Dodaj do ulubionych

8x01 Secrets That I Never Want to Know

26.09.11, 13:24
girls are back! :)

i calkiem udany ten odcinek (albo brak mi dystansu po dlugiej przerwie). tzn moze nie bylo zbyt duzo akcji, ale za to sporo humoru w stylu pierwszych sezonow - pogrzeb chomika, pozbywanie sie samochodu, itp

koncowa scena z listem jest udanym poczatkiem zamykania calego serialu.
swoja droga smutno bedzie pozegnac ten zestaw aktorek. ehhh
Obserwuj wątek
    • rodzynia Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 27.09.11, 00:14
      coś w tym jest, bo ani się obejrzałam i był koniec, a chciałabym dłużej :)
      Taki trochę kontrast do "Tree of life", na którym z trudnością dotrwałam dziś do końca.

Nowy bohater intrygujący i Renne całkiem fajnie "zagospodarowana" ;)
      Świetna scena z autem wujka

Tutaj tez pozytywna recenzja
      www.popcorner.pl/popcorner/1,108011,10357532,Gotowe_na_wszystko___triumfalny_powrot_gospodyn_z.html
      • kubissimo Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 27.09.11, 00:50
        chyba autem cioci?
        • rodzynia Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 27.09.11, 16:22
          tak, mój błąd :)
          miałam bardziej na myśli do kogo faktycznie to auto należało, tylko stopień pokrewieństwa pomyliłam, zapominając, że to przecież był ojczym Gabi
    • thorgalla Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 27.09.11, 13:41
      Cholera,dopiero dzisiaj się ocknęłam,że TO JUŻ.
      Ale już mam,czeka na obejrzenie.
      Zazdroszczę tym,którzy już są po ;)

WITAM w nowym sezonie !!!!
    • thorgalla Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 27.09.11, 20:14
      Było parę śmiesznych momentów ale i parę musiałam przewinąć bo się nie dało
      oglądać.
      Czy mi się wydaje,czy list ten był napisany tym samych charakterem pisma co Mary Alice?Ale autorka nie żyje.
      • kubissimo Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 27.09.11, 21:54
        tak sie zastanawiam, kto jeszcze mogl widziec list Marty Huber (i zyje)?
        Do glowy przychodza mi tylko Paul i Zach. Jeden jest w wiezieniu, drugi ostatnio byl odstawiony na odwyk. I nie bardzo wiem, czemu mieliby przesladowac akurat Bree.
        Nawiazanie do listu do Alice jest pewne, ale kto to mogl zrobic?
    • butters77 Re: 8x01 Secrets That I Never Want to Know 13.10.11, 20:17
      Eeech, ja już oglądam chyba tylko z sentymentu.

Pierwszy odcinek sezonu zwykle budził we mnie co najmniej sympatię; tym razem zwyczajnie się wynudziłam, miałam wrażenie powtarzania wciąż tych samych dowcipów (tyle, że czterokrotnie rozcieńczonych), rozstrząsania wydumanych problemów. Pogrzeb chomika - wg mnie idealna ilustracją tego, co w Susan najbardziej irytujące, a te ucieczki kradzionym autem, wpadanie do basenu... Rany, bardzo lubię desperatki-intrygantki, desperatki-spryciary, desperatki-wytrawne kłamczuchy i błyskotliwe negocjatorki. A desperatki-chichoczące dżagi mnie nie kręcą :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka