15.01.15, 19:30
Nie wiem, czy dobrze wczoraj zauważyłam, ale panny młode wychodząc z kościoła mają odkrycia wierzchnie, a przyjmując życzenia za moment już są rozebrane? A za chwilę znów pojawia się pikowane karteczki u Joanny. Magia :)
Czekam niecierpliwie na dzisiejsze wesele
Obserwuj wątek
    • serialowka Re: Ślub -NW 15.01.15, 20:26
      ja to nie wiem czy im po dzisiejszym odcinku jakiejś koncesji nie cofną hahaha
      no takie sceny w serialu fiu fiu niezłe :)
      • domi_33 Re: Ślub -NW 15.01.15, 21:36
        tak, mimo iz odgladajac robie tez inne rzeczy to przyuwazylam ze cos z tym futerkiem podczas zyczen bylo nie tak. od przodu ich nie bylo a od tylu juz tak. :) no dzisiejszy odcinek super. i karaoke. i piosenka Bogusia i sceny łóżkowe. no zupelnie inna jakos serialu. :) dobrze dobrze oby tak dalej. teraz juz nie moge wpuszczac swojego dziecka bo czasami wpada do mnie na serial do pokoju. teraz musze juz uwazac bo jada na otro. :)
        • ap.so Re: Ślub -NW 15.01.15, 21:50
          no właśnie moje pięcioletnie dziecię zapytało tylko, czy ta pani rodzi dziecko :D a potem wróciło do swoich zajęć nie wnikając.
          • mozambique Re: Ślub -NW 16.01.15, 12:29
            ciuchy to pikus
            ale seks w hotelowym pokoju przekroczyl chyab wszlkei normy polskich telenoweli
            jak przynajmniej w zywklych tasiemcach tak dowaznych scen nie widizalm

nowy scenarzysta czy rezyser?
            • mamalgosia Re: Ślub -NW 17.01.15, 13:44
              Fakt. Oglądałam z dzieckiem do południa
    • roks30 Re: Ślub -NW 16.01.15, 18:24
      Mój czterolatek jak zobaczył to stwierdził, oni się kochają mama. No cóż w sumie tak, odpowiedziałam :).
    • iza232 a dlaczego podwójny a nie potrójny? 16.01.15, 19:01
      Ciekawe dlaczego Reńka się nie załapała z policjantem? Oboje po rozwodzie więc mogli. IMO ze sceną łóżkową mocno przesadzili o tej porze oglądalności.
      Poza tym interesuje mnie co wspólnego z rodzinami państwa młodych mieli np. Hofferowie, Brzozowscy, Marta alkoholiczka? Rodzina żadna, bliscy przyjaciele też chyba nie. Dlaczego zatem nie zaprosili Zimińskich?
      • annajustyna Re: a dlaczego podwójny a nie potrójny? 25.01.15, 16:24
        Bo moze ten podowjny byl koscielny? Wiec jak polaczyc dwa koscielne i jeden cywilny?
    • kanna Re: Ślub -NW 16.01.15, 23:21
      czekam, aż pozwą TVN za pokazywanie demoralizujących scen erotycznych przed 23. To będzie reklama dla serialu i stacji ;)
      • yoka1 Re: Ślub -NW 17.01.15, 12:16
        ciekawe jak Bogdan miał kościelny ślub skoro już był żonaty?
        • ikarr Re: Ślub -NW 17.01.15, 12:21
          Żona mu umarła.
    • czarna_pumka obleśne 20.01.15, 14:12
      Scena seksu bardzo, bardzo niesmaczna i wulgarna, jak na taki serial.
      Nagie tyłki i rozkraczone, blade nogi tej dziewuchy wywołały u mnie wręcz obrzydzenie.
      Byłam w niesmacznym szoku.
      • poletta84 Re: obleśne 20.01.15, 14:50
        A ty niby jak wyglądasz podczas seksu? ;)
        • blawatek33 Re: obleśne 20.01.15, 15:44
          Zapewne niezwykle drapieżnie i kusząco jak na czarną pumkę przystało ;)))
        • mamalgosia Re: obleśne 22.01.15, 12:32
          A jakie to ma znaczenie, jak Pumka wygląda podczas seksu? Nie pokazuje tego całej Polsce
      • kanna Re: obleśne 20.01.15, 16:37
        Nie wiem, czy smaczna, czy niesmaczna.. zdecydowanie za to nie pasuje do KONWENCJI serialu.
    • czarna_pumka Re: Ślub -NW 21.01.15, 09:28
      Tu nie chodzi o to jak ja, czy każdy z nas wygląda podczas seksu.

Tu chodzi o to, że w wieczornym serialu, nie mam ochoty oglądać niesmacznych scen, w których jakaś panna rozkracza nogi. Tym bardziej, że często - gęsto serial ten wraz z rodzicami oglądają jednym okiem dzieci, albo młodzież i nagle przed telewizorem zapada wielka konsternacja.

Gdybym chciała oglądać takie sceny to włączyłabym sobie film innego gatunku :-)
      • mozambique Re: Ślub -NW 21.01.15, 12:14
        nogi jak nogi ale ten chudy blady tyłek tego chudzielca w ruchach frykcyjnych

błeeeeee
      • blawatek33 Re: Ślub -NW 22.01.15, 11:34
        Zresztą te rozkraczone nogi to takie sobie są. Te udka to pełniutkie takie raczej:

www.skene.pl/osoba/5239/Katarzyna-Chorzepa

Ale dziewczyna mi się podoba, fajną ma urodę i jak dla mnie to fajnie gra:)
        • iza232 Re: Ślub -NW 22.01.15, 17:38
          Mnie się nie podoba. Za to podoba mi się aktorka grająca Łucję. Skąd oni wzięli taką dziewczynę? Jest śliczna, dziewczęca i gra bardzo naturalnie.
          • wiewaj Re: Ślub -NW 22.01.15, 20:12
            Mnie tez sie ta cala Eliza nie podoba. Wiecznie
            geba wykrzywiona, agresywna i krzykliwa.
            I ten makijaz na pande!
          • blawatek33 Re: Ślub -NW 23.01.15, 13:23
            Ano wzięli ją stąd:

teatrxl.com/?p=1453
            i stąd:

www.jmcstudio.pl/strona/public_html/aktorzy/magdalena-los
            Mi osobiście się nie podoba. Jest nijaka i taka szaromyszkowa - ja tam nie lubię takich babek :(
        • mozambique Re: Ślub -NW 23.01.15, 14:40
          to ona jest aktorką ??? bo mówi z takim szczękościskiem jak amatorka
          • kiwas Re: Ślub -NW 31.01.15, 23:51
            Miałem to samo odczucie! Mówi niewyraźnie, wręcz bełkocze bez otwierania ust. I te dżingle na twarzy (czole?)... Eliza ma zdecydowanie więcej talentu , ale i jaja, charakteru, urody.
            A jedna i druga jeszcze mizerny warsztat aktorski. No ale cóż , z biogramów wynika, że obie skończyły lub kończą prywatne szkoły aktorskie, a nie państwowe - to czego się spoodziewac.
            • annajustyna Re: Ślub -NW 01.02.15, 12:39
              Jakie dzingle? Nie ogladam NW, wiec wyobraznia mi pracuje, co miales na mysli...Piercing? Blizny? Wagry?
              • kiwas Re: Ślub -NW 02.02.15, 11:57
                No, takie brodawki. Moja dziewczyna mówi na to dżingle :-)
                • annajustyna Re: Ślub -NW 02.02.15, 12:49
                  No to jako aktorka tym bardziej powinna usunac. Np. nigdy nie zrozumiem, dlaczego Horodynska nie usunela brodawki na szyi...
                  • ap.so Re: Ślub -NW 02.02.15, 13:17
                    może nie chciała? Może to był jej jakiś znak rozpoznawczy / wabik? jak taka Cindy Crawford np...
    • latarnik88 Re: Ślub -NW 02.02.15, 13:20
      Usuwanie niektórych brodawek może być niebezpieczne dla życia czy zdrowia , a u Horodyńskiej to jakby znak firmowy jej urody , bardziej mnie razi jej przymrużanie oczu.
      • annajustyna Re: Ślub -NW 02.02.15, 18:16
        Biorac pod uwage, ze to wypukla ogromna brodawka wybitnie kloci sie to z jej uwielbieniem dla elegancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka