Gość: fenek IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 20:47 Mozstowiakowa sedzina caly czas kweka i steka, .....szok....dobrze, ze nie musze ogladac takich wiecznie zmeczonych zyciem bab we wlasnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Marta caly czas steka........ IP: *.gizycko.mm.pl 12.04.05, 21:26 Powinna zagrać razem ze stękającym i sapiącym doktorkiem Koziełło.Jak jego widzę i słyszę to sama się męczę i biorę głęboki oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Marta caly czas steka........ IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 13.04.05, 11:56 święta prawda! Zdzierżyć juz tego jej narzekania nie mogę!!! Brrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: Marta caly czas steka........ 13.04.05, 11:59 Ale prawda jest taka, że zagrać takie "COŚ" jak Marta Mostowiak to sztuka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz_27 Stęka bo ma wieczny orgazm ;-)))) 13.04.05, 14:38 inaczej tego nie da sie wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
edka05 Re: Marta caly czas steka........ 13.04.05, 17:23 Mnie też to dołuje, niech w końcu coś z nią zrobią , zrobili z niej stękającą mameję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW UCZEPILIŚCIE SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:11 Uczepiliście się dobrej aktorki. To chyba dobrze, że ktoś podnosi poziom wykonawczy serialu. Wolelibyście jakąś amatorkę typu panny Rosati? Bo ja nie. A jeśli chodzi o stękanie to chyba nikt nie przebije pana Andrzeja Strzeleckiego w Klanie, w roli lekarza, męża pani "absolutnie". To jest moim zdaniem nie tyle przeszarżowane, ile wynikające z braków warsztatowych. Ja w każdym razie nie mogę tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_garbo Re: UCZEPILIŚCIE SIĘ... 17.04.05, 10:31 > Uczepiliście się dobrej aktorki. To chyba dobrze, że ktoś podnosi poziom > wykonawczy serialu. Wolelibyście jakąś amatorkę typu panny Rosati? Bo ja nie. nie wiem, gdzie ty dostrzegasz to dobre aktorstwo d.ostałowskiej w serialu???? w łagodnej, wojaczku czy w teatrze, to i owszem,ale w tym serialu...?????????? to, że aktor/ka ma talent i warsztat, to nie znaczy jeszcze ,że wszędzie dobrze gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: UCZEPILIŚCIE SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:11 A może pani Ostałowska odpoczywa grając w tym serialu. Przecież praca w teatrze wyczerpuje, więc chyba lepiej jak sobie troszkę odsapnie w MjM, żeby później mieć siły na poważniejsze role niż odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicia Re: UCZEPILIŚCIE SIĘ... IP: *.lnet.pl 19.04.05, 12:19 podobno ta aktorka ma duze poczucie humoru.to czemu tutaj juz tyle lat tylko jęczy?słabo się robi, czy jej kiedys cos podpasuje?dajcie jej szanse pokazac ten humor,producenci,bo nie dosc ze fryzura tragiczna to ciagle marudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Marta caly czas steka........ 20.04.05, 10:04 Stęka, stęka a ma największe branie wśród kobiet w MjM. Najprzystojniejści faceci o nią zabiegali lub zabiegają. Odpowiedz Link Zgłoś