Dodaj do ulubionych

M jak - ufffff, ależ gorące sceny

17.09.13, 10:19
się wczoraj pojawiły ...Na dworze plucha i deszcz a scenarzyści zadbali o podniesienie temperatury :) Dobrze, że choć po 21.00.
Coś ostatnio o MJM cicho a tu takie wydarzenia
- gorący trójkąt z Mareczkiem i jego kolorową klatą w roli głównej
- Małgosia w Stanach
- co wynikanie z działań Andrzeja z podejrzanym towarzystwem ?
- Mirka w ciąży
A tu cicho ......
Obserwuj wątek
    • misza.lecter Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 17.09.13, 14:57
      :) ogladamy:)) Gośka-ździra. Martusia-ciotka. Lucka żal. i śmiech totalny-wszyscy się spiesza na arcywazne spotkania a czas na pitu-pitu i bara-bara mają ciągle:))) a Marek świetny ojciec-małego chowają dziadki, bo on ciągle na waznych spotkaniach /czyli bzykanku z Anną/, jedna córka podrzucona u ciotki a druga bodajże w internacie. cud ojciec!! cud! Hanka się w grobie przewraca:)
      • monia515 Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 17.09.13, 15:01
        .... i jeszcze Paweł- pracownik korporacji i współwłaściciel kawiarni- który ma na wszystko czas. W każdej chwili może sobie jechac do Grabiny i siedzieć dnie i noce przy Jankowym lóżku.
        • misza.lecter Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 18.09.13, 07:54
          wywalili-wymodlone chyba:))) Pawełka wywalili, swoją drogą co on w korporacji dziełał???? o najlepszym prawniku w Warszawie już nie wspomnę, bo parsknęłam:)))
          • railly Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 18.09.13, 14:58
            A ja nie rozumiem dlaczego Paweł raz na zawsze nie kopnie tego koszmarnego babsztyla Izy w tyłek, cacka się z nią nie wiadomo po co, a tu przecież cała kolejka czeka na najgorętszy towar w mieście...
            Marek to z kolei naiwniak, wierzy na słowo babie której fałszywy charakter widać na pierwszy rzut oka.
            Aha, i panowie rozsądni: Andrzej i Łukasz - trzęsą się ze strachu przed bandytami, a żaden z nich nie zamyka drzwi wejściowych na klucz, Martusia musi za każdym razem latać zamykać, co za głupota.
            A swoją drogą, z Uli wyrosła prześliczna dziewczyna.
            • olylejdi_1 Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 18.09.13, 16:02
              Mnie rozwaliło, jak chochoł siedział przy łóżku i z pełnym drewnem recytował: "znajdę tego, który to zrobił, zapłaci za to."
              • blum10 Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 18.09.13, 19:00
                A Martusia niczym wytrawny rewolwerowiec rozprawia się z zamaskowanym typem w kominiarce. Oj się dzieje, są emocje. A ciekawe kto podkupił megapopularny lokal Za Rogiem ? - czyżby Iza zwietrzyła świetny interes?. Oj się dzieje . . . A Chochoł to aktualnie ma niezły klubik wielbicielek lub zaraz-wielbicielek :Iza, Osyda( nie jest to zbyt bliskie pokrewieństwo?), Frycz no i pewnie zaraz napatoczy się Mucha
                • emusia Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 19.09.13, 09:10
                  A gdzie właściwie teraz Mucha jest wg scenariusza?
                  • aga_ata Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 20.09.13, 08:37
                    Mucha jest jak bumerang.
                    Zawsze wróci.

Wtedy, kiedy już o niej zapomnimy... ona się pojawi i uczyni MjM dwa razy gorszym serialem;d
                  • majka_forum Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 20.09.13, 11:42
                    emusia napisała:

> A gdzie właściwie teraz Mucha jest wg scenariusza?

Wydaje mi się że wyjechała gdzieś z ojcem ale nie pamiętam gdzie, nad morze czy cuś...
                    • beatiti detektyw Zduński na tropie 24.09.13, 09:17
                      to się chyba skończy, konfliktem światowym. Już widzę jak policje wszystkich krajów będą się bić o Zduńskiego. Wszak wiadomo, kiedy chłopak dotknie aparatu fotograficznego jest mistrzem, pojawi się w kawiarni będzie ona mekką dla całej stolicy itp. Śledztwo to pikuś. Wchodzi tam gdzie trzeba, a tam jest ten co trzeba. Tylko dajmy mu moment na połączenie faktów. Odrobina dreszczyku w międzyczasie, kiedy przez chwile role się zmieniają (i bandzior jest myśliwym) ... Ale on go dorwie !!!
                      • myszka1969 Re: detektyw Zduński na tropie 01.10.13, 01:01
                        "no i pewnie zaraz napatoczy się Mucha"

Oj, pewnie tak :)...I jak dla mnie to fajnie, że ona ciągle jest, tylko niechby Pawełek zrobił z tego wreszcie pozytek na resztę życia ;)...bo tych jego wielbicielek pokroju Izuni to ja juz nie zdzierżę....Nie wiem w ogole jak Paweł odnalazł sie tak szybo w tej korporacji (ale to pewnie chwała mu, ze tak szybo sie dostosowuje do warunkow w pracy) ale od tej koszmarkowatej Izki i romansu z nią to, to az zęby bolą....:(
                        • czekolada72 Re: detektyw Zduński na tropie 01.10.13, 08:42
                          Teraz beda bolec of fryczówny :/
      • jerryone1 Re: M jak - ufffff, ależ gorące sceny 16.10.13, 20:42
        Hanka się w kartonach przewraca :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka