Dodaj do ulubionych

rodzinka pl - szok

IP: *.multinet24.pl 28.04.11, 12:29
oglądając pierwsze odcinki miałam nieodparte wrażenie, że to dno - przerysowane do bólu. wczoraj oglądałam i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona- mniej wyzwisk, jakby wszystko znacznie mniej przerysowane i efekt jest taki, że mi się podobało i nawet się pośmiałam. Zauważył tez ktoś zmiany na plus czy mam omamy?
Obserwuj wątek
    • jarka63 Re: rodzinka pl - szok 28.04.11, 14:51
      Mnie się podoba od początku.
      • aneta-skarpeta Re: rodzinka pl - szok 28.04.11, 15:49
        ja generalnie widywałam durniejsze seriale
        nie ekscytuje sie rodzinką jakos szczególnie, ogladam raz na jakis czas, niemniej jednak zdarzało nam się z mężem posmiac i zauwazyc kalke naszego domu- co prawda przerysowaną, ale jednak:)

btw nie traktuje seriali smiertelnie powaznie, ciezko mnie zniesmaczyc i potrafie przełknąć, że stać ich na dom, a mamusia jest taka zasuszona po 3 ciążach;)
    • Gość: Kia Re: rodzinka pl - szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 15:52
      Mnie tak średnio sie podoba, ale to pewnie dlatego, ze sama nie mam dzieci i seriale z nimi w roli głównej raczej mnie irytują. Ale wczoraj zauważyłam że ich najstarszy syn robi tak samo jak mój mąż tzn. wkłada puste pudełka z powrotem do lodówki:)
      • ywwy Re: rodzinka pl - szok 28.04.11, 17:21
        moi też tak robią :-)
        zauważyłam, że Kożuchowska chodzi w bluzie dresowej i jeansach!
        • Gość: marta Re: rodzinka pl - szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 17:32
          mój też tak robi! oni chyba to mają w genach ;-)
    • Gość: STOP głupocie Re: rodzinka pl - szok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:39
      tytuł powinien brzmieć "Nienormalna rodzinka". Leniwe bachorki wrzucające matce czyste ciuchy do prania bo im się układać w szafie ich nie chce!!!! No karygodneee!!! A do tego tatuś kupujący jaszczura bez uzgodnienia z żoną-no pięknie...
      • Gość: Lu Re: rodzinka pl - szok IP: *.26.euro-lan.pl 04.05.11, 16:33
        Idealnej rodzinki nikt by w ogóle nie oglądał, a krytykujących byłoby jeszcze więcej.
        Tu jest groteska i to właśnie mi się podoba.
      • Gość: bw Re: rodzinka pl - szok IP: *.dsl.bell.ca 04.05.11, 16:58
        Wiem, ze to szok. Moja mlodsza corka tak robila, wiec nie wydaje mi sie to tak nieprawdopodobne. Caly czas z tym walcze. Serial przerysowany, ale wiele sytuacji prawdopodobnych.
        • anty_nick Re: rodzinka pl - szok 05.05.11, 13:39
          Racja.Serial trochę przerysowany i tak jak po kilku pierwszych odcinkach byłam bardzo na nie,tak ostatnio odkryłam:)że we środowe wieczorki pamietam,że jest taki serial i jak mam chwilę czasu obejrzę.
    • railly Re: rodzinka pl - szok 05.05.11, 14:01
      Ten serial to takie dno, że niedługo przestaną kręcić nowe odcinki, a Kożuchowska czym prędzej wróci do MjM.
      Nie mogę patrzeć na tę babę,a od jej "gry" w "Zróbmy sobie wnuka" mam mdłości. Taki fajny film zepsuła.
    • Gość: mama Re: rodzinka pl - szok IP: 195.117.255.* 06.05.11, 10:29
      beznadziejny serial
      i wiem że nie o to chodzi bo to tylko serial ale to jakaś abstrakcja totalna

-pyskate dzieci
      -dzieci łażące w butach po domu
      -dzieci co jedzą posiłki przy stole w czapkach
      -dzieci - brudasy - czyste ubrania do prania bo składać sie nie chce, wkładanie pustych kaetonów do lodówki na oczach matki
      -mamusia która robi wszystko za swoje duże dzieci
      -sepleniący -podobno-8 latek (ten najmłodszy) on gra 8latka???? chyba 4 latka powinien
      -mamusia odsztyftowana 24 na dobę - włos pazur itp zrobione do perfekcji
      -pystake i nieposłuszne dzieci

dla mnie to totalne dno i nie ma takich rodzin wg mnie - i tylko te "kotku" "kochanie" do wyrzygu...
      o wiele lepsza i realniejsza była Licencja na wychowanie a rodzinka.pl to wg mnie pomyłka - na szczęscie do serial na licencji a nie wymyślony przez naszych ...

mnie się nie podoba ten serial a wręcz drazni mnie Kożuchowska w roli mamusi a w realu nawet nie wie z czym to się je - jest mało wiarygodna w swojej roli
      • Gość: haha jej minówki i mina zaskoczonej IP: *.multinet24.pl 06.05.11, 10:58
        przygłupiej lalki barbie machającej tymi rzęsami niczym firanami powalają hahaha - nie mogę się temu nadziwić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka