Gość: kia Re: max trollu, weź się strać stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 23:33 POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaWa Re: max trollu, weź się strać stąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 00:29 Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: max trollu, weź się strać stąd 20.10.11, 07:45 Znalazl sposob! Zablokowano niby mozliwosc zakladania nowych watkow bez zalogowania - to podopisywal sie do wszystkich po kolei, a admini nie daja sobie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: max trollu, weź się strać stąd IP: *.centertel.pl 20.10.11, 09:14 Też popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: max trollu, weź się strać stąd IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 12:43 Klikajcie bez obcyndalania się w kosz jak zobaczycie coś takiego. Ten sposób staje się także popularny na innych forach. Prawdziwa zmora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: max trollu, weź się strać stąd IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 12:50 Otworzyłam dwa pierwsze lepsze wątki o różnych serialach i dwa razy napotkałam dziada. Odpowiedz Link Zgłoś