dzika_rzeka 25.02.05, 13:18 No sorry! Kto wymyślił tą kretyńską nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hairspray.queen Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 13:20 i ten wątek również nie dotyczy seriali ;) BTW nazwa - skandal -_-' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syzek Re: Nasze telenowele??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:20 A co za idioci je ogladaja? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 13:21 Syzek - Twój wpis nie jest o telenowelach tylko o idiotach - proszę go przenieść na forum Frustraci. Tam odnajdź użytkownika "Ottek" i se z nim pogadaj do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 13:23 Nie gorsi od idiotów wypisujących bzdury na forach które kompletnie im nie leżą Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 ja? 25.02.05, 13:31 rany boskie, wszystko przeze mnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=21008859 Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: ja? 25.02.05, 13:41 Lipa55 - no i to jest całkowite podsumowanie inteligencji adminów. Rzuci człowiek jakiś żart, a oni od razu łapią i co gorsza wcielają w życie. Ech, powoli przestaje mnie to nawet bawić... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja? 25.02.05, 13:48 Lipa, to raczej ja sie dalam Ottkowi we znaki..... od rana mu zalazlam za skore, tyle roboty mu namnozylam.... piatek a musial zasuwac jak w poniedzialek.... sama siebie bym znienawidzila..... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 lipa przeprasza 25.02.05, 14:19 juz nigdy nic nie napiszę I'm sorry, so sorry..... nie napisze nawet Trojanowska rulez, bo za chwile pojawi się takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: lipa przeprasza 25.02.05, 14:20 lepiej zalozyliby karcer dla niepokornych, pewnie bysmy obie tam kiblowaly....nie martw sie Lipa, jestem z Toba:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: lipa przeprasza 25.02.05, 14:32 ale karcer z magnetowidem i zestawem Klanu od 1 odcinka czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: lipa przeprasza 25.02.05, 14:35 z Klanem i MjM, tylko Ottek by nam od czasu do czasu wylaczal dzwiek;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek ZNOWU???????????? 25.02.05, 14:40 znowu mamy seriale????? bosze, ale tam dzisiaj ciezko pracuja.... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: ZNOWU???????????? 25.02.05, 14:45 rany, ja tez mam omamy rany, ja tez mam omamy rany, ja tez mam omamy rany, ja tez mam omamy i rymuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 13:33 Głupia nazwa. Seriale były lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 13:50 seriale sie nie podobaly? no to macie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:00 Kubi, tobie sie chyba cos poplatalo, przeciez widac golym okiem, ze my kochamy seriale.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:09 ja golym okiem widze zupelnie inne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryd Re: Nasze telenowele??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:12 Nowa nazwa jest odpowiedzia na dzialalnosc jakichs tajemniczych polmozgow, probujacych twierdzic, ze np. Wiadomosci tez sa serialem. Ani to bylo madre, ani smieszne. Po zmianie nazwy wasze protesty nie maja sensu. Poddajcie sie. Sprawiedliwosc jest po naszej (nietelenowelowej) stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:16 dziekuje Ci bardzo Zgryd, to ja jestem wg Ciebie tajemniczy polmozg.... dla ulatwienia dodam, ze gdzie indziej sie przyznalam do wyksztalcenia: powtarzam po raz trzeci 3 klase.... gleboka podstawowa... chodzilo mi wylacznie o to, zeby wykpic durny podzial na forum tv i forum seriale... seriale to juz nie tv? a co? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Nasze telenowele??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:21 wiecie co mnie najbardziej dziwi? to, że wraz z powstaniem osobnego forum okazało się jak wielu osobom przeszkadzały wątki serialwe na forum telewizja. jestem tu od niedawna i fakt, czasem dziesięć wątków o mjm jednego dnia mogło doprowadzić do frustracji, ale z drugiej strony bardziej drażniły mnie wątki typu: co lepsze - fakty czy wiadomości, które zazwyczaj sprowadzały się jedynie do ostrej wymiany zdań fanatyków danej stcji, zupełnie nie konstruktywnej. już lepsze (choć równie niekonstruktywne) wątki serialowe, moim zdaniem. a teraz okazuje się, że ludzie oglądający czasem seriale (do jednego worka włożene WSZYSTKIE seriale emitowane w telewizji) to osobna frakcja!! czyli, albo oglądasz fakty i lubisz werner (ewentualnie wydarzenie i smoktunowicz), albo won z forum telewizja przy aplauzie reszty oglądaczy telewizyjnych... troche mi to przypomina stadionowe animozje - niby wszyscy kochamy piłkę nożną i chodzimy na mecze, ale nie dla wszystkim jest na stadionie miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryd Re: Nasze telenowele??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:42 Teraz wszystkie normalne seriale beda na forum tv, a na "waszych telenowelach" tylko to co lubicie najbardziej. Watki telenowelowe byly na forum tv nielubiane nie ze wzgledu na tresc, ale na ich liczebnosc. 10 jednego dnia to stanowczo za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:43 co to znaczy: normalne seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:45 drugie pytanie: czy jest jakis limit na tworzenie watkow? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:46 tutaj nie macie zadnych limitow na tworzenie watkow i nikt nie bedzie narzekal Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:47 Kubi, a Ty skad to wszystko wiesz, he? taki ucony jestes cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:49 oczywiscie mam dojsca, wtyczki no i oczywiscie jestem ottkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:46 Nie ma, ale jak jest czegoś za dużo, to znaczy, że można otworzyć nowe podforum. I decyzja jest odgórna albo na wniosek forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:48 michal_82 napisał: > Nie ma, ale jak jest czegoś za dużo, to znaczy, że można otworzyć nowe > podforum. I decyzja jest odgórna albo na wniosek forumowiczów. a ja widzialam na wlasne oczy taki wniosek forumowiczow: Ottek na plottek i co? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Nasze telenowele??????? 25.02.05, 14:50 Nie wiem od jakiego czasu jesteś na forum, ale prośby i błagania były wielokrotne, ale nie skutkowało. Inna sprawa, że niejaka klara wczoraj na ten temat napisała i od razu bez mrugnięcia nagle się pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Nasze telenowele??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:19 widzisz, tego właśnie nie rozumiem - takiej niemal agresji w wypowiedziach niektórych osób (dobrze wam tak, macie czego chcecie, idźcie sobie z tymi waszymi serialami na osbne forum itd.). zgadzam sie, ze czasem za dużo było serialowych wątków na forum tv, ale kurcze, tak samo za dużo jest wątków o wyższości faktów nad wydarzeniami albo 'zobaczcie jak ona wygląda, niech sobie zmieni stylistę'. i można z tym żyć, tak jak można utworzyć osobne forum seriale (choć nie bardzo JA akurat odczuwam taką potrzebę). tylko po co teksty w stylu: głupie seriale, głupi ludzie którzy o tym chcą pisać i to czytać? wyobraźcie sobie, że są osoby, które oglądają i seriale i programy informacyjne i programy przyrodnicze i kulturalne i nawet czasem teatr telewizji czy kocham kino. i myslałam, że po to jest forum telewizja (było). ale widocznie są gorsi (sądząc na podstawie wypowiedzi niektórych osób) i lepsi telewidzowie. telewidzowie prawdziwi i telewidzowie serialowi. ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Nasze telenowele??????? IP: *.softpro2.pl 25.02.05, 14:32 q.., kto to wymyslil??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Nasze telenowele??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:59 OTTEK twierdzi,że seriale są jego!!! ja was uprzedzałem,że chodzi o KINO KACZEGO NIEPOKOJU, to nie słuchaliscie.. no i macie niepokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x powinno byc: nasze opery mydlane. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś