Gość: milka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.04.11, 21:32 Czyżby u Państwa Rogowskich nastąpił kryzys i oszczędzają na ogrzewaniu? Marysia chodzi w kamizelce, a wieczorem to nawet opatuliła się różowym kocykiem:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Marysia MjM 11.04.11, 22:00 Muszą mieć tego samego dostawę co Ola Lubicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Marysia MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 09:02 naprawde uwazasz ,ze to dziwne jak ktos w domu uzywa koca?? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Marysia MjM 12.04.11, 09:29 Osobiscie mi koc nie sluzy jako szal, tylko wlasnie jako... koc. Przykrywam sie nim gdy np siedze na fotelu, czy leze na kanapie. Do opatulania sie gdy chdze po chałupie to posiadam pare ciuchow, typu welniane swetry, polar (nie kurtke polarowa), a nawet cos w rodzaju krotkiego szlafroka, chociaz to i tak zdecydowanie bardziej na pizame, szale-chusty welniane tez posiadam, acz jednak w domu z nich nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vayacondios Re: Marysia MjM IP: *.acn.waw.pl 12.04.11, 09:19 to samo pomyślałam, że nie mają na ogrzanie tego swojego muzeum, a będzie jeszcze gorzej jak doktorek straci robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysiek Re: Marysia MjM IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 12:33 Jakaś niedogrzana ta nasza Maryśka, czyżby chłopa jej brakowało hehehe ____________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: skocz.pl/filmybezlimitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Marysia MjM IP: *.aster.pl 12.04.11, 09:41 > Marysia chodzi w kamizelce ma to po mamusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Marysia MjM IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.11, 09:48 skoro chodzenie w butach jest normalne to czemu nie stroić się w koc czy cóś podobnego,liczy się inwencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzia Re: Marysia MjM IP: 193.201.167.* 12.04.11, 13:09 Mnie wcale nie dziwi ze chodzi w kamizelce i opatula sie kocykiem. Zapewne wszystkich ktorzy mieszkaja w domkach taki fakt nie dziwi. W mieszkaniach w blokach nagrzane jest jak w piecu to i w zime w krotkim rekawku mozna chodzic. Zeby nagrzac w domku do takiej temperatury to mozna pojsc z torbami i to bez kryzysu finansowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Marysia MjM IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.04.11, 13:21 Ja akurat mieszkam w domku jednorodzinnym i w zimie śmiało mogę chodzić na krótki rękaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzia Re: Marysia MjM IP: 193.201.167.* 12.04.11, 13:33 to ciekawa jestem jakie rachunki placisz. Tez mieszkam w domku i mam temperature ok 21,5 w zimie i w krotkim rekawku nie chodze, no chyba ze sprzatam. Jak mieszkalam w bloku to temeratura byla 25 stopni , wiec moglam chodzic tylko w majtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Marysia MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:24 pyzia a jaki problem skrecic ogrzewanie na mniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzia Re: Marysia MjM IP: 193.201.167.* 12.04.11, 14:41 przy skreconych kaloryferach bylo 25 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Marysia MjM 12.04.11, 15:19 Tez mieszkam w domu i nie wpadlabym na mysl by wlasnie po domu ze schodami platac sie w kocu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzia Re: Marysia MjM IP: 193.201.167.* 12.04.11, 15:47 w tym poscie chyba ogolnie chodzilo o to ze Marysia zmarzla a nie o to co konkretnie na siebie wlozyla. Odpowiedz Link Zgłoś