wiotka_trzpiotka 19.05.11, 08:57 odcięto mnie wczoraj od Klanu! błagam, napiszcie co się działo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onka Re: zdrada i hańba!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.05.11, 19:40 Feliks oświadcza Gabrieli, że Monika rozstała się z nim. Zyta czeka na kolejne badania w szpitalu na oddziale patologii ciąży. Zazdrości pacjentce, która spodziewa się już siódmego dziecka. Elżbieta z niepokojem czeka na informacje od Jerzego. Jacek jest coraz bardziej sfrustrowany brakiem wieści o żonie. Szuka pomocy u psychologa. Ola opowiada matce o tremie, której doświadczyła podczas pierwszego spotkania z kobietami w fundacji Surmaczowej. Martwi się, czy da radę wobec tylu poważnych problemów. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taranka Re: zdrada i hańba!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 20:50 A mnie w poniedziałek 2093:-((( buuuu! a do klanu online zapomniałam hasła:-( powedzcie co było w poniedziałek!!! pliiissss! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: zdrada i hańba!!! 19.05.11, 20:56 a metresa idzie wrąbać ciacha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś