Dodaj do ulubionych

czas honoru, ginące wątki

18.02.13, 17:45
Oglądam powtórki Czasu Honoru, aktualnie III sezon i mam pytanie, do oglądających ten serial, co się stało z Margaret postać grana przez Danutę Stenkę, co się stało z Hanią, co z ciążą Wandy ( w III sezonie jest w ciąży) jak Krawiec został ich dowódcą w I serii popada w konflikt z Michałem i jest partyzantem w lesie, czy to ta sama postać??? co z chłopcem którym zajmowała się matka Wandy ??? dzięki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • tay2 Re: czas honoru, ginące wątki 18.02.13, 19:16
      ta seria dzieje sie po 2 albo 3 latach.
    • raszefka Re: czas honoru, ginące wątki 19.02.13, 09:12
      Wanda poroniła, po chłopca zgłosiła się jakaś ciotka. Tyle pamiętam. A Hania chyba po prostu przestała interesować Michała.
    • asiek25 Re: czas honoru, ginące wątki 19.02.13, 13:12
      W książce Hania zginęła podczas akcji fotografowania Halbego, zastrzelona na ulicy. Nie pamiętam jak było w serialu, bo akurat III część oglądałam wybiórczo.
      A ponieważ również oglądam powtórki na Historii, to czasem wyłapuję nieścisłości. I tak - podczas pierwszego aresztowania, w I części, Wanda podaje swoją datę urodzin, rok 1918. A w części V, ojciec Wandy ogląda z jej matką rodzinną fotografię, na której Wanda jest w wózeczku dziecinnym, a na zdjęciu data - 1914 rok... :)))
      • kiniorella Re: czas honoru, ginące wątki 19.02.13, 23:44
        też tą nieścisłość z Wandą wyłapałam, mam jeszcze pytanie jak potoczyły się losy ordynatora szpitala i z Halbego ??
        • marmoladowiec Re: czas honoru, ginące wątki 20.02.13, 16:44
          Halbe ożenił się z Leną, wyciągnął ją z getta, a ordynator poszedł do partyzantki.
      • raszefka Re: czas honoru, ginące wątki 20.02.13, 21:59
        asiek25 napisała:

> W książce Hania zginęła podczas akcji fotografowania Halbego, zastrzelona na ul
        > icy.
        W serialu ją złapali, ale puścili i nawet aparatu nie zabrali.
        • kiniorella Re: czas honoru, ginące wątki 22.02.13, 16:58
          wyczaiłam kolejną nieścisłość, Lena gdy idzie do Gminy (III) dowiedzieć się od kogo dostali mieszkanie, tam pokazują jej pismo po niemiecku, ona prosi o przeczytanie bo nie zna języka, natomiast w (IV) będąc w ciąży jedzie pociągiem udając Niemkę ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka