kemot97 02.09.13, 12:35 ktos ogaldal?? haha - jak oceniacie kunszt gry aktorskiej oraz forme i tresc dialogow. Jak Wam podoba sie Marcela (Top Model) w jednej z glownych rol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickname22 Re: Milosc na Bogato 03.09.13, 08:09 a co to jest? Jakis nowy serial? I ktora to byla Marcela? Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: Milosc na Bogato 03.09.13, 09:17 W stolycy są większe predyspozycje, także będzie ciekawie:) Gry aktorskiej to tam nie było, raczej normalnie- niezbyt rozgarnięte towarzystwo z prowincji, "robiące karierę" w Warszawie( podobno). Ciekawi mnie jeszcze to, czy jak ta dziewczyna była na castingu i miała powiedzieć tekst o jabłku, to- czy "zagrała" najlepiej jak umiała i powiedziała to, tak jak Pan poprosił, czy też- celowe było to, że wypowiedziała go jak drewno. Obstawiam raczej to pierwsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
santana2000 Re: Milosc na Bogato 03.09.13, 10:06 a ja chciałabym tylko dopowiedzieć, że ten pseudo serial nie ma scenariusza znaczy może jakiś jest, ale dialogi wymyślają sami "aktorzy", dlatego wychodzą takie głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Milosc na Bogato 10.09.13, 14:32 Czekam na dalszy ciąg akcji z sukienką za 5600zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: Milosc na Bogato 10.09.13, 20:47 z czego ona bedzie teraz zyla skoro na sukienka wydala prawie 5600zl. Przeciez szampanem I ananasami nie da sie dlugo tak ciagnac... Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Milosc na Bogato 10.09.13, 23:22 uwielbiam ten motyw, z ciekawosci obejrzalam ten odcinek i nie wiem jakie to glaby wymyslily zeby skromna niebogata dziewczyna poszla do sklepu, kupila sukienke NIE PATRZAC NA CENE a potem byla zdziwiona ze nic na koncie nie ma, boskie:D Odpowiedz Link Zgłoś
ruby-rose Re: Milosc na Bogato 11.09.13, 15:37 Nie oglądam tego serialu, ale z tego co słyszałam to nie największych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Milosc na Bogato 11.09.13, 22:24 "nie najwyższych lotów" to jest BARDZO delikatne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: Milosc na Bogato 12.09.13, 12:38 :) Marcela ja uratuje- robie jedna sesja dla Vogue'a za druga to i kasy ma jak lodu. A motyw z sukienka byl boski, przyjezdza wsiowa dziewczyna a one zabieraja ja na zakupy na na ulice Moliera. Powinna skonczyc w outlecie na Annopolu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Milosc na Bogato 12.09.13, 20:00 Ej, przecież to jest "Miłość na Bogato" :) Ty oczekiwałeś że one będą w ciuchlandach robić zakupy? :) Odpowiedz Link Zgłoś