Dodaj do ulubionych

Samochody w MjM i Bs.

18.02.14, 19:49
Jakim samochodem jeździ Andrzej Budzyński? Od lat tym samym? Jakoś nie mogę dopatrzyć się marki tego czerwonego cuda. Czy skoda oktawia combi, którą jeździ Tomek w emce jest tą samą skodą, którą jeździ Stefan w Bs.? Usilowałam wypatrzeć nr rejestracyjny tego samochodu w obydwu serialach, ale nie udało sie.
Obserwuj wątek
    • majka_forum Re: Samochody w MjM i Bs. 19.02.14, 07:57
      Mnie bardziej zastanawia jakim cudem stać takie dzieciaki jak Natalia i Irek z Bsz na taki wóz jakim podjechali wczoraj po Lilianę :D
      • yoka1 Re: Samochody w MjM i Bs. 19.02.14, 08:15
        no chyba tatuś, co ma firmę im dał:)

a mnie bardziej zastanawia jak zakończyła się sprawa z ich super firmą i niepłaceniem podatków oraz ZUSu za pracownice. Wcale go nie zakończyli moim zdaniem. No i dalej spokojnie prawo studiują...Wow! Ciekawe tylko kiedy oni się uczą? Nie wiedziałam, że to takie lajtowe studia....
        • railly Re: Samochody w MjM i Bs. 19.02.14, 10:21
          Mnie tez intryguje marka samochodu Budzyńskiego.
        • ewenny58 Re: Samochody w MjM i Bs. 19.02.14, 12:29
          o ile pamiętam, w sprawie kłopotów Natalki ostro działał śp.Ksawery
          dostała jakąś karę pienieżną, nie pamietam wysokości ale cieszyła się, że nie tak dużo jak myślała/ chyba to było 8tys. ale głowy nie dam/
          mnie bardziej zastanawiało wtedy, że dwie krawcowe, bez przygotowania zawodowego, tylko po jakimś kursie szyły płaszcze konkurencyjne dla Armaniego:DDDDDD
          • a-ronka Lexus 19.02.14, 13:24
            allegro.pl/lexus-is220d-prestige-navi-mark-levinson-full-i3952004349.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka