jas123456789 14.12.11, 18:23 wybrakowany egzemplarz,ale za to z dobrej rodziny:)))))))))))))))).Tak inteligencja ocenia ludzi pracujących fizycznie,brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jelizawieta Re: koparkowy IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 20:10 Wielka mi inteligencja. Komunistyczny pan pulkownik i zona przy mezu, czyli inaczej kura domowa. No, ale corcia popelnila ogromny mezalians. Z mamusi tez niezle ziolko. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: koparkowy 14.12.11, 21:23 O ile dobrze pamietam, mama Zyty pracuje (pracowała?). Co do reszty zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: koparkowy IP: *.4web.pl 14.12.11, 22:08 Co nie zmienia faktu, że dla mamusi od dobrego prowadzenia się córuni ważniejszy jest status społeczny zięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: koparkowy 15.12.11, 10:43 Oj, chyba nie pracowala. Pamietam jakas rozmowe, z ktorej wynikalo, ze ona nie pracowala, bo czesto sie przeprowadzali i w zwiazku z tym nie zrobila zadnej zawodowej kariery, byla, jak juz wyzej wspomniano "przy mezu" i prowadzila mu dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: koparkowy IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.11, 15:40 Matka Zyty pracowala na 100% - w jakimś urzędzie, mówila o tym Elżbiecie jeszcze przed ślubem Koparkowego i Zyty. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: koparkowy 15.12.11, 15:47 Heh, no to w takim razie cos mi sie pokickalo. No ale fakt faktem - troche niefajnie sie zachowala. Ciekawe, czy skok w bok Zyci pochwali pan pulkownik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taranka Re: koparkowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 19:20 Pracowała/pracuje w Min.Ochrony Środowiska.Tak mówiła Eli jeszcze przed ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: koparkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 12:22 te 0,5kownik to stary pierdziel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: koparkowy IP: 31.42.1.* 16.12.11, 17:14 Pan pulkownik tez ma niezle pod deklem. Cale robocze dnie chodzi po mieszkaniu w koszuli wizytowej, krawacie i czysci tak białą bron:D Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: koparkowy 16.12.11, 17:19 Moze to jego hobby? Az dziw, ze w mundurze po mieszkanku nie pomyka i swojej "madrej" malzonki nie musztruje :-) Taki Koziello np. na koszule z muszka zaklada rozpinany pulowerek, na dlonie biale rekawiczki i kontempluje pod lupa swoje numizmaty - no co kto lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: koparkowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 21:12 Ja myślę że na pewno pochwalą skok w bok, w końcu prezes to dobra partia i pewnie zapładniacz... Odpowiedz Link Zgłoś