Gość: control IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:07 Biedna Renia - stary nie daje jej na pampersy dla dziecka, więc cały dom w pieluchach. Może w przychodni trochę zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marapi19 Re: pieluchy 07.06.05, 21:10 nie zauwazylam. ale przynajmniej normalniejsza sie ta renia robi. i stawia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: pieluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:18 Wanienki w pokoju tez nie zauważylaś? (co jest, łazienki nie mają?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: pieluchy IP: 217.149.242.* 07.06.05, 21:26 Gość portalu: control napisał(a): > Wanienki w pokoju tez nie zauważylaś? (co jest, łazienki nie mają?) Bardzo często niemowlęta kąpie się w pokoju, jeśli na przykład w łazience albo w korytarzu jest chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: pieluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:33 Gość portalu: a. napisał(a): >> Bardzo często niemowlęta kąpie się w pokoju, jeśli na przykład w łazience albo w korytarzu jest chłodno. No, może. Ja kąpałem dwoje swoich dzieci - raczej w łazience. Bo w łazience z reguły jest taka sama temperatura jak w pokoju (lub cieplej), w łazience łatwiej nagrzać jakimś piecykiem, no i nie trzeba nosić wody itp. Ale widocznie są różne szkoły. Poza tym to dziecko już chyba nie jest takie małe, bo kiedy ta Renia urodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka11 Re: pieluchy 07.06.05, 23:16 U nich przynajmniej widać, że mają dziecko! Nie to co w Klanie u Pawła i Krystyny... Chociaż ostatnio Junior i tak często się pojawia, ale na początku było tak, jakby wcale go nie było. A dziecko to przecież taka rewolucja w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: pieluchy 08.06.05, 08:03 U normlnych ludzi to rewolucja ale u Lubiczów to juz raczej nie. Dziecięce klamoty wstawili pewnie do łazienki (przecież 100 odcinków do tyłu doktorek kombinował z jej przebudową a poza tym mają pewnie 4 łazienki i 5 w piwnicy), pani doktorowa dzickiem sie nie zajmuje bo robi to p. Stenia. Taka nowoczesna rodzinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka11 Re: pieluchy 08.06.05, 10:43 Jak dla mnie, aż za nowoczesna... Jak matka może nie zajmować się swoim dzieckiem?! ;-/ Pewnie po prostu Kotulanka nie ma ochoty na sceny nie tylko z dużym Pawłem, ale i z małym... Odpowiedz Link Zgłoś