Dodaj do ulubionych

ogłaszam matkę Sabiny

03.11.11, 14:31
z BSz
tadam! MATKĄ ROKU
jednoosobowe, stronnicze i bezkompromisowe jury czyli ja ogłasza tęże kobietę mamcią roku a nawet dziesieciolecia
przyznanie chwalebnego tytułu zawdzięc\a ona tekstowi wygłoszonemu przy łózku córki, ktora kwadrans wczesniej dowiedziała sie, że pałaszuje ja rak
tekst brzmiał: dziecko, a kto sie twoim synem zajmie, jak ciebie zabraknie?

brawo mama!
Obserwuj wątek
    • Gość: kia Re: ogłaszam matkę Sabiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 22:44
      Oj tak mamuśka od pierwszych chwil w szpitalu jest bardzo pomocna. Zamiast powiedziec cos pocieszającego to od progu z pretensjami dlaczego nie chodziła się badać. Tak jakby miało to teraz znaczenie.
      • gazeta_mi_placi Re: ogłaszam matkę Sabiny 04.11.11, 02:33
        Nie ma sensu, ale w polskim serialu trzeba napomnieć "mimochodem" kobiety jakie są nieodpowiedzialne i głupie.
        Skoro przepis o przymusowych badaniach pracowniczych damskich p... nie przeszedł to trzeba te "głupie" kobiety w inny sposób "zachęcić".
        A o prostacie i nieodpowiedzialności Panów (dużo rzadziej się badają, a prostatę też trzeba sprawdzać) jakoś zawsze milczenie.
    • gazeta_mi_placi Re: ogłaszam matkę Sabiny 04.11.11, 02:30
      To prosta osoba, poza tym w szoku ludzie mogą różne rzeczy wygadywać. Żal mi Sabiny, narzeczony puścił ją w trąbę a tu taka nowina.
      I wszyscy mają do niej pretensje o to, że się nie badała jakby to teraz miało jakieś znaczenie.
      Ale oczywiście trzeba kobietom nawet w głupim serialu przypomnieć, że są nieodpowiedzialne bo nie badają piczki co najmniej raz na pół roku.
      A o prostacie Panów polskie seriale zapominają dziwnym trafem mimo, że to mężczyźni wcześniej umierają i dużo rzadziej od kobiet się badają.
      Kiedy w końcu ktoś od polskich seriali weźmie się za prostatę naszych Panów?
      Mogłaby to być na przykład akcja z burmistrzem Marczakiem który umawia się na to badanie i mimochodem podkreśla jakie to ważne badanie dla Panów w jego wieku, mógłby do niego dołączyć też Waldemar i ojciec Kasi :-)
      Niech propagują także badania Panów, a co :-)
      W Klanie mógłby to być wuj Stefan, a M jak Miłość Kisiel :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka