Dodaj do ulubionych

Marta i Norbert w MjM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:39
Bardzo mi się podobała ostatnia scena jak Marta i Norbert się całują. Była
taka wyczekiwana i prawdziwa. Chciałabym żeby się znów zbliżyli i pokochali ,
mimo iż sędzina mnie wkurza tym swoim rozchwianiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: eneduerabe Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.com.pl / *.com.pl 03.03.05, 00:13
      SĘDZIA moja droga SĘDZIA !!!!
      • Gość: 100 Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 01:20
        Wkrótce Ci się znudzi , eneduerabe :)
      • Gość: sfdsdf dlaczego Sędzia ? przecież to kobieta IP: *.cst.tpsa.pl 03.03.05, 08:11
        • lipa55 Re: dlaczego Sędzia ? przecież to kobieta 03.03.05, 08:12
          bo sędzina to żona sędziego
          • Gość: DDD a zona lekarza lub inżyniera jak się nazywa ? IP: *.cst.tpsa.pl 03.03.05, 15:13
            lekarzyna i inzynieryna ?
      • Gość: Ava Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:20
        To zaczerpniete z SŁOWNIKA JĘZYJKA POLSKIEGO
        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=56320 i co wszystkie niedouczone mądrale,
        które wypowiadaja sie na tym forum. Trzeba było słuchać dokładnie w szkole...

• Gość: Ava Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:52
      Widzę, że jestes bardzo kompetentny/a/ w udzielaniu odpowiedzi NA TEMAT!!!
      • frygija Re: Marta i Norbert w MjM 03.03.05, 16:16
        Na temat:

piekna scena! dreszcze przeszly mnie po calym ciele kiedy niesmialo sklaniali
        sie do pocalunku. Marta w seksownej czerwonej bluzeczce ( gdzie ona kupila te
        bluzeczke? ) i on w ciemnym golfie - iskry az tryskaly z telewizora! Byli tacy
        niewinni i delikatni - jak pierwszy pocalunek! mam nadzieje ze zostana ze soba
        i beda mieli duzo sicznych i madrych dzieci (takich jak ich synek w usa! ) Od
        dzisiaj Martusia i jej (bo juz jej prawda? ) Norbert rzadza moim swiatem!

Jeszcze raz - piekne, majstersztyk. Wiecej takich scen!

Ide teraz jeszcze raz ogladnac ta scene bo juz od rana nie ogladalam!

• Gość: remi Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:21
          Ooooo... zaplułam ekran DDDDDDD
          Mam nadzieję, że żartujesz, szczególnie z tym "Twoim światem"....DDDDDDDDD
          • frygija Re: Marta i Norbert w MjM 03.03.05, 16:36
            tak remi zartuje, skierowano mnie tu z Innego Forum i nie moglam sie oprzec jak
            przeczytalam tego pierwszego posta ;)
            • Gość: remi Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:09
              Dzięki Ci - nareszcie ktoś normalny się odezwał:)))
              Wywalili Cię tu pewnie z FTelewizja ?
              Niestety Forum po zmianach zeszło na psy, ale mam namiar gdzie są wszyscy
              którzy tu przedtem pisywali fajne teksty o MjM.
              Link znajdziesz w wątku "gianni wróć".
              • frygija Re: Marta i Norbert w MjM 03.03.05, 17:21
                nie ja wlasnie z tego forum nieocenzurowanego :)

masz racje FTv, zeszlo na psy, ja mjm zaczelam ogladac po tym jak zaczelam
                czytac forum bo tu zawsze zabawne komentarze byly, a teraz widze, ze to sie
                takie forum dla fanow zrobilo przez duze F, ktorzy sie nie lubia zbijac z tego
                serialu tylko naprawde go bardzo lubia. Nie oceniam - kazdemu moze sie podobac
                to chce, tylko ja po prostu bez patrzenia na mjm z przymruzeniem oka takiej
                dawki lukru bym zniesc nie mogla ( i tak po kazdym odcinku musze oprozniac
                miseczke, na ktory mi wspomniany lukier splywa z telwizorka ;) )

ale wyglada na to, ze sie Owadowi nasz humor nie podoba :( Jej Felieton na
                Innym Forum jak jeszcze nie czytalas :)
                • Gość: remi Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:45
                  Czytałam, czytałam i się obśmiałam jak norka:)))
                  Dla mnie też MjM było jako tako strawne tylko w kontekście komentarzy na
                  forum. Oczywiście teraz już tylko na Innym Forum (bez Ottka). Pozdrawiam :))
    • Gość: Ilsa Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:04
      Jesteście beznadziejni z tymi " wyszukanymi komentarzami". Są złośliwe i
      pozbawione czegokolwiek. Ani to refleksyjne, ani pouczające, ani nie wiadomo
      jakie. Niby krytykujecie, że dużo lukru etc. a założę sie , że wgapiacie sie w
      Tv i z zapatym tchem śledzicie kazdy odcinek. Jak mi się coś nie podoba to nie
      patrzę a nie wywlekam swoje frustracje na forum . KOGO TO OBCHODZI , że ci się
      nie podoba, że za dużo lukru , że sędzina a nie sędzia. Jesteścia małostkowi i
      trywialni. No i chyba nie macie zbyt ciekawszych zainteresowań.
      • Gość: afi Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:34
        A co to są te "ciekawe zainteresowania", czy to coś w rodzaju "miesiąc maj" i
        "godzina czasu" ??? DDDDDDDDDDD
        ps. z sędziną i sędzią to akurat na odwrót, bidulko ;))))
      • frygija Re: Marta i Norbert w MjM 03.03.05, 18:36
        <<a założę sie , że wgapiacie sie w
        Tv i z zapatym tchem śledzicie kazdy odcinek. >>

tak sledzimy kazdy odcinek - inaczej nie pamietalibysmy dokladnie wszystkich
        scen zeby je pozniej przedyskutowac :)

<<Jak mi się coś nie podoba to nie
        > patrzę a nie wywlekam swoje frustracje na forum .>>

A ja robie inaczej - patrze, smieje sie a pozniej czytam czy inni tez sie
        dobrze bawili. O mjm czytam na forum GW a frustracje o zagranicznych serialach
        wywlekam na TwOP.

<<KOGO TO OBCHODZI , że ci się
        > nie podoba>>

mnie na przyklad i dlatego lubie o tym powiedziec innym :) ja nie mam problemu
        z tym, ze Ci sie podoba i tego nie krytykuje. Rzecz gustu. Pisz co chcesz i
        kiedy chcesz, forum to miejsce publiczne.

Pozdrawiam
        • Gość: nesta_fan Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 08:33
          Ja kiedyś zaczęłam oglądać MjM ze względu na wątek Marty i Jacka ( ona wtedy
          miała wyjść za Norbeta ) -> byłam za Marta+Jacek ,ale kiedy dowiedziałam
          sie ,że M i N będą mieli dziecko( z omówień na tvp.pl to się potwierdziło,
          niestety) , z Jacka zrobili niepłodnego gnojka ,z Pawła playboya ,to przy tym
          serialu trzyma mnie jeszcze Kamil+Madzia. Teraz zaczyna mi się znowu podobać
          bardziej ( bo kiedyś mnie znudził) "Na dobre .. " -> ze względu na wątek
          Mariolka+Korzycki. Oczywiście nie oglądam tych seriali z zapartym tchem , w tym
          czasie robię obiad , zmywam naczynia ,prasuję , bo mi szkoda czasu -> czyli
          raczej słucham. Z zapartym tchem oglądam ( i nagrywam ) mecze z udziałem
          A.Nesty -> AC Milan i narodowa Włoch.
        • Gość: aja Re: Marta i Norbert w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:56
          A ja zaczelam ogladac ten serial tylko dzieki ludziom takim jak frygija...bo
          tylko patrzac na niego z przymruzeniem oka mozna go zdzierzyc...Teraz sledze
          serialowe opisy na prywatnym...I placze ze smiechu:))))
    • Gość: ktosik Re:Dlaczego Marta ma zawsze minę jak zbity pies? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:33
      j.w.
    • Gość: kicia Ava,cos dla ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:00
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka