Gość: xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 12:14 kto oglada teraz na polsacie?swietny film(i serial)!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: dynastia 18.06.11, 19:29 Oglądałam jak byłam dzieckiem zastanawiającym się czemu w serialu Steve nazywany jest jakimś pedałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
1niulek2 Re: dynastia 19.06.11, 01:29 jejku, a kiedy? zawsze chciałam pojechać do Denver zobaczyć willę Carringtonów:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: dynastia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 01:55 wille carringtonow kazdy moze zwiedzic ale nie stoi ona w denver Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajkowo Re: dynastia IP: *.aster.pl 19.06.11, 12:23 wczoraj (w sobotę) Polsat 10.45 "Dynastia pojednanie" z 1991 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: dynastia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 13:53 w californii: www.filoli.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: dynastia IP: *.centertel.pl 30.06.11, 09:04 Byłam małym dzieckiem kiedy to leciało więc niewiele z tego serialu pamiętam. Utkwiła mi w pamięci scena gdzie 2 żony Blake'a tłukły się i szarpały za włosy a potem wleciały do basenu. Ale szybko mnie ten serial znudził większości nie rozumiałam i wolałam bawić się z innymi dziećmi w tym czasie. Ale to chyba jeden z pierwszych seriali na antenie polskiej tv gdzie pojawił się wątek gejowski nie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: dynastia 30.06.11, 17:48 Gość portalu: jakaja napisał(a): > Byłam małym dzieckiem kiedy to leciało więc niewiele z tego serialu pamiętam. U > tkwiła mi w pamięci scena gdzie 2 żony Blake'a tłukły się i szarpały za włosy a > potem wleciały do basenu. > Ale szybko mnie ten serial znudził większości nie rozumiałam i wolałam bawić si > ę z innymi dziećmi w tym czasie. > Ale to chyba jeden z pierwszych seriali na antenie polskiej tv gdzie pojawił si > ę wątek gejowski nie? No nie - był na przykład jeden z odcinków 07 zgłoś się, chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: dynastia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.11, 21:44 a ja chce zobaczyc serial "Dallas", kidys iles tam odcinkow bylo w Polsacie i nagle zniknelo, za to "Dynastia" ciagle wraca, ze bokim juz wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś