mala-muu 24.02.05, 18:14 1)Dlaczego córka zamieszkala z Greenem i jego żoną? Wcześniej z mamusią była. 2)Czy Green umiera w tej serii, która teraz leci na TVN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 18:32 1) Bo jej się u matki przestało podobać, ponadto ponoć tęskniła za ojcem. 2) Nie wiem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: ER - Green pytanka IP: *.chello.pl 24.02.05, 18:33 1. uciekla od matki bo miala z nia problemy i udajac slodkiego aniolka wcisnela sie ojcu do domu. 2. nie Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 18:34 1. Córka uciekła od matki i chwilowo zamieszkała z Ojcem. 2. Niestety tak, umrą nam Greena już pod koniec tej serii :o( Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 18:39 Ad. 2 Umrą go w 21 odcinku ósmej serii ("On the beach") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: ER - Green pytanka IP: *.rev.vline.pl 24.02.05, 19:10 UMRZE?? Jak to? DLACZEGO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 19:24 No cóż. Po operacji guza mózgu miał szansę na przeżycie roku - dwóch... Dano mu sezon i pół, czyli pótora roku, o ile się nie mylę... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
joann1 Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 21:58 Oj chyba w tej serii Green nie umrze jak pamiętam z polszmatu to zakonczyła się ratowaniem tego małego dziecka Greena. Starsza córka sie nim opiekowała a w plecaczku miała jakieś tabletki amfe czy coś w podobie i maluch zjadł je.Był w śpiączce. Takie zakonczenie bylo w polsacie może tvn da pare dalszych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 22:13 ... jeśli pamiętam (a mogę nie) to emisja w Polsacie skończyła się na odcinku "Seven sinners", czyli czternastym. Pamiętam tylko, jak bardzo byłam rozżalona i zła, że robią taką przykrą niespodziankę :o( pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: ER - Green pytanka 24.02.05, 22:23 Greene umrze w tej serii, w The Letter lekarze dostaną list od niego i Elizabeth... list Greene'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: ER - Green pytanka IP: *.chello.pl 25.02.05, 09:41 aaaaaaa a ja bylam pewna ze w tej serii nie umrze bo w naiwnosci swej sadzilam, ze wtedy polsta puscil serie do konca.... Odpowiedz Link Zgłoś