daria71_ja 04.11.11, 12:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza232 Re: M jak miłość bez Hanki IP: *.satfilm.net.pl 04.11.11, 12:08 No bez przesady!! Nie ma osób niezastąpionych o czym pewnie nie wie Kożuchowska i jest śmiertelnie przekonana, że bez niej wszystko się zawali. I bardzo się zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: M jak miłość bez Hanki 04.11.11, 13:02 Co Ty tak "reklamujesz" opis odcinka na tej stronie? Temat śmierci Hanki był/jest wałkowany do wy-rzygania, więc nie ma takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: M jak miłość bez Hanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 13:13 A ja się tak zastanawiam, czy to naprawdę są tylko niewinne żarty, z tymi filmikami na różnych stronach, i ogólnym przeżywaniem śmierci Hanki....do tej pory myślałam, że ludzie sobie kpią, ale teraz zaczynam się martwić, że to naprawdę będzie narodowa trauma i w poniedziałek ten serial obejrzy 30 mln osób, wyłączając niemowlęta i dzieci w wieku przedszkolnym. Straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: M jak miłość bez Hanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 13:34 Tylko się nie zdziw, jak na koniec odcinka przez Polskę przetoczy się donośne "yesssssss!" Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: M jak miłość bez Hanki 04.11.11, 13:34 Ja żartuję:) Chociaż temat naprawdę zaczyna mnie przerastać:) Widzę, że robi się z tego tragedię na miarę smoleńskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza232 Re: M jak miłość bez Hanki IP: *.satfilm.net.pl 04.11.11, 13:41 Racja! Nawet bym się nie zdziwiła gdyby Komorowski ogłosił żałobę narodową..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: M jak miłość bez Hanki IP: *.icpnet.pl 04.11.11, 15:42 jak naprawde umarł aktor grający Norberta to nie robili takiego zamieszania z tego, a tutaj na koniec polecą obrazki wspominające Hanke. A swoją drogą to pechowe te dzieci starych Mostowiaków, każde straciło swojego małżonka, za wyjątkiem myszy(ale wszytsko przed nią);P Odpowiedz Link Zgłoś