Gość: ssss IP: 80.50.238.* 25.05.11, 20:38 Czy lekarz pediatra, który badał Jasia gdy miał kolkę, to nie czasem brat Żanety? Oczywiście chodzi mi o aktora :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Pediatra NW IP: *.kalisz.mm.pl 25.05.11, 20:41 nie wiem czy pediatra to brat :) ale wiem że Tempelhoff jest od wielu lat zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_r Re: Pediatra NW IP: *.versanet.de 25.05.11, 20:50 Z tym Tempelhof to pojechali... Gratulacje dla scenarzystow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Pediatra NW IP: *.icpnet.pl 25.05.11, 21:00 Wiedziałam, ze nam tego aktora!!!Chyba tak, to chyba brat Żanety. Szybko specjalizację zrobił :))) Wpadki z Tempelhof aż żal komentować!!! Może im się z Tegel pomylilo, ot drobiazg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pediatra NW IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.11, 21:55 to nie brat Żanety, tylko Sandał z Samego Życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Pediatra NW IP: *.icpnet.pl 25.05.11, 22:13 to nie był brat Żanety, jestem pewna bo go pamietam. Chociażby tamten aktor byl duzo młodszy od lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Pediatra NW IP: *.zone15.bethere.co.uk 26.05.11, 00:45 na pewno nie brat zaney a o co chodzi z tempelhoff? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_r Tempelhof IP: *.versanet.de 26.05.11, 10:29 Lotnisko Tempelhof jest od wielu lat nieczynne, defakto nie ma go po prostu. W Berlinie sa 2: Tegel i Schoenefeld ale nie Tempelhof... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Pediatra NW IP: *.centertel.pl 26.05.11, 08:15 Nie wiem czy był ale do szału doprowadza mnie Ludwika i jej gęgolenie nad głową Emilki. Qrna zawsze jak kobieta urodzi dziecko to stoi nad nią komitet" dobra rada" a moje dziecko to a moje tamto i zrzędzą. Daliby dziewczynie spokój wreszcie naturalne, że się przestraszyła to wezwała lekarza. Nie lubię w ogóle tej aktorki tutaj mnie irytuje, w Seksmisji tak samo, chyba jedynie podobał mi się krótki epizod z nią i "Trędowatą" w Zmiennikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Dax Re: Pediatra NW IP: *.toya.net.pl 29.05.11, 13:34 "ge-ne-ty-ka jest i tak najważniejszą z nauk, czy to się komuś podoba czy nie" Odpowiedz Link Zgłoś