Dodaj do ulubionych

Sprawdziany:)

15.05.11, 13:08
www.popcorner.pl/popcorner/1,108012,9035162,Quiz___jak_dobrze_pamietasz_Star_Trek__Nastepne_pokolenie_.html
www.popcorner.pl/popcorner/1,108012,8974927,Quiz___jak_dobrze_pamietasz_kultowy_Star_Trek_.html?bo=1
K.
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Sprawdziany:) 15.05.11, 13:18
      TNG jedna zla odpowiedz: 10

TOS cztery bledne ... ale ten ostatni widzialam tylko trzy razy a TNG znam w zasadzie na pamiec ...
      Kran
      • jedzoslaw Re: Sprawdziany:) 16.05.11, 20:49
        Ech, poruta totalna w moim przypadku. Tylko połowa prawidłowych odpowiedzi. Może dlatego, że ostatni raz widziałem TNG jakieś 15 lat temu? Swoją drogą, gdzie można zdobyć TNG z polskim lektorem lub choćby napisami? Teraz codziennie oglądam VOY, ale TNG zdobyć nie mogę.
        • jan.kran Re: Sprawdziany:) 18.05.11, 07:29
          Niestety nei pomoge Ci Jedzu bo sama szukam oryginalu z podpisami po angielsku.
          Cale lata ogladalam star treki z niemieckim dubbingiem. Od kiedy uslyszalam w norweskiej TV oryginalne glosy , zwlaszcza Picard marze o wersji angielskiej...
          K.
        • daslicht Re: Sprawdziany:) 22.05.11, 16:40
          TNG z polskim lektorem można znaleźć tu.
          Ja sama oglądam ST po angielsku z angielskimi napisami i bardzo to lubię.

A w ogóle to czuję się pr0, bo w obu testach mam 100% punktów ^^
          • jedzoslaw Re: Sprawdziany:) 23.05.11, 19:34
            Dzięki za ten link :)
          • tibarngirl Re: Sprawdziany:) 25.05.11, 22:37
            Link dobry :) Ja oglądam tu.
            Jeszcze w 2006 nie było takich udogodnień i jak ktoś nie miał kablówki ani żadnego p2p, to w zasadzie zostawało tylko szukać po allegro płyt DVD (czasem się zdarzały aukcje).
            Obecnie TNG leci na SCi FI Channel, DS9 na AXN ztego co wiem. Polski lektor. Przyznam, że wolę wersję oryginalną niż czytającego lektora! Pamiętam jak kiedyś (na TVN jeszcze:P) wymawiał "Data" tak, jak my to piszemy ;/ Popsuł więc m. in, scenę, w której Pulaski rozmawia z Datą i on poprawia ją w wymowie swojego imienia - z tym lektorem nie miał co poprawiac :P
    • tibarngirl Re: Sprawdziany:) 25.05.11, 22:31
      TNG- wszytskie poprawne :D
      TOS- jeszcze nie wypełniałam quizu, ale chyba nie pójdzie mi tak dobrze, bo TOS-a znam gorzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka