Dodaj do ulubionych

Czemu Hubert....

14.11.12, 22:11
...tak pozwala się robic w konia???! Chryste Panie, przeciez ta cała walnięta Patrycja go zajeździ a ten się na wszystko godzi jakby kompletnie nie miał rozeznania, co wolno jej menagerowi i wytwórni a co nie :(...A nawet jak muzyk jest kompletnie niedoswiadczony, zgadza sie na duet z kimś, kogo nie ma w swojej umowie i czyjej muzyki nie lubi i jeszcze na jakąs dwuznaczną sesje zdjęciową???
Strasznie mnie irytuje ten wątek bo lubię Huberta a on nawet jak się wkurzy to i tak wszystko znosi :(
Obserwuj wątek
    • kklekss Re: Czemu Hubert.... 14.11.12, 22:33
      Przeżywasz, jakby to było prawdzie zycie. Aktor gra poprosu swoja rolę.
      • monia515 Re: Czemu Hubert.... 15.11.12, 09:17
        Wątek jest o Hubercie- postaci z serialu, a nie o aktorze.
        To tobie mesza się fikcja z rzeczywistością.
        Poza tym przypominam, że to forum SERIALE.
        • myszka1969 Re: Czemu Hubert.... 15.11.12, 22:00
          "Przeżywasz, jakby to było prawdzie zycie. Aktor gra poprosu swoja rolę."

Ciekawe, ze zawsze na forum znajdzie sie jakis specjalista od życia i ustawiania innych dyskutantów :(
          • myszka1969 Re: Czemu Hubert.... 15.11.12, 22:04
            Cieszy mnie, ze dziś nie było tego paskudnego wątku.Jako jedynego go nie cierpie w tym serialu i pojąc nie moge jak scenarzyści mogli w ogole spiknąć takiego rozsądnego chłopaka- Huberta z tą pokręconą Patrycją.
            Poza tym jedynym szczegółem BSz zawsze poprawiają mi nastrój :)

• gazeta_mi_placi Re: Czemu Hubert.... 19.11.12, 17:46
              Moim zdaniem Patrycja to fajna dziewczyna, stąpająca trzeźwo po ziemi i obrotna, a przy tym zachowująca się jak normalna zdrowa młoda dziewczyna, imprezy itp. Bardziej pasuje do Huberta niż Klara.
              Ta cała Klara jest taka rozmemłana, zachowuje się jak stara baba lub oazówka. Dziwię się że Hubert tak długo z nią wytrzymał.
              • myszka1969 Re: Czemu Hubert.... 20.11.12, 11:12
                Ale przeciez Klara i Hubert juz dawno nie sa razem...A z której strony Klara to "oazówka"??..
                Wg mnie czesto tak się zachowuje ta jedna z jego sióstr co wyszła za tego muzułmanina.
                • gazeta_mi_placi Re: Czemu Hubert.... 20.11.12, 15:50
                  Miałam na myśli taki typ dobrze wychowanej nudnej i grzecznej panienki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka