Dodaj do ulubionych

KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA

06.05.05, 09:36
KABA jest fajniejszy W "KUBIE WOJEWÓZkim" niż w "IDOLU" . Jest bardziej
dowcipny a w "IDOLU" się p[owtarza jest troszeczkę nudny i przewidywalny .
Jego tok shoł jest natomiast ciekwe i kreatywne a także można się nieżle
uśmiąć bo sypie niezł teksty . A wy co myślicie i Kubie i jego programie ?
Napiszcie . Będzie fajnie > Pozdrawiam ciepł wszystkich Forumowiczów !
Obserwuj wątek
    • married Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA 06.05.05, 20:19

Ja go nie cierpię. Jest wstrętny, stary, zgryźliwy i uważa się za nie wiadomo
      jaką gwiazdę.
      • Gość: martunka- Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:10
        Kuba facet zajefajny :D oczywiscie lepszy w tym swoim programie niz w Idolu
    • k147 Dno, Dno, Dno i jeszcze raz DNO 06.05.05, 22:04
    • Gość: marta Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.05, 22:14
      jest bardzo ok. Mało jest takich ludzi w Polskich mediach; wyrazistych i
      inteligentnych.
      • Gość: (*) Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:19
        Małe, chude zero.
        • Gość: marta Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.05, 17:17
          może i chude;) ale zero to chyba przesada. Ma wiedzę i cos do powiedzenia.
          • Gość: arlekin Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:45
            Szkoda tylko, że tak trudno dojrzeć "Kubę-myślącego", bo skutecznie zasłania go
            "Kuba-pajac"
    • Gość: Sopelle Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 28.05.05, 17:33
      To chyba się wyróżnię, bo zdecydowanie wolę go w idolu. W programie jeszcze
      częściej piprzy coś bez sensu, no i w ogóle nie słucha, i przerywa. No ale Kuba
      jest w porządku. Na tle naszych dziennikarzy to jest taką lśniącą gwiazdką:)
      • Gość: pietnacha40 Re: KUBA WOJEWÓDZKI - OPINIA IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 05.06.05, 00:24
        On sam niewątpliwie inteligentny,z poczuciem humoru,ale jego program mnie
        nudzi.Fajni goście i rozmowy,z których nic nie wynika.Myślę,ze gdyby przestał
        pajacować,to ten program byłby super.Ostatni Idol-porażka-nadworny claun.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka