Dodaj do ulubionych

Ukryta prawda

03.09.12, 19:10
TVN chyba zatrudnił nowego scenarzystę do Ukrytej Prawdy - dzisiejszy odcinek o lesbijkach które chciały mieć dziecko (a właściwie, jednej lesbijce która partnerkę przekonała do swojego planu a potem jej się odwidziało) miejscami przebijał produkcje Polsatu :)) A z zapowiedzi widzę że jutro będzie jeszcze mocniejszy odcinek...

Dodatkowo, jestem wdzięczna że przenieśli serial na godzinę 18 zamiast 17.15 jak poprzednio :)

Obserwuj wątek
    • deod.yma Re: Ukryta prawda 05.09.12, 10:37
      juz myslalam, ze UKRYTEJ PRAWDY nie ma a tu niespodzianka. zmienili godz emisji na 18.
      a tak z innej beczki, co do MALANOWSKI I PARTNERZY, czy oni z ta narracja poglupieli?!
      nie ogladam tego serialu, ale kiedy czekalam na odcinek DLACZEGO JA, slysze narratora NAPIS-MALANOWSKI I PARTNERZY, MAREK ZAKLADA REKAWICZKI I PRZESZUKUJE DENATA, itd...
      wspolczuje tym, co musza to ogladac.
    • ami_lii Re: Ukryta prawda 12.09.12, 19:20
      Dzisiejszy odcinek : padłam na amen. Nie dość że skrajnie durna laska odchudza się tabletkami z tasiemcem ("przeczytałam że jest to najskuteczniejsza dieta jaka istnieje. No i od razu widzę efekty!") to jeszcze przez większość odcinka nikt nawet na to nie wpadł! W połowie odcinka matka znajduje w plecaku córki buteleczkę z napisem "Tapeworm diet. Suplement diety" i...nikt nawet nie zwrócił na to uwagi! Ani rodzice, ani koleżanka laski ani nawet lekarz, wszyscy podejrzewali narkotyki. Po czym wszyscy byli zdumieni że dziewczyna ma tasiemca (surowe mięso jadła? a może nieumyte warzywa?).

Co więcej, JAKIM CUDEM zarekwirowali jej woreczek z amfetaminą (znaleźli razem z buteleczką) ale buteleczki nie, ponieważ kilka scen później ma w swojej torbie TĄ SAMĄ butelkę z tabletkami z tasiemcem?!

• powrotdozycia Re: Ukryta prawda 15.09.12, 21:24
        Też na to zwróciłam uwagę :) Zajeli się narkotykami, a buteleczke uznali za nieważną :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka