Dodaj do ulubionych

kamila klan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 18:24
o matko,a kto jej krzywde zrobil taka fryzura i kolorem wlosow???nastolatka a wyglada starzej niz agnieszka...masakra...
Obserwuj wątek
    • Gość: toxic Re: kamila klan IP: *.unknown.vectranet.pl 20.09.11, 18:31
      ta uwalona niby grzywka...
      litości
      • aga_ata Re: kamila klan 20.09.11, 18:39
        Wygląda strasznie.
        Zawsze była bardzo przeciętna, jeśli chodzi o urodę, ale teraz to już słów brak.
        • meeegotka Re: kamila klan 20.09.11, 19:10
          No i z mysleniem tez u niej kiepsko. Mam wrazenie, ze to typ pustej nastolatki - przeprowadzi sie do mieszkania po matce, wykorzysta spadek po ojcu - bo przeciez jest juz pelnoletnia i moze korzystac! Co z tego, ze sama jeszcze sie uczy, bedzie dodatkowo utrzymywac Blazejka, stac ja przeciez.
          • aga_ata Re: kamila klan 20.09.11, 19:22
            Bo ona jest pustą nastolatką.
            Współczuję Bożenie takiej koleżanki, która zatrzymała się z myśleniem na etapie gimnazjum.
        • Gość: kura Re: kamila klan IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 20:33
          Wygląda strasznie.
          Zawsze była bardzo przeciętna, jeśli chodzi o urodę, ale teraz to już słów brak.

a ty srata_agata_tata jesteś pewnie mega piękna!puknij sie w te pustą (brzydką) lepetyne.
          • Gość: julia Re: kamila klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 21:11
            Uhahaha myslałam, że spadnę z krzesła jak zobaczyłam Kamilę jako brunetkę. Wygląda jak w czarnej czapce, ten kolor w ogóle nie pasuje do do jej karnacji, barwy oczu i kolorytu. Się dziewczyna oszpeciła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka