Dodaj do ulubionych

Plebania - matka Tracza

IP: *.cable.smsnet.pl 15.09.11, 18:51
Serial ostatnio mocno obniżył loty. Zrobiło się nudno i nieciekawie. Jednak zapowiada się ciekawy wątek z matką Tracza. Problemy z wynajęciem mieszkania, teraz wizyta na grobie Konstancji to dopiero początek. Myślę, że będzie jeszcze ciekawiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kemot97 Re: Plebania - matka Tracza IP: 195.224.9.* 15.09.11, 18:57
      wlasnie mi tez zaczyna sie podobac serial, zaczal miec interesujace watki...
      • Gość: . Re: Plebania - matka Tracza IP: *.cable.smsnet.pl 15.09.11, 23:24
        Do tego jeszcze rozwinięty wątek Kasi robi się ciekawy. Nowa Kasia o niebo lepsza od poprzedniej. W ogóle czy ja dobrze kojarzę i ta Anita, przyjaciółka Kasi również jest grana przez inną osobę? Wcześniej było rude dziewczę.
        • janusz.tracz Re: Plebania - matka Tracza 07.02.12, 03:07
          Gość portalu: . napisał(a):

> Do tego jeszcze rozwinięty wątek Kasi robi się ciekawy. Nowa Kasia o niebo leps
          > za od poprzedniej. W ogóle czy ja dobrze kojarzę i ta Anita, przyjaciółka Kasi
          > również jest grana przez inną osobę? Wcześniej było rude dziewczę.

Tak
          A w ogóle to ta aktorka już grała w Plebanii inną rolę:
          www.filmpolski.pl/fp/index.php/1150362
          Dziwna sprawa
    • deczko Re: Plebania - matka Tracza 16.09.11, 11:46
      Faktycznie watek matki Tracza interesujący, nawet Krystyna Tkacz, zaczyna byc przekonujaca.
      Jednak byloby o wiele bardziej interesujaco, gdyby Tracz pojawil sie u Kryski w gospodzie i tam zaczal sie z nia klocic o swoja matke, tym samym znow by sie do siebie zblizyli. Watek Kryski z Traczem, to byl najlepszy watek w tym calym serialu. A co do samej Krysi, to wziela sie za siebie i ot tak po wakacjach juz nie zaglada do kieliszka?
      Watek Kasi faktycznie bardzo mily dla oka, mozna z rozrzewnieniem powspominać jak to bylo kiedys w LO. ;)
    • Gość: anzelm Re: Plebania - matka Tracza IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 12:03
      Tracz zawsze wymiatał, a wątek jego matki wniósł dużo świeżości do serialu, ciekawe jak to się dalej rozwinie, bo sądząc po czołówce to wygląda jakby Tracz miał mieć w końcu lepsze relacje z matką.
      • Gość: . Re: Plebania - matka Tracza IP: 79.175.233.* 16.09.11, 14:39
        Czołówka to tylko czołówka i wcale nie musi się wiązać z fabułą serialu. Nie ma tam zresztą fragmentów serialu tylko pozy kręcone specjalnie do niej. No, ale kto wie. Wszystko jest możliwe. Myślę, że pojawienie się Krystyny Tkacz w czołówce oznacza, że zagości na dłużej w serialu. Znowu poucinano wątki sprzed wakacji. Nie widać Jagi.
        • krystynaa66 Re: Plebania - matka Tracza 16.09.11, 14:58
          mnie zowu zaciekawił ten wątek z Lubienieckimi, ciekawe co tam się dalej wydarzy.ogólnie podoba mi się, że wprowadzili trochę nowych aktorów, serial stał się bardziej taki kolorowy :)
          • Gość: . Re: Plebania - matka Tracza IP: *.cable.smsnet.pl 16.09.11, 15:33
            Moim zdaniem i tak najlepsze czasy Plebania ma już za sobą. Proboszcz miał wrócić o Tulczyna po roku, nie wrócił. Brakuje mi starych bohaterów. Fajnie się działo w urzędzie, w ogóle olano Tośków.
            • krystynaa66 Re: Plebania - matka Tracza 16.09.11, 16:01
              może jeszcze wróci :) ale szkoda rzeczywiscie Tośków, bo zawsze u nich było ciekawie. choć w tych serialach co troche zmieniają się aktorzy, aby urozmaicić trochę fabułę, albo też rządzą tym jakies wypadki losowe. moim zdaniem i tak nie ma na co narzekać :)
            • Gość: zatwardzenie Re: Plebania - matka Tracza IP: *.net 17.10.11, 18:47
              Szkoda że Plebania wyprowadziła się Tulczyna.
              Fajniejsza była ta wioska niż to nie wiadomo co - ni to miasto, ni to gmina - taka bździna
          • irmina323 Re: Plebania - matka Tracza 17.10.11, 13:23
            Pojawił się Konkursu na stronie Plebani I ty zostań aktorem. Zagraj w serialu. NAGRODY to Epizodyczna rola, Wizyta na planie serialu "Plebana" Weekend w Krasnymstaw
    • Gość: kia Re: Plebania - matka Tracza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:07
      Rola Tracza zasługuje na jakąś nagrodę . Normalnie zawsze mnie denerwują w serialach ludzie którzy są źli, ale jemu bardzo kibicuję. Zawsze jest tak ze negatywna postać po kilku odcinkach dostaje w dupę i dobro zwycięża. Tu wręcz przeciwnie. Tracz zawsze wychodzi na swoje. I to mi się podoba. Miałam nadzieję, ze nie wybaczy matce i tak sie stało.Mistrzostwo!
      • nedzioza Re: Plebania - matka Tracza 27.10.11, 19:20
        Dokładnie. Janusz Tracz to ozdoba tego serialu. Nieprzypadkowo jego nazwisko czytane od tyłu to Czart :-) oby takich postaci więcej było więcej w naszych lukrowanych pierdołowatych serialach.
      • janusz.tracz Re: Plebania - matka Tracza 31.01.12, 01:51
        Oglądam Plebanię od 1 odcinka.
        Tracz od zawsze jest wiodącą postacią tego serialu - co by się nie działo, wiadomo, że on tam gdzieś tylko czyha by namieszać. Fakt, należy mu się jakaś nagroda.
        Najznakomitszy czarny charakter polskiej telewizji!
        Brawo Dariusz Kowalski!

P.S.
        Ratujmy Plebanię - wciąż jest szansa uratować ten serial, piszcie do TVP, tu więcej szczegółów:
        Ratujmy Plebanię
      • Gość: inkwizytor Re: Plebania - matka Tracza IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.01.12, 11:38
        Gość portalu: kia napisał(a):

> I to mi się podoba. Miałam nadzieję, ze ni
        > e wybaczy matce i tak sie stało.Mistrzostwo!

Wróciła po latach, stara, brzydka jak dżdżysta, listopadowa noc, schorowana, bez grosza przy duszy i myślała, że przygarnie ją z otwartymi ramionami. A paszła ty babo jedna tam, dokąd uciekłaś przed laty... wyrzekając się własnego syna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka