Gość: Julita Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:16 uwielbiam ten film!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 16.12.04, 09:28 ... coraz bliżej fatalnej ósmej, w której zniknie dr Benton i umrą nam dra Greena, buuuu.... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 16.12.04, 13:27 Polsat nie wyemitował całej 8 serii. Mam nadzieję że TVN,o ile ja zakupi, to puści ją w prime time. Moim zdaniem te odcinki, teraz co lecą, są nadawane o 15 bo bądź co bądź to powtórki(ale ogląda się je z zapartym tchem) *<:)<=< Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 16.12.04, 15:57 Jak to umrą Greena ?? No to już przesada... :(((( A ku czyjej pamięci był dzisiejszy odcinek ? Bo nie zdążyłam przeczytać "in memory..." i co dalej ? Ale ta Carrie to suczyna, a dotąd ją lubiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.12.04, 17:54 Dlaczego Carrie suczyna? Bo nie oglądałam dzisiaj, a nie pamiętam jak to już było. A co do śmierci, to przypominam, że umrze jeszcze ta początkująca lekarka, co jest teraz na praktyce, Suzy bodajże. I to strasznie smutne będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:57 Nie mogłam dzisiaj oglądać, a uwielbiam ten serial.Mogę was prosić o streszczenie.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: pierwszy odcinek 6 serii...streszczenie 16.12.04, 18:27 Spróbuję streścić, ale mogę imiona poprzeinaczać :))) Zaczęło się więc jak w zaawansowanej ciąży Carol jedzie kolejką, gdzie jakiś zadziorny młodzian odmawia ustąpienia jej miejsca, potem wchodzi do kawiarni gdzie znowu spotyka zadziornego, zamawia mleko gorące na wynos i gada w kolejce z jakimś małolatem, który zamawia cafe latte (sic !), i ze staruszka, która chciała dotknąć jej brzucha na szczęście, ale jej nie pozwoliła. Widzi jeszcze awanturującą się pięciolatkę z mamą i wychodzi, a w tym momencie w kawiarnię wjeżdza z impetem samochód. No i potem te wszystkie osoby trafiają do ER, zadziorny prawie zejdzie, ratuje go Benton, operacja. Staruszka zginęła na miejscu. Małolat jakieś drobne szwy, mama pięciolatki jest w ciężkim stanie, bardzo potłuczona, Lizzie zakłada jej by-passy i podłączają ja do respiratora, chyba będzie ok. Pięciolatką zaopiekował się nowy lekarz na dochodne Dr. Luka Kovac (chorwat), który potem jeszcze ratuje noworodka z brzucha mamy, która nie przeżyje. Pojawia się też nowa stazystka pediatrii - Dr. Cleo Finch. Rozchodzi się plotka, że Anspaugh rezygnuje z funkcji szefa kadr. Ma go zastapić Romano. Weaver namawia dr.Greena, żeby na zebraniu wystąpili przeciwko tej kandydaturze. Green się sprzeciwia, jednak Carrie gdy zobaczyła, że wszyscy są za, wystawia Marka do wiatru i popiera kandydaturę Romano. Mark wychodzi na popaprańca. Romano proponuje Weaver fukcję szefa ER. W związku z tym szczęsliwa Carrie każe Carterowi się wyprowadzic, bo to niestosowne żeby u niej mieszkał. Carter spotyka się z byłą zoną swego kuzyna, znowu blondynka :))) Benton i Carla spotykają się z jakimś mediatorem w sprawie synka. Reggie oświadcza się Jeannie, ona chce zaadoptować latynoskie dziecko z hiv, które przywiozła policja. Matka dziecka umiera na aids. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 16.12.04, 18:25 Ta stażystka to Lucy, zostanie zaatakowana przez pacjenta, Carter zresztą też. Cartera uratują (chyba straci nerkę), Lucy niestety nie. Kerry (bo tak się ją pisze ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu) suczyna, gdyż Anspough rezygnując ze stanowiska zaproponował na swoje miejsce dra Romano, Green sprzeciwił się temu stanowczo, Kerry poparła kandydaturę licząc na przychylność przyszłego szefa, ohydna lizuska. Takoż i dostała stanowisko szefowej ER, a nasz ulubiony ulubieniec Green podpadł straszliwie. Tego samego dnia umarła jego matka. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 17.12.04, 18:52 zaatakuje ich facet chory na schizofrenię. Carter potem wpadnie w narkomanię. Chyba w ostsnim odcinku serii Benton go odwiezie na odtrucie. Na początku serii VII wróci i nie będzie mieć dostępu do środków odurzających. Opiekować się nim będzie Abby. pielęgniarka, która zastąpi Carrol. W VIII serii podoba mi się to, że wróci Sue. Ona i Carter będą się miali ku sobie. Swoją drogą to ciekawe czy nastąpi kiedyś reaktywacja Carrol. *<:)<=< Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 16.12.04, 18:19 Umrą Greena na guz mózgu, na który go wcześniej zoperują, jak im się wydaje, z sukcesem. Niestety, odrośnie mu :o( In czyjej memory nie mam pojęcia :o( pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiczka Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:22 :** to cześć, idę teraz zapomnieć o tym wyroku, bo mu jutro w oczy nie spojżę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiczka Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:39 znaczy się spojrzę `:/ a właśnie sobie przeczytałam wątek o "Jeziorze marzeń", tam też zlikwidują kobitę, ciekawe czego się jeszcze dowiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.12.04, 18:51 "Kerry (bo tak się ją pisze ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu) suczyna, gdyż Anspough rezygnując ze stanowiska zaproponował na swoje miejsce dra Romano, Green sprzeciwił się temu stanowczo, Kerry poparła kandydaturę licząc na przychylność przyszłego szefa, ohydna lizuska. Takoż i dostała stanowisko szefowej ER, a nasz ulubiony u Nolubieniec Green podpadł straszliwie. Tego samego dnia umarła jego matka." No cóż, jak w życiu, niestety. Za to właśnie lubię "Ostry dyżur". Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 17.12.04, 09:00 "in memory of chris salamunovich" moja ulubiona scena z tego odcinka, to ta jak tleniony zadziorny (piekne okreslenie bialamamba =)) na stole w izbie przyjec chce rozmawiac z kierownikiem, potem rozpoznaje carol: -ty ty pracujesz? -jako kierownik - dr. greene i ta mina zadziornego =D Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Dziś pierwszy odcinek szóstej serii... 17.12.04, 14:22 Chrisa nie znam :))) A tą scenę z zadziornym powinni pokazywać w szkołach na prelekcji pt: "dobre wychowanie, czyli jak uniknąć głupiej wpadki". Może ci wszyscy co się na widok kobiety w ciąży odwracają do okna w autobusie czy innym środku lokomocji, przemyśleli by troszkę swoje postepowanie :) Chociaż ja miałam przyjemność być obiektem zainteresowania bez odwracania się do okna. Pusty tramwaj, ale wszystkie miejsca zajęte. Ja wsiadam (9-ty miesiąc), a wszystkie miejsca zajęte przypatrują mi się ciekawie jak mnie zarzuca na zakrętach: "ciekawe, kiedy się w końcu wywróci ??". Hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Dziś drugi odcinek szóstej serii... 17.12.04, 18:51 dr. Dave =D nareszcie =D =D =D Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 20.12.04, 21:50 No co to się porobiło, same nowe twarze, gdzie ten stary dobry ER ?? Chociaż ta nowa pediatryczka sympatyczna, gdzie jej do Rossa... Albo ten nowy lekarz co się dzisiaj pojawił, jakiś taki bezbarwny... A ten cool-man młody na czarno zapowiadał się ciekawie, to wogóle się kryje po kątach, no co to będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.12.04, 23:08 Dobrze bedzie, zobaczysz. A Kovac jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.eu.org 27.12.04, 16:30 Carol...:) btw. Denerwuje mnie, że ER tak często przerywają telesklepem. Precz z Mango !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka 180 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.04, 17:20 Zgadzam się. Mam już dosyć oglądania reklamy mikroskopijnego aparatu cyfrowego, który ma 1500 funkcji, a tak naprawdę to pewnie bubel. Czy ktoś możerozwinąć wątek z Carterem? Zainteresowało mnie to. Współczuję wszystkim kobietom w ciąży, które spotkały się z taką nieżyczliwością innych ludzi. drugie dziecko Carol wyglądało strasznie, nie? Takie sinofioletowe. Pozdrawiam wszystkich fanów ER Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 29.12.04, 22:51 No i co z tym Dougiem ? Kiedy on się swymi dziećmi zainteresuje w końcu ?? Czekam i czekam i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.eu.org 30.12.04, 01:21 Pojawi się:) Też nie mogę się doczekać. btw.Kovac jest ok, ale wygląda lepiej jak się nie uśmiecha. Nie lubię Finch. Uważam, że jest nieco "drewniana" i nieprzyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.12.04, 08:13 No i setka pękła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Ostry Dyżur - są tu jacyś fani IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 17:54 mam pytanie co sie stalo z czarnoskora lekarka chora na aids. Nie pamietam jak nazywala sie ta postac. Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani 09.01.05, 20:26 Jeanie Boulet odeszla ze szpitala,zeby opiekowac sie chorym na aids zaadoptowanym dzieckiem.Przynajmniej tak mi sie wydaje =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arrr Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:16 ja rowniez uwielbiam przez duze Ó ER az sie nie moge doczekac 8 serii ktora mam nadzieje TVN wykupi a co do ulubiencow to wlasciwie wszystkich ich lubie a w szczegolnosci Kovac facet jest dla mnie porazajacy chetnie podalabym sie takiemu reanimacji :) a co do czasu emisji to rzeczywisci nieciekawa... ale kolejny raz magnetowid okazuje sie genialnym wynalazkiem pozdrawiam fanow ER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talitka kolejna fanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:14 Ja też się wpisuję !!! i dzieki Bogu za magnetowid (a dzisiaj chyba dam radę - jeszcze 45 minut :))) ( precz z Mango !! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.chello.pl 03.01.05, 16:04 Napiszcie co było dzisiaj PLS !!!! Nie mogłam oglądać, niestety nie zdązyłam wrócić z dzieckiem od ... lekarza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:42 Jean Connely, która była na ostrym dyżurze po pożarze w domu spokojnej starości, znowu tu trafia. Opiekuje się nią Abby ale ona prosi o Cartera, który opiekował się jej mężem. Carter nie chce przedłużać jej cierpień i ratować jej na siłę. Abby jest ze staruszką do końca i bardzo przeżywa jej śmierć. Mark poznaje matkę Elizabeth i zaprasza ją na kolację z okazji Walentynek. Zabiera na nią także swojego ojca. Mimo obaw Marka i Elizabeth, ich rodzice przypadają sobie do gustu i dobrze się bawią. Na ostry dyżur trafia rodzina z wypadku samochodowego. Ojca i matki nie udaje się uratować. Carol i dr Kovac mówią dzieciom o śmierci rodziców. Dr Corday pomaga Romano przy operacji guza trzustki u jego psa. Dr Malucci i dr Chen opiekują się lekarzem, u którego znowu pojawił się guz. Bardzo się przy tym kłócą i Mark musi ostudzać ich zapał. Lucy zajmuje się studentem, który uskarża się na bóle głowy. Lucy dochodzi do wniosku, że cierpi on na schizofrenię. W recepcji rozpoczyna się zabawa Walentynkowa. Carter idzie poszukać Lucy. Nagle zostaje zaatakowany przez studenta ze schizofrenią, który rani go w plecy. Nikt nie słyszy krzyku Cartera z powodu głośnej muzyki. Kiedy Carter upada, po drugiej stronie łóżka spostrzega mocno krwawiącą Lucy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:44 to znaczy ze w jutrzejszym odcinku umrze Lucy :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 03.01.05, 17:03 Ale te odcinki były okropne... :( To po tym wszystkim Carter wpadnie w narkotyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.01.05, 17:10 Dzisiejszy odcinek naprawdę był mocny, ostatnia scena - szok. A ja też szlochałam, gdy mały chlopiec żegnal swoją matkę. Strasznie to było smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroofkaa Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:12 o 10.00 tvn daje powtorki odcinkow popoludniowych z poprzedniego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroofkaa Kerry Weaver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:21 Czy ktos wie dlaczego Kerry Weaver chodzi o kuli???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 03.01.05, 17:15 Moim zdaniem to jeden z najlepszych odcinkow sezonu 6. Moze nawet najlepszy. mamy w nim tyle emocji od watkow humorystycznych Malucci i Chen opiekujacy sie doktorem; Romano i jego pies; wystepy rodzicow Marka i Elizabeth - a z drugiej strony tragiczna smierc dwojga malzonkow, ktorzy osierocili dwoje dzieci; smierc staruszki, naturalna kolej rzeczy, ale wielkie wzruszenie; no i dramat Lucy i Cartera ranionych przez psychopate... I mimo, ze moj ulubieniec Carter na dlugo przestanie byc soba, a Lucy nie przezyje - to jednak ten odcinek nalezy do tych, ktore zrobily na mnie najwieksze wrazenie. I gdyby ktos opowiedzial mi go, to nigdy bym nie uwierzyla, ze z takiego koktailu emocji i watkow mozna zrobic 42 minuty emocjonujacego, dramatycznego i wzruszajacego kawalka serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 03.01.05, 19:31 Dzięki :) Spróbuję obejrzeć jutro rano :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kerry Weaver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:22 Czy ktos wie dlaczego Kerry Weaver chodzi o kuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kerry Weaver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:23 Czy ktos wie dlaczeo Kerry Weaver chodzi o kuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bAŚ Re: Kerry Weaver IP: *.devs.futuro.pl 04.01.05, 12:52 W programie telew. Gazety Wyb. przeczytałam że o 10 rano sa powtórki Ostrego Dyzuru.Włączam dziś rano o 10.00 a tam zamiast Dyżuru - durny program rozr. z Hajzerem. Co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kerry Weaver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:35 no wlasnie o co tu chodzi wlaczam o 10.00 tvn a tu chajzer Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Kerry Weaver 04.01.05, 16:50 Ja też się wściekłam. Specjalnie sobie ustawiłam wszystko tak, żeby obejrzeć powtórkę, a tu to durne widowisko, gdzie jacyś kretyni wbiegają na scenę usmiechnięci od ucha do ucha, oczywiście tvn uważa, że to jest program popularniejszy niż ER skoro zamienili, q....&$@#*&@ ! Precz z durnym tvn-em i durnymi programami w stylu "Chwila Prawdy" czy "Ciao Darwin", kto to wogóle ogląda ?? Szkoda oczu, że zacytuję moją Babcię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Kerry Weaver 04.01.05, 16:49 Gość portalu: ja napisał(a): > Czy ktos wie dlaczeo Kerry Weaver chodzi o kuli? Jak dotychczas nie zostalo to wyjasnione. Czytalam kiedys wywiad z Laura Innes, ktora nie ma zadnych problemow z chodzeniem, ze tak po prostu wymyslil te kule scenarzysta lub rezyser. Moze kiedys w ktoryms z odcinkow ER doczekamy sie wyjasnienia co sie stalo Kerry, ze okulala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:53 znalazlam czat dla fanow ER ! www.polchat.pl/chat/?room=Ostry+Dyzur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:55 znalazlam czat dla fanow ER! www.polchat.pl/chat/?room=Ostry+Dyzur Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 04.01.05, 16:59 Oj dzisiejszy odcinek był dramatyczny, zryczałam się potwornie... Szkoda, że już nie będzie Lucy, kolejna osoba :( To teraz czekam na pojawienie się ojca marnotrawnego, chyba że wcześniej nastąpi zejście jego kumpla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina.nina Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.238.86.203.adsl.inetia.pl 04.01.05, 17:33 Jeśli nie, proponuję założyć takowe, kto się pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja odcinki 15 - 114 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:44 wiecie gdzie mozna znalezc streszczenia odcinkow 15-114 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroofkaa Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:29 slyszalam,ze tvn zakupil wszystkie sezony Er to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 05.01.05, 20:42 Gość portalu: mroofkaa napisał(a): > slyszalam,ze tvn zakupil wszystkie sezony Er > to prawda? To byloby cudowna wiadomoscia :) Mozesz podac zrodlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:38 Zapraszam na polskie forum poświęcone Ostremu dyżurowi Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 09.01.05, 22:20 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Zapraszam na polskie forum poświęcone Ostremu dyżurowi A gdzie to forum ? Moze linka wrzuc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja TO BARDZO WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:39 na stronie www.filmweb.pl/Forum?id=1040074 jest temat podpisy mpod petycja kazdy kto che aby tvn puscil wszystkie sezony Er niech wejdzie w ten temat kliknie w stronke petycje i ja podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: TO BARDZO WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:13 linki ucina ;-) Link do forum to : members.lycos.co.uk/agradoer/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:07 Ale dzisiaj był ładny odcinek - zwłąszcza końcówka - Kovac pokazujący fotografię swojej rodziny, Carter, który siedzi zupełnie sam, spogląda na zegarek... No i MArk opiekujący się ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl A w czwartek.... 10.01.05, 16:27 to bedzie cos w rodzaju spoilera,więc kto nie chce wiedziec co bedzie niech nie czyta =P no więc w czwartek...dr rosssssss =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika SPOILER!!!!!!! IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:04 SPOILER Ech, szkoda, że kolejna osoba odchodzi z ER... Ale mimo to już się nie mogę doczekać - Carol i Doug i bliźnaiczki :D NAjgorsze jest, że nie będę mogła obejrzeć i muszę zdać sie przy nagrywaniu na moją rodzicielkę (czyli mogą się wydarzyć różne cuda z video;). A podobno jutro ma być coś ważnego w związku z Carterem... Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: SPOILER!!!!!!! 10.01.05, 20:43 a ja uwielbiam pana Wyle[tzn sie Cartera:)]i cale szczescie ze on byl do konca w serialu[tak slyszalam-blagam nie mowcie ze nie:))))) a tak w ogole w ktorym roku sie skonczyl ER? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: SPOILER!!!!!!! IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:29 Teraz mają kręcić 12 serię, właśnie bez.... no wiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
grodek7 Re: SPOILER!!!!!!! 10.01.05, 22:34 ER się nie skończył.W Stanach trwa w tej chwili 11 sezon i Carter cały czas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: SPOILER!!!!!!! 10.01.05, 23:04 no nie zartuj:)naprawde Noah dalej jest w tym serialu?i dalej go kreca? Awwwwwwwwww!!!!!!!!!!!kocham Was!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniauchalaziska Luka Kovac !!!!!!!!!! 12.01.05, 20:26 Co się stanie z Luką ??? Tylko nie mówcie że odchodzi z serialu;(;(;(;(;(;(;(;( On jest świetny w nim i fajną parę by tworzyli z Carol....Ross do niej nie pasuje:( Piszcie to dla mnie ważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek7 Re: Luka Kovac !!!!!!!!!! 12.01.05, 20:32 Luka jest cały czas w serialu(w Stanach jest 11 sezon).Natomiast co do jego związku z Carol to oglądaj jutrzejszy odcinek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuchalaziska Re: Luka Kovac !!!!!!!!!! IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 13.01.05, 19:23 No to mnie pocieszyliście że Luka dalej gra i będzie grał :):):)Dziękuję:*:*:* A dzisiejszy odcinek był bardzo smutny....Carol zostawiła Lukę, Corday powiedziała przykre słowa Malucciemu, Green zabrał swoją córkę w miejsce które lubił jego ojciec.....:( Aha mam dwa pytanka....Kto wie ile sezonów ER będzie puszczał tvn?? (mam nadzieję że wszystkie:)) i czy Carol zostawiła serial.....no i Lukę;)??? Ps. Jest ktoś fanem Gorana Visnjica?? (Luka Kovac) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Luka Kovac !!!!!!!!!! 13.01.05, 20:22 Wydaje misię, że dzisiejszy odcinek był już ostatnim, w którym oglądaliśmy Carol. Zupełnej pewności nie mam, ale prawie... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Luka Kovac !!!!!!!!!! 13.01.05, 21:34 tak,to byl ostatni odcinek z carol =( ale przynajmniej clooney na chwilke sie pojawil =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona milka Re: Luka Kovac !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:51 Goran/ Luka jest suuper ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Luka Kovac !!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.01.05, 20:34 mailuje sobie z kolesiem ze Stanow[tez ER fan]i z tego co wiem to Luka jest dalej.ale i tak najwazniejszy jest John!!!tylko on biedaczek do kobiet nie mial szczescia-kiepskie laski mu dawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:33 JUŻ JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO :))))))))))) Jeju:) A mógłby mi ktoś powiedzieć, co było dzisiaj na samym poczatku ER, bo włączyłam tv w momencie jak Weaver ochrzaniała Carol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.01.05, 20:59 Pozdrawiam wszystkich fanów ER. Błagam, czy mógłby ktoś opisać mi dzisiejszy odcinek, bo nie zdążyłam wrócić na czas. Ratujcie!!! Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 12.01.05, 21:05 members.lycos.co.uk/agradoer/forum/viewforum.php?f=1&sid=d165ebb3a299105b5d5ae65e5b2995cc mam nadzieje,ze link sie wkleil =) Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 12.01.05, 21:06 portugeze_girl napisała: > members.lycos.co.uk/agradoer/forum/viewforum.php?f=1&sid=d165ebb3a299105b5d5ae65e5b2995cc > > mam nadzieje,ze link sie wkleil =) > kurcze,jednak nie wkleil sie dokladnie.ale dzisiejszy odcinek to "Loose ends". Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 13.01.05, 15:56 Ależ się spłakałam dzisiaj :((( i stary dobry George, tylko czemu tak krótko ?? A jak dr Green umrze to chyba się zaryczę na amen, nie wiem czy ten serial nie zmusi mnie do jakiejś wizyty u psychologa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 13.01.05, 16:11 uwielbiam ten odcinek. fajne sa przejscia na poczatku (jeszcze przed czolowka). no i oczywiscie clooney =D nie podobalo mi sie tylko,jak corday krzyczala na malucciego =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuchalaziska Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 13.01.05, 20:40 Kocham ten serial i nie wyobrażam sobie żeby przestali go kręcić czy emitować:(: (:(:( Tylko nie chce też tego żeby najlepsi aktorzy i Ci którzy grają już jakiś czas w nim po kolei odchodzili :(:(:(:( Serial jest naprawde świetny i uwielbiam go :) Nasze Na dobre i na złe....heh może sie schować, to porażka totalna :/ Ps. W dalszym ciągu poszukuje fanów Gorana :) (Luka Kovac) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 13.01.05, 21:23 pomimo tego ze jestem zdeklarowana mrs Wyle vel Carter:))))musze przyznac ze Luka wyglada bardzo fajnie.zwlaszcza te jego oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuchalaziska Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 14.01.05, 18:49 Dzisiejszy odcinek był świetny.....zresztą jak wszystkie:) No i koniec oczywiście wzruszający i smutny.....:(:(:( Luka sam i smutny stojący na peronie i Carter lecący z Bentonem w samolocie na odwyk....ah takie scenki mnie wzruszają.... Carolina22 cieszę się że Luka też Ci sie w miarę podoba:) Tak masz racje te jego oczy i spojrzenie.....ahhhh....no i wogóle jest super. Jak dla mnie najprzystojnieszy aktor o ile nie człowiek na ziemi:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 19:15 Gość portalu: aniuchalaziska napisał(a): Carter lecący z Bentonem w samolocie na odwyk... Błagam, bo mam telewizor w domu od wczoraj, a dziś siedziałam w pracy - co z Carterem??? Bo to jest przystojniak nr 1 w tym serialu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Pytanie- ważne!!! 14.01.05, 19:25 Czy ktoś może mi napisać, jak zginął Green? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grodek7 Re: Pytanie- ważne!!! IP: *.aster.pl 14.01.05, 19:28 Miał guza mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 19:30 Ech, mnie też Benton z Carterem w samolocie (i pod szpitalem) wzruszyli... Po raz kolejny wzbiera we mnie coraz większa sympatia do Petera Bentona :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 19:32 Ja tez ponawiam pytanie - dlaczego Benton z Carterem w samolocie? Po co, dokąd i dlaczego? Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 20:00 inka28 napisała: > Ja tez ponawiam pytanie - dlaczego Benton z Carterem w samolocie? Po co, dokąd > i dlaczego? Proszę... Carter leci do Atlanty na odwyk,a Benton leci z nim,bo tylko jemu udalo sie namówic Johna na ten odwyk. Troche dziwnie napisalam,ale mam nadzieje,ze sie połapiesz =) W poniedziałek już 7 seria i Carter wróci =) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 20:12 No dzięki wielkie:))) Pokapowałam wszystko. Już się nie mogę poniedziałku doczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.01.05, 21:35 Jest rzeczywiście fajowy, ale jak jest ponury. Jak się uśmiecha, to trochę gorzej, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 23:10 Przyłaczam się do ochów i achów. ER to jedyny serial, jaki oglądam. Mimo męskiego nicka jestem kobietą i mam słabość do Bentona, uwielbiam jego spojrzenie spode łba i wiecznie naburmuszoną minę. Świetny facet, z wierzchu "chropowaty", w środku serce ze złota... Zresztą wszytkich lubię, nawet Romano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 To prawda, że Carter... 14.01.05, 23:22 a raczej Noah Wyle pożegnał się z ER w 10 serii?(łzy rozpaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: To prawda, że Carter... 15.01.05, 00:08 w 11 jeszcze gral ale powiedzial ze to na max jego ostatnia seria. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 14.01.05, 23:15 wiesz pomimo ze nie jest on[Luka]do konca w moim typie to musze przyznac ze ma nietuzinkowa urode-wlasnie te jego oczy sa niepowtarzalne.moze bluznie:))ale wole go od Rossa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuchalaziska Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 15.01.05, 21:18 Carolina22 dzięki :) Przynajmniej Ty sie ze mną zgadzasz że jest świetnym facetem:) Heh...nie mogę wyjść z podziwu dla jego urody:) A tak poza tym to mam dwa pytanka. Czy ktoś wie co mniej więcej będzie w ER w poniedziałek??? I czy ktoś wie którzy z aktorów grających obecnie w Polsce w "Ostrym dyżurze" dalej są w nim USA ?? Pozdrowionka dla fanów najlepszego serialu na świecie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 15.01.05, 23:55 hej!powiedz cos milego na temat my some Carter:))))pleaseee:)))))) co do pytania nr 2 graja:Luka:)),Weaver,Lewis,Abby ,Carter[so far:(].i to chyba wszystko jesli chodzi o to co w polsce jest teraz.Mekhi Phifera jeszcze nie ma,am I wrong?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulenka podpowiedzcie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:02 Jak się nazywa ( w serialu oczywiście) ruda lekarka. Z nic nie mogę sobie przypomnieć. A szczerze pisząc nie chce mi się szukać.... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: podpowiedzcie mi 16.01.05, 08:57 Ta z kręconymi włosami, Angielka? Elizabeth, ale nazwiska nie pomnę:( Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: podpowiedzcie mi 16.01.05, 11:03 Elisabeth Corday aka Alex Kingston Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulenka Re: podpowiedzcie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:42 Dzięki właśnie o nią mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuchalaziska PETYCJA!!!!! IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 16.01.05, 19:23 Kochani fani "Ostrego dyżuru"!!! Jeśli chcecie oglądać dalsze sezony ER to wejdzcie na www.petycje.pl/456 i podpiszcie się pod petycją !!! PROSZE!!! I jeśli możecie to w miare szybko !!!! Luka Kovac.....ten facet jest boski:) a Carter....słodki, szczególnie w tych krótkich włosach, ale nie w moim typie.... Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 16.01.05, 20:09 o tak-wejde i tak podpisze chociaz mnie juz tu nie bedzie.wyjezdzam:( a co do Cartera-tak,jego typ trzeba lubic,to taki "all American boy". a zeby bylo smieszniej to Luka jest rok mlodszy od Cartera-a wyglada powazniej. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: PETYCJA!!!!! 16.01.05, 20:42 Żartujesz?? Mój kochany Carter starszy od Luki? :O Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 16.01.05, 21:52 ano niestety.Noah ma 34 lata a Luka 33. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: PETYCJA!!!!! 17.01.05, 15:52 Najważniejsze, że gra w tej serii:) Pytanie - kto jest ojcem dziecka tej lekarki z dzisiejszego odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: PETYCJA!!!!! 17.01.05, 19:37 nie jest to powiedziane wprost (jak na razie),ale ojcem najprawdopodobniej jest pielegniarz z oiom'u. byl kiedys na ostrym dyzuze,gdy zaslabl. taki wysoki, dobrze zbudowany murzyn (przepraszam,nie wiedzialam jak napisac). ktos o nim powiedzial "supernurse". Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 17.01.05, 21:49 a wiecie ze Luka wystapil w teledysku Madonny:)?tylko jakies kilka lat wczesniej-haha kto zgadnie w jakim:) swoja droga oni tam wszyscy starszawi w tym ER:)jedna z najmlodszych byla Lucy [znaczy Kellie Martin]-30latka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona milka Re: PETYCJA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:42 Madonna- Power of Goodbye czasami sobie ten videoklip oglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Ostry Dyżur IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 21:47 Jestem fanką, odkąd serial pojawił się na TVNie, chociaż od października moja oglądalność wyraźnie spadła (zajęcia na uczelni). Pamiętam czas, kiedy Dyżur leciał w czwartkowe wieczory na Polsacie - chodziłam wtedy do 8 kl. podstawówki i pochłonięta nauką (zawsze geografii na pt.) nie miałam czasu na "takie bzdury". Wiecie może dlaczego Benton odejdzie z serialu? I czy Carol będzie w końcu z Rossem? I jeszcze jedno pyt. - pamiętacie dr. Louis (chyba tak się pisze), wcześniejszą miłość Greena - przyjedzie na pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Ostry Dyżur IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 21:48 pogrzeb oczywiście samego Greena. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 18.01.05, 23:17 aww!you got it right!jak sie dowiedzialam to dopiero go skojarzylam...no,niezle Luka...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re:ER gang 18.01.05, 23:47 carter:ok,guys this party's over lucy:was the music too loud? carter:no,the furniture was too on fire:)))))))))))))))))))))))))) )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: PETYCJA!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 19.01.05, 00:50 portugeze_girl napisała: murzyn (przepraszam,nie wiedzialam jak napisac) nie widze żadnych błędów ortograficznych więc jest OK, choć może powinno być Murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: PETYCJA!!!!! IP: *.merck.pl / 212.244.157.* 19.01.05, 10:18 Raczej Afroamerykanin, chyba o to chodziło mrs. Figo(Portugeze_girl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PETYCJA!!!!! IP: 80.51.228.* 19.01.05, 21:26 Ale przecież Green nie umarł..Zoperowali mu tego raka mózgu, nie? jaki to był teledysk madony gdzie wystepował Kovac. Tytuł mi nic nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 19.01.05, 22:12 Green umarl na 100%.guz byl inoperable.tzn nie wiem dokladnie jak to bylo-czy go operowali a potem odrosl czy jakos. co do Luki-jak ci wytlumaczyc?zaspiewac:)?poszuka j gdzies na video albo dvd. to juz z 6 lat bedzie temu bo to bylo z Ray Of Light chyba.[tzn z albumu tego] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: PETYCJA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:38 Guz w tej serii jest jak najbardziej operacyjny, a Greene zniknie w 2002 r. - teraz są odcinki z sezonu 2000/2001 Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 19.01.05, 22:57 ale nie chodzi o to:)tylko ze ktos watpil czy on umrze.no wiec umrze.chodzi o efekt koncowy ze sie wyraze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PETYCJA!!!!! IP: 80.51.228.* 19.01.05, 23:09 Umrze...o cholera...nie wiedziałam. A co z jego córka, co z Elizabet,zdąży za niego wyjść? Co jeszcze wiecie? Co do teledysku z Kovaczem- może pare słów opisu co się w nim dzieje?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Corday zdązy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 03:39 Elizabeth zdąży wyjść za Greena, nawet urodzi mu córkę, z tego co pamiętam z Polsatu. Zamieszka z nimi starsza Greenówna z pierwszego małżeństwa i troche będzie sprawiała kłopotów wychowawczych nowej rodzinie :) Marka zoperowali na guza, nawet przez jakiś czas świecił w serialu ogoloną doszczętnie czaszką. Ale przyszła remisja i Mark umrze :( szkoda.. był od pierwszego odcinka, strasznie sie do niego przywiązałam.. a ta scena z "drapaniem się po kroczu po amorach z elizabeth" (że zacytuję jedną z przedpiszczyń) była doprawdy zniewalająca... :DDDDDDDD Kovacza uwielbiam pasjami i troche mi go szkoda do amorów z tą pielęgniarką-niedoszłą lekarką z położnictwa.. Jakoś jej nie lubię, wolałabym dla Kovacza Carol.. ;) zresztą, chyba ja rzuci w swoim czasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PETYCJA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:12 chodzi o efekt koncowy ze sie wyraze. no po prostu piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PETYCJA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:14 a nawiasem mówiąc, ktos pamięta greena z przystanku alaska? (znaczy się aktora co w er się w greena wcielił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Dwuuuseteczka, hep ... 19.01.05, 23:50 Jako założycielka onego wątku z dumą ogłaszam dwusetny rozdział za otwarty ! brzdęk, brzdęk (kieliszki), hep... (po kieliszku...) A swoją drogą czy nie uważacie, że Green drapiący się po kroczu po amorach z Lizzy to był widok zabójczy ? :DDD Usmiałam się jak norka, i muszę przyznać, że on jest kompletnie dla mnie aseksualny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: PETYCJA!!!!! 20.01.05, 00:06 I know,I know:)))))wiem ze sie glupio wyrazilam;)ale i tak dr Mark ended up six feet under. dla mnie tez jest kompletnie aseksualny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana efekt końcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:17 właśnie wyrażenie bardzo mi sie podoba, jest niemal metafizyczne:) w końcu śmierc JEST efektem końcowym, poniekąd;) a pod aseksualnością się podpisuję, green wzbudza raczej uczucia macierzyńskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: efekt końcowy IP: 80.51.228.* 20.01.05, 09:57 Odkąd dowiedziałam się, że Green umrze (czyli od wczoraj) nie moge się pozbierać. A dzis beda pewnie z Elizabeth rozmawiac o przyszłości...kogo grał Green w Przystanku Alaska? Pamiętam kogo grał jego ojciec - właściciela baru, który miał taką ładną, młodziutką dziewczynę. A propos Luki ( raz jeszcze prosze o przypomnienie mi w jakim teledysku Madonny występował, kogo grał, o czym był teledysk) Rewanżuje się informacja że pamiętam Kovacza z filmu o czarownicach. Z Sandra Bullock i Nicol Kidman. To ten typ w którym bujała sie Kidman, i którego zabiły w swoim domku, a potem je straszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: efekt końcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:28 no faktycznie, był czarnym charakterem. to było o czym marzą czarownicze czy jakoś tak? a green w przystanku alaska miał swój prywatny, ogromny namiot tlenowy, jadł roślinki i miał chyba uczulenie na wszystko co tylko może uczulać. no i miał chyba romans z maggie... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: efekt końcowy 20.01.05, 11:24 Ano pamiętam Greena w Przystanku! Podziwiam ana Twoja pamięć:) Dziś nie obejrzę ER, zajęcia mam:( ale pamietajcie jak będą jakieś "smaczki" (typu Green się drapie;)), opowiecie mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 17:55 wychodzi na to ze Luka zagral w lepszych filmach niz Carter-tzn szczerze ja Cartera nie kojarze z niczego innego niz ER.a Luke juz tak:) co do clipu-"The Power Of Goodbay".o ile kojarze w takiej dziwnej konwencji,jakiejs zielonej[nie smiejcie sie].gra chyba kolesia w ktorym Madonna sie zakochala czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: efekt końcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:12 no dobra, a pamiętacie taki odcinek przyjaciół, jak monika i rachel (?) poznaja dwóch super-przystojnych lekarzy, czyli, uwaga.... cartera i douga (nie wiem jak się pisze i czy nie pomyliłam serialowego nazwiska, chodzi o clooney'a george'a). a co do cartera: us.imdb.com/name/nm0001864/ Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 18:35 ej misiu gumowy:))ja mam stronki z Johnem jako startowe-takze jego filmography znam by heart:)) wiem ze gral w paru filmikach ale to raczej nie jest mainstream i obawiam sie ze juz nie bedzie[poor baby:)]. John byl tez w Sesamy Street jakby co. a ten odcinek kojarze,tak byl z Dougiem Rossem aka Clooney'em. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 18:37 wyrazilam sie nieprecyzyjnie:)nie tyle nie kojarze ile po prostu John=ER.i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: efekt końcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:51 John=ER Noah=Biały oleander np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: efekt końcowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.05, 19:53 kolejna fanka dołącza. Czy możecie mi opisać odcinki z wtorku, środy i czwartku, bo się przeprowadzami i narazie nie mam podłączonego telewizora. Bardzo lubię ten serial. Zaczęłam oglądać dopiero na TVN- ie, ale się wciągnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Sara - skrócik w miarę możliwości :))) 21.01.05, 22:20 A więc to było tak, bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana... tfu, tfu, za duzo godzin spędzonych z dzieckiem :))) Nie pamiętam już wszystkiego, ale Kovac udał się na randkę z Abbey (jeśli tak się owo imię pisze), tam napadł ich zbir w celach rabunkowych, Kovac stracił kontrolę i zbira zatłukł. W efekcie pałetał się przez nastepny odcinek po mieście miotany wyrzutami sumienia, ale i tak wylądował z rzeczoną Abbey w łożu... Co ma wisieć nie utonie.. Dr Benton postawił się jak pamiętamy Romano i ów go wylał na zbity pysk. Benton nazwał Romano wypierdkiem czy czymś w tym guście i udał się szukać roboty gdzie indziej, ale tam go nie chcieli bo mu Romano narobił koło pióra. Wrócił więc skruszony na łono Romano, po drodze nasłuchał się od swej przyjaciółki, ale to nieistotne. Poza tym Lizzy z drapaczem krocza wiją miłosne gniazdko. Carter przeżył kolejną traumę bo jakaś nastoletnia gnida zastrzeliła mu pacjentkę na stole. Weaver chodzi i macha kikutem. Ten durny blondas podrzuca wszystkim swoich pacjentów. Chinka (nie pamiętam jej imienia) ukrywa wielki brzuchal przed rodzicami. No i jak zwykle morze krwi, rany kłute i szarpane, postrzałowe, choroby weneryczne, choroby genetyczne, starcy i kombatanci, krew, pot i łzy i te chore dzieci, które mnie do spazmów doprowadzają przy karmieniu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 20:28 geez...ok,let's play Noah=ER MAINLY MOSTLY CHIEFLY:)))) white oleander?-gimme a break.to nie byla za duza rola...zreszta film raczej niszowy. tak samo z Enough np. wyluzuj Janek:) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 20:53 calego nie widzialam,nie pomne:)ale Luka poszedl na randke z Abby i napadl ich jakis koles.Luka go pobil tak ze facet sie przejechal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: efekt końcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:37 Strasznie nadpobudliwa jesteś carolina- może jakieś wzorce czerpiesz z ulubieńca? Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 21:52 uwielbiam te argumenty-do wyboru: nadpobudliwa nerwowa zakompleksiona niewyzyta ect w zaleznosci od topicu. jestes rozkoszna naprawde.ale przyznaj ze po prostu do wyboru nic nie zrozumialas wscieklas sie ze mam racje tak by the way niepotrzebnie tu macisz.to jeden z nielicznych watkow gdzie o dziwo nikt sie nie opluwa ani nie wbija szpil.takze przynajmniej jesli chodzi o mnie to racz sie sama uspokoic. a przechodzac do tematu-nie,w zadnym stopniu nie jestem nadpobudliwa.mysle ze geneza tego slowa nie jest ci do konca znana. a co do Johna-nie przesadzaj zlotko.moim ulubiencem jestem ja sama:) z Carterem laczy mnie to ze sama studiowalam medycyne[przez rok tylko niestety] wlasnie w Stanach aczkolwiek nie w Chicago. zreszta,co ja sie tlumacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: efekt końcowy IP: 80.51.228.* 20.01.05, 22:32 Carolina, a może wiesz czy Carter jest gejem? Tak słyszałam. A ponadto podoba mi się - a ja mam takiego pecha ze zawsze podobają mi sie geje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: efekt końcowy 20.01.05, 22:45 nie no z tego co wiem to nie.ma zone[nasty:))))]i syna[wiem ,co to za dowod;)].ale nie sadze z wielu powodow.to sie wyczuwa,widzi. nigdy bym o nim w ten sposob nie pomyslala a zazwyczaj mam jakas intuicje:) jeju a gdzies to slyszala?ja to nawet raz slyszalam ze Pitt jest pedalem.LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: efekt końcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:26 Ja też uwielbiam, dlatego stosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuckas Re: efekt końcowy IP: *.crowley.pl 21.01.05, 17:10 A czy ktoś z was pamięta, o jakim numerze i której serii był odcinek ER wyemitowany na Polsacie ??? I czy wiadomo już o ewentualnej kontynuacji w TVN ??? Czekam na wieści ! Odpowiedz Link Zgłoś
nezzi Re: efekt końcowy 21.01.05, 17:35 W której serii Weaver będzie z tą ładną blondynką psychiatrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: efekt końcowy IP: *.lj.pl / *.lj.pl 21.01.05, 17:54 kerry weaver + kim legaspi to seria 7, ale nie cała (tzn. nie od początku) za to 8 seria to już kerry weaver + sandy lopez :) Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: efekt końcowy 21.01.05, 20:39 Gość portalu: zuckas napisał(a): > A czy ktoś z was pamięta, o jakim numerze i której serii był odcinek ER > wyemitowany na Polsacie ??? odcinek 171, seria 8. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: efekt końcowy - sara - skrócik 21.01.05, 22:22 Napisałam skrócik, ale jest wyżej :))) (pod postem sary.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l79 Re: efekt końcowy IP: *.crowley.pl 24.01.05, 16:47 nie martw sie, Twoj ulubieniac jeszcze pozyje i splodzi potomka... Green w Przystanku gral hiperalergika zyjacego w gigantycznym namiocie - Maggie sie z nim przyjaznila Odpowiedz Link Zgłoś
nezzi Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 24.01.05, 15:50 smutny odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.vline.pl 24.01.05, 15:54 Smutny to mało powiedziane.. Poryczałam się ( pomimo, ze widziałam już ten odcinek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.int.pl 25.01.05, 22:31 Co dziś było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 23:22 Benton sie z Cleo poklocil,mieli isc na Thanksgiving razem. mamuska Abby nie pojechala na Floryde tylko siedzi jej na karku dalej Corday zrobilo sie slabo w trakcie operacji,Chen zrobila jej test i dowiedziala sie ze jest w ciazy Mark zle sie poczul-okazalo sie ze ma guza i musi sie poddac operacji ale Liz tego nie powiedzial[ona jemu o ciazy tak] byl wybuch na ER i pozar maly,Abby ucierpiala troche[zlamane zebro],Carter ja uratowal. wiecej nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 23:15 co dziś było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.05, 16:01 bialamamba dziękuję za streszczenie odcinka. To prawda, że Kerry Weaver jest lesbijką? Myślałam, że jest hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
mashyna Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 30.01.05, 22:41 Czytajac Twoje posty bialamambo, to tak jakbym czytala siebie:-)))) Kiedy urodzila sie cora (12.01.2004) ja znalazlam sie na macierzynskim i wtedy wlasnie TVN wystartowal z OD. Przez pierwsze dwie serie nie opuscilam ani jednego odcinka, caly dzien byl podporzadkowany temu, aby o 15:00 zasiasc spokojnie przed TV. A jak nie 15:00 to dzieki Bogu byly powtorki na drugi dzien rano. Ryczalam i wylam przy tej historii, kiedy Mark odbieral ciaze i kiedy matka nie przezyla. Wylam przy odcinku kiedy pozwolono matce pozegnac sie z dzieckiem, tak samo jak Ty i Tobie podobne forumowiczki wylam przy kazdej historii o dzieciach i matkach. Nie wiem, ale chyba u matek wraz z urodzeniem dziecka wlacza sie cos takiego jak niezmierzone poklady empatii. Odczuwasz wszystko tak mocno, czujesz ten bol, te rozpacz, te tragedie, przezywasz jak swoje wlasne i caly czas myslisz, zeby Tobie i Twojemu dziecku sie to nie przydazylo. Ale wracajac do serialu, kocham go. Kocham te resustytacje, te morfologie, te tracheoktomie, te dojscia centralne, te defibrylacje... Po wakacjach niestety opuscilam wiele odcinkow, ale ostatnio znow ustawiam sobie dzien pod serial (ma wolny zawod). Szkoda jedynie, ze po pierwsze traktuja go jak pierwsza lepsza telenowele, po drugie nie robia rannych powtorek. Tu rowniez nie jestem w stanie pojac polityki stacji. Uwielbiam Cartera, jest taki slodki. Ross byl tez slodki ale nie dla niego jedynie czekalam caly dzien. Zwracam uwage, ze postacie drugoplanowe w tym serialu tez warte pochwaly. Ja osobiscie przepadam za Malikiem. Romans pielegniarki z tym starszawym policjantem tez byl fajny (tez zakonczony slubem). A na koniec powiem, ze ostatnio to nawet meza wciagnelam;-)))) Pozdraiwam fanki i fanow mashyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelq Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.inter / *.inter-c.pl 01.02.05, 15:47 dzisiejszy odcinek... czy ktos wie jaka to piosenka ktora leciala gdy Weaver jechala do pani psycholog na koncu odcinka?? swoja droga fajna byla ta scena jak Weaver byla taka 'zwoniona' a wszyscy w okol pedzili w swoja strone,(jak ta kobieta zmarla na stole) pzdr dla fanow ER Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 01.02.05, 15:52 Amanda Ghost "Silver Lining" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelq Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.inter / *.inter-c.pl 01.02.05, 17:24 dziki za info :) pozdorwienia Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 01.02.05, 21:58 Mashyna - hi, hi, ja nadal mam dzień podporządkowany ER :))) Siedzę z najnowszą pociechą w domu, na spacerek wychodzimy tak, żeby wrócić tuż przed serialem, wtedy mamusia sieka gorącą herbatkę, maluch zupkę i oglądamy ...:D Mamusia czasem ryczy rzewnymi łzami, szlocha. Mały się przyzwyczaił, że matka po spacerze jakaś niezrównowazona :) Ale brakuje mi Rossa, brakuje mi tej młodej fajnej lekarki co miała dziecko i siostrę narkomankę, brakuje mi Hatheway czy jak to się pisze, będzie mi brakowało Greena, polubiłam nawet specyficzną postać Romano, Carter mi się trochę znudził, lubię i traktuję z wyrozumiałością Weaver, ta kobieta to zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Suzy IP: *.tvp.pl 12.02.05, 10:02 Bialamambo, może otrze Twoje łzy wiadomość, że Suzy - ta lekarka od dziecka i siostry narkomanki (bo dziecko jest córka właśnie siostry) - wróci do serialu i Carter będzie ją podrywał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:58 A może wypowiedział by się jakiś lekarz i kicie i bredniach medycznych jakie wciska ten film gospodyniom domowym (oczywiscie z szacunkiem dla nich) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.242.81.adsl.skynet.be 01.02.05, 22:16 Jestem wielka milosniczka tego serialu. Ogladm i nowe odcinki i powtorki. Milo Was posluchac jak opowiadacie o historycznych dla mnie odcinkach ER. W dobrej belgijskiej telewizji leci teraz 10 seria. Co do bredni medycznych - jak bym chciala fim dokumentalny to bym ogladala Discovery. Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 WAŻNE- pomóżcie. 02.02.05, 15:42 Czy Carter i dziewczyna Kovaca będą razem? Jakie bęą losy ich ewentualnego związku? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: WAŻNE- pomóżcie. 02.02.05, 17:04 ta,beda razem ale tej serii polska tv jeszcze nie pokazywala.bedzie to nawet powazne,otrze sie o malzenstwo ale koniec koncow sie rozstana -tzn jak Carter bedzie w Afryce to jej przysle list w ktorym z nia zerwie ,czy wyjasni czemu nie moga byc razem.carter bedzie wtedy z taka Murzynka,beda mieli dziecko ale... a zreszta nie mowie dalej:))tym seriom to chyba jeszcze daleko do emisji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.05, 16:30 A ja akurat słyszałam, ze ER jest bardzo rzetelny jeśli chodzi o real medyczny, i podobno niektóre odcinki i przypadki omawiane są na zajęciach na Akademii Medycznej. Białamambo - fajna młoda lekarka, co miała siostrę narkomankę i dziecko (tak naprawdę to było dziecko tej siostry) wróci do seriali już niedlugo! Ja też ją b.lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 11.02.05, 18:15 Orajussa, no oczywiście, że to było dziecko tej siostry, ona się tak zajmowała tym dzieckiem, że kompletnie mi się to zatarło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.tvp.pl 12.02.05, 10:05 A po co? to nie jest film instruktażowy dla kandydatów na ratowników medycznych ani dla studentów medycyny. Te wszystkie defibrylacje i tracheotomie są tylko obudową do ludzkich losów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.eu.org 08.02.05, 00:08 Ciekawa stronka dla fanów ER i nie tylko...:) www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=7011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:49 właśnie skończyłam operację kolana. nawet nie zemdlałam ani nic:) chyba pójdę na medycynę (nie ma tam limitu wiekowego, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anutka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:16 Niop, to jest serial moego życia, uwielbiam go absolutnie za wszystko: za Greene'a, który jest dobry i miły, za Lukę Kovacsa, który jest Chorwatem, za Lizy, za akcję zawsze i wszędzie, w każdym momencie wciągającą, za ogromny ładunek ciepła i dobra bez radiomaryjnej, kiepskiej oprawy, za realizm, i za wszystko inne. Pamiętam, jak o 21:40 w czwartki na polszicie był emitowany - czekałam cały dzień a potem cały tydzień tylko na "Ostry..." Zawsze było warto:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: 217.17.46.* 09.02.05, 15:53 a ten link- coś pięknego Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 11.02.05, 15:51 i znow pytanie muzyczne: czy ogladaliscie dzisiejszy odcinek? na koniec byla jakas taka smutna,wolna piosenka,ze slowami "I will take care of you,as long as you want me to" czy ktos mogl by mi podac tytul i wykonawce.z gory dzieki PS czy jest w ogole jakas sciezka dzwiekowa z serialu dostepna na CD? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 11.02.05, 20:38 tam byly dwie piosenki ale zdaje sie ze chodzi ci o "I will take care of you"The Bangles.druga to "good friday"Cowboy Junkies. Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 11.02.05, 22:23 dzieki za informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 12.02.05, 08:02 Mam do Was wielką prośbę! mógłby mi ktoś streścić odcinek środowy, tj. z 09.02? Jak brali ślub... Bo mi się tylko początek nagrał...:( Wzięli ten ślub? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.tvp.pl 12.02.05, 10:15 Wzięli, choc po wielu perypetiach. Mark miał pojechać po córkę na lotnisko - nie dojechała. Pojechał do szpitala, zdaje sie po smoking, i tam utknął: a to mu samochód odholowali, a to kogoś ratował po drodze, a to korki przeokrutne i nie mógł dojechać do kościoła. Słodki jak zawsze Romano, który był jednym z gości na ślubie, wszedł do zakrystii, gdzie prawie nieżywa ze zdenerwowania Elizabeth czekała na pana młodego i poinformował: Lizzy, twój były i twój przyszły własnie ratują komuś życie ;))) (chodziło o Bentona i Marka) Uwielbiam Romano za to jego złosliwe poczucie humoru, ale także za takie gesty jak ten, kiedy przysłał padniętej po wyczerpującej operacji Lizzy pizzę i lody wiśniowe z liścikiem: "brawo mamuśka".... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 13.02.05, 09:43 Dzięki bardzo!!! Ja też uwielbiam Romano, bez niego serial nie miałby tego kolorytu. Jest maksymalnie niepoprawny politycznie, ale cholernie inteligentny i nikomu nie włazi w tyłek, nie zależy mu na sympatii innych. Też bym tak czasem chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ledzeppelin3 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.orasoft.net.pl 15.02.05, 16:21 Może wiecie, czy Chen oddała dziecko do adopcji? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 15.02.05, 17:35 yes,she did:)) musze przyznac ze ludzie na tym watku sa naprawde pozytywnie stuknieci:))co nie spojrzec ER wedruje w gore.fajna rzecz,serio. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 16.02.05, 00:14 we're nuts :))) czyli orzeszkami jesteśmy, na ostro... Ach, jakżesz ja ubolewam nad biedną Chen, która tak zbłądziła. Jak ona mogła swe dziecko oddać obcym ludziom. Czy nie wiem ktoś czy o te dziecię jeszcze nie zawalczy ?? Taką cichą mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 16.02.05, 10:20 A propos Romano , ktorego ubóstwiam (wiecie ze ten aktor grał w miusicalu "Fame"? - rudego aktora-geya:):):) ale mial wtedy bujna czupryne :) najpieniesze sa wlasnie te jego odruchy ludzkie, a juz wogole odpadlam jak ratowal swoijego psa i robil mu w szpitalu dla ludzi operacje, boskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznuruffka Mark Green IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:09 powiedzcie mi,co mark zrobil temu szalencowi w windzie na koniec odcinka? opuscilam ten moment i weszlam na samą koncowkę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Mark Green IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 19:12 nie probowal go ratowac gdy serce zaczelo mu nawalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Mark Green IP: *.attu.pl 15.02.05, 20:28 ja pierdziu, ale dziś był odcinek! Green normalnie na koniec zabił tego psychola! no w każdym razie nie uratował go... i odpalał elektrody na sucho, patrząc mu w oczy... mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Mark Green 16.02.05, 00:11 Ojojoj, ja też zamarłam z łyżeczką zupki w pół drogi do otwartej buzi mego maleństwa.. Toż były dziś emocje, nie podejrzewałam Greena o tak nieetyczną postawę, to po tej operacji chyba mu się coś porobiło. Z drugiej strony jak by tak to przekalkulować na zimno, to chiba miał rację, po co komu kolejny psychol :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coorchac Re: Mark Green IP: *.gazownia.szczecin.pl 16.02.05, 12:16 Tak na dobrą sprawę, z jednej strony nie dziwie mu się, nie wiem czy nie zrobiłabym tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:56 fajna konstrukcja. czy to początek nowej serii dziś był? bo jakiś taki wspominkowy... a konstrukcja na prawdę niezła. i motyw z talk-showem... Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: środowy odcinek 16.02.05, 16:49 tak to poczatek zdaje sie 8 serii[rok 2002 w Stanach]. tak sie zastanawiam czy to byl przytyk do tych wariatow od springera[bo to tez z Chicago]-u niego takie bojki miedzy goscmi to norma:))znaczy sie czy to rezyserowane czy nie to zalosne. szkoda ze juz to wszystko widzialam wlasnie w Stanach-teraz mam repeat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: środowy odcinek IP: *.attu.pl 16.02.05, 22:28 a ja z pytaniem: co to do jasnej cholery jest asystoria? !!! pomozcie, bo umre z ciekawosci. termin pojawia sie niemal w kazdym odcinku, rozumiem, ze to cos z zatrzymaniem akcji serca, ze nie mozna wtedy defibrylowac - ale co to dokladnie oznacza? co to za stan? szukalam w necie i guzik znalazlam... help! :) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: środowy odcinek 16.02.05, 22:40 wlasnie widze, ze w ooglach pisza tylko o asystoLii... i to tylko w dopelniaczu, w mianowniku ni w zab... niech mnie ktos oswieci o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: środowy odcinek 16.02.05, 22:53 dobra, juz wszystko wiem. zle szukalam i tyle (bo chora jestem, o :) ) Asystolia - brak czynności elektrycznej serca w zapisie EKG.Zapis EKG ma postać poziomej linii (tzw. linia izoelektryczna).Podczas asystolii brak jest skurczów komór.Czterosekundowa asystolia powoduje u ludzi zawroty głowy a nawet utratę przytomności.W przypadku , gdy trwa dłużej prowadzi do śmierci pacjenta. tylko czemu jak lektor to mowi to slysze r zamias l? japonczykiem jestem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: środowy odcinek 16.02.05, 23:55 to jest asystole.i to wlasnie slychac.chyba ze lektor pogiety:)) a co ci mowi tachycardia,cbc,cardiac arrest:))ja mam lekarza w rodzinie,ojciec jest lekarzem i pracuje w Stanach-takze mam po dziurki tej terminologii:)) a wiecie ze ER w Polsce tylko 8 seria jeszcze:((tzn.ta ktora sie teraz zaczela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 00:32 dzieki za uswiadomienie! ogladam er od lat ( jeszcze kiedy lecial na polsacie o 21 eh... ) i zawsze bylam przekonana ze to asystoRia!!! a tu takie zaskoczenie - bede sie musiala wsluchiwac i przyzwyczajac od jutra do asystoLii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 01:03 też byłam PEWNA że asystoRia, może lektor też ma takie przekonanie po prostu... co do 8 serii, to słyszałam..., ale może za jakieś pół roku dokupią resztę? swoją drogą, to uwielbiam polskie telewizje (tvn, polsat, tvp - wszystkie mają ten sam zwyczaj) - narobią apetytu na jakis serial, a potem cisza, albo po raz dwudziesty piąty odkurzają pierwsze serie. szału można dostać... pozdrawiam i polecam wszystkim ten link z operacją kolana - mocne przeżycie i trochę fachowych terminów in english można sobie przyswoić;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: środowy odcinek 17.02.05, 10:39 A my to jesteśmy banda wariatów:))) Który serial tak zmusza do myślenia, że aż się w google szuka co to asystolia?:))) (też słyszałam asaystoRia cały czas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: środowy odcinek IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.02.05, 11:55 wiesz to chyba kwestia kasy-wydaje mi sie ze im nowsze serie tym drozsze.a skad te biedaki maja wziac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:19 co by nie powiedziec to pieniadze na pewno nie zwroca im sie przez nadawanie serialu o godz 15 miedzy dwiema telenowelami. co innego gdyby 9 puscili ok 20 ( zamiast np najsl ogniwa) Badz co badz w USA 11 seria ER jest wciaz miedzy 2 a 4 miejscem pod wzgledem najchetniej ogladanych seriali tygodnia i mysle ze w polszy tez jakas ogladalnosc odpowiednio wypromowany moglby wygenerowac... ...asystolia, asystolia... trudno sie przyzwyczaic - czuje sie jakbym seplenila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: środowy odcinek 17.02.05, 14:52 nie wiem jak jest w Polsce z tym "prime timem" ale to fakt ze w Stanach jest w czolowce.z tym ze w marcu nie bedzie[w czwartki na NBC,buuu:(] ale to juz kwestia priorytetow w tv. tez sie dziwie ze puszczaja 0 15.00 i sie dziwia ze nie ma ogladalnosci.ja akurat moge ogladac bo akurat jestem tu na wakacjach:))ale normalnie ludzie sa w pracy czy szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:00 teraz cicho - sza bo się zaczyna, będzie co omawiać za godzinę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:01 czy greene i zona musza byc tak okropnymi rodzcami?! szkoda mi bylo dzieciaczka :( ale za to er lubie :) ze nie jest slodki, ze zabijaja pacjentow przez pomylki... a do milosnikow dra cartera: February 09, 2005 Noah Wyle is in negotiations to return for the 12th season. Also, Goran Visnjic recently renewed his contract (which expired at the end of season 11) for another year and a half. czyli er ma sie dobrze tylko lepiej zebysmy znowu nie musieli czekac 3 lata na kolejna serie w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: środowy odcinek 17.02.05, 16:47 ha:)to o Carterze to wiem dawno:)))napisali mi maila specjalnie kumple:)ale raczej nie bylby juz 1szo planowa postacia-tak by sie pojawial sporadycznie.po prostu mial zrezygnowac ale jako ze caly ER to w zasadzie perypetie cartera jako main character to chlopak[34 lata,chlopak hihi]chce byc blisko w razie zakonczenia serialu.to wiem z talk show w ktorym byl. a do milosnikow Mallucciego-czas sie zegnac:(z tego co pamietam po dzsiejszym odcinku to jego koncowka w ER. btw ale Luka zagadal dzis Abby-nie jestes Miss swiata.LOL.[dokladnie to powiedzial"you're not THAT pretty".troche innaczej to brzmi,nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: środowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:56 o Maluccim to pamietam, ze sie pozegnal ze ma przeciez dziecko na utrzymnaniu/wychowaniu i zeby go nie wywalali :) jutro sobie przypomne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana czwartek - brak asystolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:50 albo przeoczyłam, ale specjalnie się czaiłam żeby, już uświadomiona, posłuchać jak to lektor wymawia;) fajny ten synek bentona. no fakt, że nie przesładzają - to dobrze, ale dzięki temu wiarygodnie to wygląda. rodzinka greenów - ja się nie dziwię, że napięcie jest - oboje lekarze, malutkie dziecko, brak snu i w ogóle. a motyw z 'wyciekiem' mleka nad stołem operacyjnym - super;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: czwartek - brak asystolii 17.02.05, 18:04 No proszę was.., jaka asystolia ?? Przecież on wyraznie mwói ASYSTORIA !!! Jak wół ! A co za cholerstwo ta tachycardia ?? I czy ja dobrze pamiętam, że teraz będzie jakieś nieporozumienie między Chen a Weaver ? O ten przypadek z tym Marsjanem ? Chyba Weaver coś ściemni z tym swoim wyjściem bez pagera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: czwartek - brak asystolii IP: 81.15.254.* 17.02.05, 18:56 Dziewczyny!! Jak ja żałuje, że poszłam już do pracy....Skończył mi sie urlop macieżyński i od kilku tygodni nie ogladam już ER...:-((( A godz. 14.55 to był punkt kulminacyjny mojego i Julii dnia. Z przyzwyczajenia juz wchodze na ten post z nadzieją, że między sobą będziecie opisywać odcinki i się nie mylę!!! Przez mgłę przypominam sobie Greena, który kogos specjalnie nie ratuje, pamiętam to spojrzenie prosto w oczy...Czy to był ten czubek, który prowokował Elizabeth? Proszę, opisujcie dalej odcinki jak teraz...Ku pamięci. EX Mamcia Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: czwartek - brak asystolii 17.02.05, 23:07 to ten czubek, któremu Green wcześniej odebrał syna (miał liczne obrażenia, popękane kości itd) i skierował do pogotowia opiekuńczego czy jak to się tam zwie. no i tatuś zwariował, zaczął strzelać do ludzi, 9 chyba zabił, jechał m.in. zabić żonę Greena (ale taksówkarz który go wiózł się kapnął i zapłacił za to życiem). a dziś było o rozstaniu Abby z Luką, kartera czen wrobiła w niby jednego pacjenta, a skutek był taki, że został do swojej zmiany (kapitalny motyw z zakwaszonymi panienkami :) ), łiwer dała dupy bo zostawiła pejdżer w kiblu, czen też zapodała ciała z maluczczim bo nie wykumali, że koleś ma jakąś chorobę dziedziczną... zginęła była dziewczyna bentona, młody został sam... smutny odcinek, jak zwykle. i za to kocham ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: czwartek - brak asystolii 17.02.05, 19:27 to na pewno asystole.po angielsku tego sie nie da pomylic:)) tachykardia to w skrocie jak serce zaczyna ci walic szybciej niz powinno.duzo szybciej[ponad 100 uderzen na minute].z kawy,alkoholu,chorob serca.przeciwienstwo to bradykardia[to za wolno bije]. Tak Chen po jakiejs tam akcji z Weaver przestanie byc chief resident.za to Carter bedzie. a Mallucci wyleci za migdalenie sie z pielegniarka[tzn.miedzy innymi bo za barzdo go nie lubila Weaver ani Corday zreszta]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: czwartek - brak asystolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:31 ja tam go lubię:) dziś było mi żal chłopaka... tzn. tego co umarł na stole też, no ale same rozumiecie, ehh;) Odpowiedz Link Zgłoś
elve no i wyleciał malutki 18.02.05, 15:51 ale na koniec straszliwie przykopał łiwer. w sumie też go nie lubiłam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: no i wyleciał malutki 18.02.05, 15:54 dobrze powiedział! Teraz czekam kiedy Carter i Abby się pocałują;) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: no i wyleciał malutki 18.02.05, 21:59 no kurczę, to będzie piękne! oboje lubię. a długo będą ze sobą? bo ten Carter to lekkoduch jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: no i wyleciał malutki 18.02.05, 22:16 tzn jeszcze bedzie cos miedzy nim a Susanne ktora wroci do Chicago.nie wiem czy oni[on z Abby] jako para nie beda dopiero gdzies na poczatku 9 serii czyli Tvn teoretycznie wam tego nie pokaze:(( w ogole to nawet bedzie powazne jak na Cartera ale w koncu razem nie beda.Carter bedzie z taka Murzynka a teraz jest w ogole z kim innym[mam na mysli odcinki 2004/2005] tak,lekkoduch taki amoroso:))))ale partnerki mial ,dziwaczne jak dla mnie.same jakies starsze od siebie[Abby np.starsza jest od niego 6 lat] Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: no i wyleciał malutki 18.02.05, 22:25 Dla mnie Carter powinien być sam;) Abby pasuje mu jak pięść do nosa, najlepsza była ta dziewczyna, która zmarła wtedy gdy on dostał też nożem. Ale wiem, zazdrość przeze mnie przemawia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: czwartek - brak asystolii IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.02.05, 22:50 Asystolia???? Mnie też się jest cięzko przyzwyczaić, bo się już się zżyłam z asystorią:) W telewizyjnej piszą, że we wtorek do ER wraca dr Lewis. Fajnie, bo ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: czwartek - brak asystolii 17.02.05, 19:30 i jeszcze-norma czestosci tetna waha sie miedzy 60 a 90 mniej wiecej.wiec tachykardia[czestoskurcz]to jak przekracza 100 a bradykardia jak schodzi ponizej 60. chodzi o ilosc uderzen serca na minute. uf:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-mamcia Re: petycja! IP: 81.15.254.* 18.02.05, 19:13 Jak zginęła ex dziewczyna Bentona??? Co z dzieckiem? Będzie się nim opiekować? Czy Lukka bedzie zazdrosny o Cartera? Czy ktos wie, co bedzie z Elizabet i dzieckiem po smierci Greena? Petycje o kolejne odcinki juz podpisałam. Niech zyje Ostry Dyzur!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: petycja! 18.02.05, 19:34 1 zginela w wypadku samochodowym Luka nie jest juz zazdrosny bo zerwal z Abby:)) Elisabeth jeszcze jakis czas bedzie z dzieckiem po smierci Greena a pozniej wyjedzie do Anglii na stale[tzn to praktycznie w 10 czy 11 serii bo producenci wywalili Kingston z serialu jako ze byla za stara.tzn nieoficjalnie taki powod.] btw Kingston ma 42 lata chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: petycja! 18.02.05, 20:03 Za stara... Rany... Akurat Lizzy bardzo lubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: petycja! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 20:03 a co sie stalo z pacjentem z windy? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: petycja! 23.02.05, 18:06 Ależ mnie ciekawi czy to Lizzy roznosi tą sepsę... A ta małolata, orajusssa, jakbym się odwinęła to by frunęła przez cały salon :))) Nie wiem co ja będę robić o 15-tej jak tvn zakonczy nadawanie ER ? Chyba będziemy z synkiem na znak niemego protestu jeść zupkę w milczeniu. Tzn synek będzie jadł a ja będę milczeć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo Re: petycja! 23.02.05, 19:42 A ja mam lepszy pomysł. Weź maleństwo i powędruj do siedziby TVN i siedź pod gabinetem prezesa od 14.55 do 15.50. Niech maleństwo ciumka w skupieniu swój obiadek, a ty wymownie milcz:) Swoją drogą to byłby niezły pomysł żeby zrobić taki masowy protest w siedzibie TVN. Jak sobie pomyślę, że TVN woli wydawać kase na taki szit typu 'Ciao Darwin' to z tych nerw tachykardii dostaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: petycja! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.02.05, 20:38 Nie mówiąc o asystoLii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: petycja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:58 czyli, co - plotest? tylko dziewczęta, poczekajcie jakieś 10 miesięcy, sobie też maleństwo wykombinuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana plotest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 01:10 nie, teraz nie usne - mam wizję - setki (no, może koło dwudziestu) młodych matek z dziećmi zapackanymi zupką w korytarzach tvn-u. co chwila przemyka pochanke, cebula robi program o zapotrzebowaniu na seriale o sytuacji służby zdrowia, a w niedzielę (?) na żywo i w dodatku pod napięciem marcin wrona;). sekielski w rozmowie z belką pyta czy nie da się wygospodarować funduszy na zakup kolejnej serii er z budżetu państwa, młodkowski w poniedziałek analizuje sytucję i... tak!!! rząd znalazł fundusze! trochę mnie poniosło, ale jakby co, to jestem do Waszej dyspozycji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: plotest IP: *.tvp.pl 24.02.05, 11:41 Ana.. umarłam ze śmiechu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: plotest 24.02.05, 11:46 zaczynam czuć się nieswojo jako bezdzietna ;] długo będę tam sama siedzieć? ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: plotest 24.02.05, 12:12 dziewczyny,spoko bo w poblizu nie ma dr Kovaca nie mowiac o Carterze wiec kto wam w razie czego zrobi resuscitating:))chyba ze podpisalyscie DNR[joke:))] a podobniez tvn ma cos na jesien szykowac z kolejnymi seriami. Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: plotest 24.02.05, 13:05 a jak nie, to pozostaje nam eMule ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.rev.vline.pl 24.02.05, 19:17 dlaczego Green umrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 24.02.05, 22:19 jakiś nowotwór mózgu... szkoda Greene'a, nie wyobrażam sobie w ogóle tego serialu bez niego ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drama Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.246.jawnet.pl 25.02.05, 14:45 Za chwilę znowu ER :D Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 25.02.05, 18:26 heh, dzisiejszy odcinek był niesamowity ;)) i ta akcja Kerry i Gallanta w karetce ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 20:24 od marca zamiast er przystanek alaska wraca Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? 26.02.05, 00:29 Co było w dzisiejszym odcinku - błagam opowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: znowu... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:28 Qrcze, znowu nas zostawią??? Polszit zakończył nadawanie ER dokładnie w tym samym miejscu.. Czy spłynie kiedyś łaska na polskich fanów i ktoś nam wyświetli 9,10 i 11 serię?!?!? >:( Drogi tefałenie, zamiast wyrzucać kasę na jakieś Miriamy, zainwestowałbyś raz w inteligentną rozrywkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? IP: *.geo.uw.edu.pl 28.02.05, 14:30 w trakcie rozłąki (chwilowej - mam nadzieję) z ER w tvn, fani mogą zabawiać się w wirtualny ostry dyżur! ergame.com/about.html szkoda, że do dyzspozycji jest tylko Carter, Susan i Pratt, ale za to można stworzyć własnego doktorka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo A może by tak.... 26.02.05, 00:28 A może by tak w ramach offsetu Amerykanie zapewnili by nowe odcinki 'ostrego dyżuru'. Już zobie to wyobrażam jak Kwaśniewski z Bushem w blaskach fleszów podpisują umowy. Po wszystkim nasz prezydent mowi:'Razem z naszymiamerykańskimi przyjaciółmi podpisliśmy umowę, która gwarantuje nowe odcinki serialu. Ponadto zastrzegliśmy żeby premierowe odcinki emitować w prime time i powtarzać następnego dnia rano i około godziny 15.00'.hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Pożegnanie z Bentonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:08 Drogie fanki czikagoskiej izby przyjęć! w poniedziałek pożegnajcie się dr. Bentonem, bo od wtorku odejdzie do prywatnej kliniki razej z Cleo. No i lada odcinek zniknie na jakiś czas Luka.. pojedzie do Bośni. No i już w przedostatnim odcinku tej serii umrze Greene :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Co było dzisiaj ?? 03.03.05, 22:13 PLS napiszcie co było w dzisiejszym odcinku, bo żeśmy nie zdążyli ze spacerku wrócić :))) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Co było dzisiaj ?? 03.03.05, 22:25 Jing-Mei wraca i ujawnia dowody obarczające winą Kerry za śmierć pacjenta, Lewis kłóci się z Kerry o leczenie pacjenta, który zostanie stracony w niedługim czasie, a poza tym Sandy całuje Weaver przed całym szpitalem ;))) (Chen się śmieje). dokładniejszy opis (po angielsku, co prawda) tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Co było dzisiaj ?? 04.03.05, 00:51 pocałunek ognisty, aż iskry poszły;) btw niezłe połączenie - pani strażak (strażaczka?) z latynoskim temperamentem... Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 07.03.05, 19:49 ach! dziś był dobry odcinek! i zdaje się że cały tydzień będzie ekstra... dużo się będzie działo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 07.03.05, 20:06 a może lepiej na forum bez młOttka? BTW czemu Kerry poszła dzisiaj do domu? czyżby bajgle z serem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 11:49 Chyba tak :)))) Bosh, jak Green umrze to chyba się popłaczę :( BTW, toz to jest forum bez młottka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:07 Rrrany, dziewczyny, czy wy to widzicie??? Mark umiera, a Elizabeth przy nim nie ma :( qrcze, tak mądrze tłumaczyła dziś tej żonie poparzonego amfetaminiarza, żeby mu wybaczyła, bo jej potrzebuje, a sama co?? nie może darowac Markowi, że nie wybierze między nią a Rachel.. Poza tym nowy image Kovacsa - bez grzywki - baaardzo mi sie podoba... :) no i jak przyp@#$%dolił temu sąsiadowi za Abby, to aż mi sie kolana ugieły :) ech, sa jeszcze prawdziwi faceci, chociaż nie pachną końskim potem i cygarami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 16:22 Gość portalu: Allegra napisał(a): > ech, sa jeszcze prawdziwi faceci, chociaż nie pachną końskim potem i > cygarami :))) Muszę cię rozczarować. To TYLKO serial, niestety Pozdrawiam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) IP: *.tvp.pl 17.03.05, 15:24 Nie rozczarowałaś mnie. Wiem o tym. I nie zmienia to ani na jotę wypowiadanych przeze mnie opinii :P Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 21:53 Ej, Elisabeth chyba zdąży otrzeźwieć, mam taką nadzieję :)))A Kovacs to sie zamienia w playboya, w myśl powiedzenia: fura, skóra i komóra, jeszcze brak mu odpowiedniej lampucery u boku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 20:46 bialamamba napisał: > BTW, toz to jest forum bez młottka :))) Tu jest Telewizja bez młottka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334 Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 21:23 ok, to od dziś tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 21:55 Ale wogóle o co chodzi, bo ja nie wiem ?? Zabieramy zabawki do innej piaskownicy ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 08.03.05, 22:55 bialamamba napisał: > Ale wogóle o co chodzi, bo ja nie wiem ?? > Zabieramy zabawki do innej piaskownicy ? :))) Mi to wszystko jedno gdzie jesteśmy. Żyję w myśl zasady - "Gdzie ER tam i ja" :))))))), ale łatwiej byłoby dyskutować na jednym forum. Pozdrawiam kanapka Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 09.03.05, 11:16 Ludzie, są ważniejsze problemy! Green dziś (?) umrze?? Kovac teraz jest fajny, nie taki święty z obrazka:) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 09.03.05, 12:26 niee, dziś jeszcze nie. wg diagnozy ma jeszcze parę miesięcy życia. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 10.03.05, 17:14 ta seria to zdaje sie ostatnia w ktorej wystepuje Green.[umrze w ostatnim chyba,kurcze juz nie pamietam]odcinku 8 serii "the Letter". a za to nie zobaczycie teraz[chyba ze na jesien] zwiazku Abby z Carterem bo oni sie zaczeli rozkrecac jakos na poczatku 9 serii:(( Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ostry Dyżur - są tu jacyś fani ?? :-))))))))) 10.03.05, 17:21 cholera ale jestem glupia-jak napisalam to sie skapnelam ze Mark umrze w "on the beach"oczywiscie.i nie bedzie to ostatni odcinek serii. aha i Mekhi Phifer dojdzie.ale z tego co kojarze to juz niedlugo do konca tej 8- mki niestety-a tyle sie po drodze wydarzylo w innych seriach.az sie wierzyc nie chce jak sobie przypomne ze w Stanach te odcinki lecialy w 2002 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
elve forum ER na gazecie 09.03.05, 13:46 lepiej późno niż wcale :> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27135 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: forum ER na gazecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:05 Jaki dziś był rewelacyjny odcnek - Carter - hmhmhmhm:) Swietny pomysł - wszyscy w jednej sali, na dodatek taka wybuchowa mieszanka. no bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monkeykong Re: forum ER na gazecie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.05, 19:32 Mistrzowski odcinek, miodzio te dialogi i napięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: forum ER na gazecie 10.03.05, 00:10 Odcinek był super :))) Gnałam z małym ze spacerku i zadzwoniłam do Mamy, że ma natychmiast włączyć tv bo zaczyna się ER, i ma mi zrelacjonowac początek. Wpadam zziajana, buty zrzuciłam w biegu, dziecko wyszarpnęłam z wózka i prawie rzuciłam w objęcia babci krzycząc "co było ? co było ?" A moja Matka bezradnie: - cały czas w jakimś pokoju siedzą i nic się nie dzieje... Ktoś kogoś molestował seksualnie, ale ja nie wiem kto kogo... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: forum ER na gazecie 10.03.05, 11:06 U mnie też brak zrozumienia... Mój mężczyzna w programie tv jak jest zdjęcie z ER to zawsze domaluje Grennowi a to hitlerowski wąsik, a to Bentonowi uszy jak słoń... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: forum ER na gazecie 10.03.05, 17:36 Hi, hi, zazdrosny :))) Bosh, jak się dziś zryczałam... ALe4 z drugiej strony cieszę się, że Lizzy wzięła się w końcu do kupy i zachowuje jak należy. Jak Mark umrze to chyba dostanę spazmów, chociaż może to się odbije na jakości spozycia zupek u mojego dziecka, bo ostatnio spozywamy zupkę średnio przez 1,5 godziny... Ciekawe dlaczego, ha, chyba matka się za często zawiesza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anechka Re: forum ER na gazecie 10.03.05, 18:48 Ja już się zaczynam zaopatrywać w chusteczki - chyba kupię cały wagon...Bo już dzisiaj było ze mną kiepsko...A jak Wam sie podobała rozmowa Lizzy z Romano?Bo ja na tej scenie też się poryczałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
amy4 Re: forum ER na gazecie 10.03.05, 19:22 a co dzisiaj było? mark w koncu powiedzial lizzy ze ma nawrot raka? no bo czekalam na ten odcinek i jak przepasowalam to :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: forum ER na gazecie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.05, 22:15 Dziś po dość długiej przerwie mogłam znów obejrzeć ER w TV. Odcienk b. smutny, mimo szczęśliwego powrotu Lizzy do domu. Jestem pewna, że nie chcę obejrzeć odcinka, w którym Mark umrze.... Buuu Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: forum ER na gazecie 11.03.05, 15:44 No nie, ja już na dzisiejszym się poryczałam...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: forum ER na gazecie 11.03.05, 16:03 Ten odcinek był jak pożegnanie prawie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
mala-muu Re: forum ER na gazecie 11.03.05, 22:49 Najbardziej mi się podobała (wstrząsająca!)scena, jak Green mówi do hipohondrycznej staruszki z wrastającym pazurem: a ja mam raka mózgu. Wygrałem. Ale ją przymknęło. Bardzo smutne te odcinki ostatnie... Zwłaszcza scena, kiedy Corday wraca do domu, obejmuje Marka, a on ją trzyma za rękę i nie puszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: forum ER na gazecie 12.03.05, 12:56 To prawda, bardzo to było przygnębiające... Ale ta pierwsza zona Marka to kretynka, matko, skąd on ją wytrzasnął ?? Nawet nie potrafiła z nim porozmawiać tylko uciekła. No i uważam, że Mark trochę późno skonstatował, iż praca to nie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: forum ER na gazecie 12.03.05, 13:26 bialamamba napisał: > Ale ta pierwsza zona Marka to kretynka, matko, skąd on ją wytrzasnął ?? > Nawet nie potrafiła z nim porozmawiać tylko uciekła. A ja nie uważam, aby była kretynką. Dla wszystkich jest to trudna sytuacja i każdy reaguje inaczej. Z resztą nie dziwie się jej, że nie chciała rozmawiać o testamencie i polisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: forum ER na gazecie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.05, 22:50 18.03 - ostateczny koniec serii. chlip chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: forum ER na gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:13 proszeee niech mi ktos stresci dzisiejszy odcinek, cholerna baba od historii zatrzymała mnie na klasówce, bede bardzo wdzieczna :D Odpowiedz Link Zgłoś