorzy wypracowują sobie aż takie "układy", czy producenci wierzą, że taki wszędobylski aktor przyciąga widza, no bo już gwiazda? Ostatnio wędruje po serialach niejaki Rolnicki, pojawia się jednocześnie w PwS, Chichocie losu, Wojnie i miłości, no ile można. Gdyby to był serial po serialu (zakładając, że serial może mieć kilka sezonów), ale w kilku produkcjach jednocześnie to jest mocno wkurzające. Rafał Królikowski jest może bardziej estetyczny dla oka, co nie zmienia faktu, że to ten sam aktor w kilku serialach i do tego w podobnych rolach bo to taki typ. Być może, że gdyby nie wpadka najmłodszego Królikowskiego, byłoby podobnie i z nim, chociaż to wcale nie jest takie pewne;) To samo dotyczy filmów kinowych, wszędzie Karolak, Adamczyk, Mecwaldowski, Kot.
      • Gość: m. Re: Łepkowska ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:39
        przyczyna takiego stanu rzeczy jest raczej prosta- oszczędności na castingach. Znana twarz, produkcja wie jak dany aktor gra, w jakich rolach się sprawdza, nikt nie traci czasu na przesłuchania, jeden telefon i po sprawie. A szukać po agencjach aktorów, zapraszać na zdjęcia próbne? Po co tyle zachodu ;) Od amantów Rafał Królikowski, od komedii Karolak lub Mecwaldowski, od pokręconych typów brak Rafała, Paweł, szybko i sprawnie.
        • Gość: lola.lola Re: Łepkowska ma rację IP: *.net.stream.pl 27.03.11, 12:12
          A nie czasem układy, układziki, bo dzieci, kredyty, samochody w leasingu?
          • Gość: kemot97 Re: Łepkowska ma rację IP: 212.183.128.* 27.03.11, 14:17
            oczywiscie ze chodzi o ukladziki, kase, kredyty i leasingi :) aktor nie ma stalej pensji co miesiac wiecej zyje szybko tym co mu daja - nie wiadomo czy za miesiac czy dwa nie bedzie pustej kiesy. Oni tez sa normalnymi ludzi i biora kredyty jak kazdy - (czemu Jungowska jest w Klanie), ale fakt jest czasm przesadzaja - ja nie trawie Krystiana Wieczorka - MjM, Plebania, Czas Honoru, Dom nad Rozlewiskiem, Ndiz (co prawda epizod), Apetyt na zycie, Naznaczony - mam tylko nadzieje ze nie pojawi sie w Instykncie i Przepisie na zycie, bo to aktualnie ogladam ;)
            • Gość: xd Re: Łepkowska ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 16:05
              wieczorek byl tez ostatnio w hotel52...ale chociaz jest przyjemny dla oka a nie to co ten knur krolikowski
      • magdaplum Re: Łepkowska ma rację 27.03.11, 16:35
        Też tak sądzę. Nie ma co łapać 10 srok za ogon bo w niczym nie będzie się dobrym. To samo myślę o aktorach kinowych. W każdej polskiej komedii są ci sami. Do znudzenia.
    • Gość: sz Re: kogo wkurza xd(jest wszedzie!!!!) IP: *.satfilm.net.pl 27.03.11, 14:31
      Wchodzę na forum i znowu jego chamskie odzywki. Dlaczego to bydlę tak się lansuje????
      • magdaplum Re: kogo wkurza xd(jest wszedzie!!!!) 27.03.11, 16:30

• Gość: iarka Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 18:02
      Królikowski biega od serialu do serialu i zapomniał, że miał wychowywać syna. Jeśli następne dzieciaki też tak będą rozrabiać to "bożeż ty mój" - jak mawia ciocia Stasia.
      • Gość: xd Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 18:17
        oby tylko z kasi nie wyrosla galerianka;)
        • wiotka_trzpiotka Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) 29.03.11, 18:32
          na szczęście jej to nie grozi ;) emploi nie to...
          ps. tak, jestem okropna, dziecka się czepiam, współczujecie moim dziecią itd.
          • Gość: xd Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 19:25
            co to jest "dziecią"??????
            • wiotka_trzpiotka Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) 30.03.11, 18:24
              naprawdę nie wiecie, co to jest "dziecią"?
              matko kochana, forum umiera...
          • Gość: pipi Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 29.03.11, 19:26
            Ja tam nie współczuje twoim dzieciĄ.
            Każdy ma to, na co zasłużył;)
            • Gość: ... Re: kogo wkurza krolikowski (jest wszedzie!!!!) IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 19:38
              Ja tam tez tej od "dzieciĄ" i jej "dzieciĄ" nie wspolczuje, bo mnie i ona i one guzik obchodza, ale skad taka pewnosc, ze z malo urodziwej dziewczynki nie wyrosnie fajna laska??? Wszak nie raz i nie dwa tak bywalo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka