Dodaj do ulubionych

Trzy razy Zyta

07.12.11, 17:20
Nie wiem, czy ktoś też tak ma, ale ja jak patrzę na relacje Zyty z innymi ludźmi to sobie myślę tak : Zyta - Michał - wredna! Zyta - Rutka - biedna... Zyta - rodzice - głupia!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Trzy razy Zyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 19:54
      2.bp.blogspot.com/-ZAQhEw5Vmvc/ThwRiYf3BXI/AAAAAAAAAHM/mokGklgiIXU/s1600/true+story.JPG
    • Gość: Jelizawieta Re: Trzy razy Zyta IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 09:09
      No pacz pan, czyli Zycia jednak trojwymiarowa jest :-)
      • myszka1969 Re: Trzy razy Zyta 10.12.11, 10:39
        A ja w sumie nawet ja podziwiam ostatnio za te smiałosc i szcerosc wobec Rutki...A moze to naiwnosc?...Zeby tylko nie została boleśnie zraniona....
        • Gość: Jelizawieta Re: Trzy razy Zyta IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 19:21
          Podziwiasz ja? Ze potrafi byc wredna i pyskata w stosunku do wlasnego meza, a plejbojowi z okolic Turku lize niemal stopy, bo potrafil wcisnac jej pare farmazonow??? Mnie jej zal, ze z jednej strony jest kreowana na zolze z piekla rodem, a tu wystarczy jednen podstarzaly casanowa, ktory powiedzial jej do uszka to, co chciala uslyszec, a ta juz kisiel ma wiadomo gdzie.
          Widac, ze bedzie z tego ciaza, ale ciekawi mnie jak zachowa sie Rutka, bo z opisow wynika, ze powoli Zycia mu sie juz nudzi i bedzie zabieral sie za swieze miesko w postaci tancerki od Miloszka. Suma sumarum Zytka wroci do pulkownikow z podkulonym ogonkiem i dzieciakiem, a Michala spikna z Kinga - juz robia im pod to tlo :-)
          • lilith76 Re: Trzy razy Zyta 12.12.11, 08:57
            Bo Zyta wyszła za mąż z rozsądku, zamiast czekać aż spotka faceta, z którym autentycznie zaiskrzy.
            Jak widać każdy ma szansę dostać tak hormonami po łbie ;)
            • eo_wina Re: Trzy razy Zyta 12.12.11, 16:22
              A no wlasnie! Z Michalem od poczatku nie iskrzylo, no, ale sadzila pewnie, ze juz zaden absztyfikant jej sie nie trafi.
              • Gość: gosc Re: Trzy razy Zyta IP: *.play-internet.pl 12.12.11, 18:38
                27.12.2011
                Zdenerwowany Michał nie ma ochoty rozmawiać z Zytą. Reperuje łyżwę i jedzie na Sadybę. Kinga zauważa ponury nastrój Chojnickiego. Michał relacjonuje rozmowę z żoną - Zyta uważa ich małżeństwo za pomyłkę. Jerzy prosi Elę, aby wypytała Małgorzatę o Eugeniusza. Mimo zawodu Bożenka nadal czuje coś do Miłosza. Kamila proponuje jej, by przyszła do Błażeja na sylwestra, a ona zaprosi tam także Kazunia. Bogna dzwoni do Krystyny. Jedzie do szpitala oddać szpik dla Basi i chciałaby wstąpić na Truskawiecką. ]Zyta wyjawia Rutce, że spodziewa się dziecka
                28.12.2011

Jerzy opowiada w pracy, jak spędził święta. Renata pyta o planowaną niespodziankę w postaci wizyty Eugeniusza. Chojnicki przyznaje, że nie udało się pogodzić małżeństwa przyjaciół. Zyta idzie na wizytę do Koziełły. Zdziwionemu lekarzowi oświadcza, że najprawdopodobniej jest w ciąży i chce to potwierdzić. Małgorzata odwiedza Jerzego w firmie. Mówi, iż będzie o niego walczyć. Feliks narzeka na ból zęba, ale nie chce pójść do dentysty. Monika w tajemnicy umawia wizytę u lekarza. Michał zapewnia Zytę, że bardzo ją kocha i będzie na nią czekał.

29.12.2011

Rutka chce wyjaśnić z Zytą nieprzyjemną sytuację. Jest wobec niej oschły i oficjalny. Feliks nadal cierpi z powodu bólu zęba. Postanawia pójść do dentysty. Gabriela ma dla Moniki propozycję sylwestrową - bal architektów na Politechnice Radomskiej. Surmaczowa zgadza się na zorganizowanie przez Błażeja i Kamilę sylwestra w domu. Chojnicka zaprasza Miłosza. Chłopak obawia się, że Bożenka nie będzie chciała się z nim bawić. Prof. Szopińska przynosi nowe wieści w sprawie koncertów Maćka. Chłopiec dostał zaproszenie do Pułtuska.
                • eo_wina Re: Trzy razy Zyta 12.12.11, 18:45
                  Felego boli zab - po prostu padlam :-))))))
                  Jesli Michal bedzie z Zyta mimo zdrady i cudzego dziecka - odpadam!
                  • Gość: żabula Re: Trzy razy Zyta IP: 83.230.66.* 12.12.11, 18:53
                    Michał reperuje łyżwę? Feliksa boli ząb? Politechnika Radomska? Pułtusk? Co to się nie dzieje...
                    I oczywiście- OSCHŁY Rutka, no kto by pomyślał, przecież kto by się nie cieszył z nieślubnego dziecka z sekretarką, powinien skakać w górę z radości!
                    • Gość: nika Re: Trzy razy Zyta IP: *.CNet.Gawex.PL 13.12.11, 08:26
                      I oczywiście w całej warszawie jest tylko jeden ginekolog. Idealny wybór, jeśli Zytka chce utrzymac ciążę w tajemnicy dłużej niż 2 dni :P
                      • lilith76 Re: Trzy razy Zyta 13.12.11, 09:10
                        A ja jestem ciekawa, czy Rysio z Grażynką, po tym jak sprawa się wyda - bo się wyda - nadal będą takimi fanami przebaczania zdrady w związku i przyjmowania nie swoich dzieci.

W sumie nadal będzie 2:1 - cudze bliźniaki Michała dla Zyty i cudze dziecko Zyty dla Michała. Chyba, że bliźnięta będą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka