miruka 04.02.18, 13:34 Zmarł znakomity aktor, czytam, że w Na Wspólnej dwa lata temu po raz ostatni pojawił się na ekranie, także tu, niby epizod, a stworzył wspaniałą kreację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antropoid Re: Odszedł Wojciech Pokora 04.02.18, 19:13 Niestety. Ubywa tych wybitnych w strasznym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Odszedł Wojciech Pokora 05.02.18, 09:58 Nie przyjmuje do wiadomości:-(. Becze od wczoraj :-(. Obejrzałam igraszki z diabłem Na okoliczność. Na przemian pękałam ze śmiechu i ryczała jak idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
remigius991 Re: Odszedł Wojciech Pokora 23.02.18, 12:44 bardzo dobrze będę wspominać tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Odszedł Wojciech Pokora 24.02.18, 11:54 Ciężko przeżywam jak słyszę o śmierci kolejnego wybitnego artysty. Pan Młynarski, pan Pyrkosz teraz pan Pokora. Obawiam się, że kolejny będzie pan Pieczka, niezapomniany Gustlik. Ma już 90 lat. Niestety jak odchodzą Aktorzy, to mam wrażenie, że kończy się jakaś epoka. Niedługo zostaną nam sami "artyści" w stylu Muchy, Mroczki, Cichopki, Guziki itp. Odpowiedz Link Zgłoś